Всичко от света на
модата

Такса за ученици

2-02-2016, 12:30
459
0
Такса за ученици
Всяко дете с възрастта се развива както физически, така и психически, и става пълноправен член на обществото. И, ако си психически и духовно развитие се намира под строг контрол на родителите и учителите, а след това физическото понякога не се обръща достатъчно внимание. Уроци по физическо възпитание в училище не е достатъчно, за да се поддържа бебето в активна физическа форма. За да бъдат здрави и да се развиват нормално, детето се нуждае от следните условия:

 • спазването на режима на ден;

 • пълноценния сън;

 • здравословното, балансирано хранене;

 • редуване на умствени и физически натоварвания;

 • дневно разходки на открито.


 • Сутрешните упражнения за ученици са дошли не за нищо. Тя помага да се събуди, да пресъздам себе си, повишава тонуса на организма и значително по-активира обмяната на веществата. Освен това, зареждане повишава ефективността, което е важно за ученици по средата на учебната година.
  По-долу са дадени примери за упражнения по сутрешна зареждане, комплексът, които е доста подходящ и за по-малките ученици. Заниманията трябва да се провеждат по време на сутрешната, преди закуска, когато са отворени форточке, а още по-добре на открито. За зареждане за ученици е забавна, включване на весела, заводную музика, и правете упражнения в подходящо темпо. По време на изпълнение трябва да внимава за правилно дишане и стойка на детето.
  Комплекс упражнения за зареждане за ученици
  Първите няколко упражнения – за загряване на мускулите, след това отиват упражнения, които изискват определени усилия, както и усъвършенстването на такси за движение, предназначени за релаксация на мускулите и възстановяване на дишането.

 • Плавно се разтваря ръце в страни и вдигнете ги над главата си (за вдишване), и след това също толкова плавно понижаване на (издишате), едновременно ниско навеждане. Направете 3 серии.

 • Бавно въртете главата си първо по посока на часовниковата стрелка, а след това и срещу. Направете 3 кръга в едната посока и 3 – в друга.

 • Приставьте пръстите на ръцете към раменете и завъртете ръцете си напред и назад. Направете по 5 подходи във всяка посока.

 • Поставете ръцете си върху колана и да изработим накланя на страна алтернативно (надясно, наляво, като махало). Направете 10 подходи.
 • Такса за ученици

 • Колкото е възможно по-долу се навеждайте напред, опитвайки се да докосне ладошками пол, а след това се върнете в изходна позиция. Направете 10 подходи.

 • Приседайте, като се внимава да не се скъсат петите от пода и как можете да запазите гърба си изправен. Направете 5 коремни преси.

 • Държейки се с една ръка за опора, правете махи напред-назад противниковия крак. Направете по 10 подходи за всеки крак.

 • Попрыгайте на място, като топка. Направете 10 скокове.

 • Изправи се на рецепцията на "смирно" на вдишване и след това отпуснете цялото тяло ("лесно") на издишване.

 • В заключение повторете упражнението №1.
 • Интересен по темата
  Гимнастика за очи за ученици
  Гимнастика за очи за ученици
  Зрението е едно от най - важните сетива на човека, с помощта на които се случва познания за света. Но в наши дни именно на него се пада прекомерно
  Дихателна гимнастика Стрельниковой за деца
  Дихателна гимнастика Стрельниковой за деца
  Следвайки определен курс на лечение на болно дете, родителите често мислят и за допълнителни методи. Така че, за да се помогне на детето да се
  Как да се определи стойка на детето?
  Как да се определи стойка на детето?
  Позата на бебето - важна част от здравето и правилното развитие. Така че с по-ранни години, важно е да се следи за нея, тъй като в по-нататъшното
  Зареждане на детска градина
  Зареждане на детска градина
  Зареждането е гаранция за добро настроение, жизненост и здраве на всеки човек, не по-малко полезна е тя и за децата. Родителите, за съжаление, не
  Физминутка за деца
  Физминутка за деца
  Заданието са много важни за здравето на нашите деца. Тези привидно прости упражнения, преподнесенные в игрова форма, позволяват на децата да се
  Утринна гимнастика за отслабване
  Утринна гимнастика за отслабване
  Как да правя упражнения за отслабване: обикновено сутрешни упражнения За ползата от утринната гимнастика са чували всички. Но не всички знаят,
  Упражнения за разтягане на гръбначния стълб
  Упражнения за разтягане на гръбначния стълб
  Упражнения за гръбначния стълб в домашни условия: правилната поза и здравословно обратно Болка в гръбначния стълб е способна да наруши ритъма