Всичко от света на
модата
» » Лечение на синехии при момичетата

Лечение на синехии при момичетата

13-03-2016, 17:57
3112
0
Лечение на синехии при момичетата
Въпреки малкия си възраст, момичетата до 2-годишна възраст често стават посетительницами детския гинеколог. Причината за третиране могат да имат различни симптоми. Днес ще ви разкажа за синехии, която се среща при 10% от момичетата, и за методите за нейното лечение.
Какво е синехии?
Синехии – това е резултат от спаечных процеси на тъканите на малките или големите срамни устни, на матката и коремната кухина. При младите момичета вътрематочно синехии – това е изключителна рядкост, поради естествената защита на тъканите на матката. Значително по-често се срещат синехии на малките срамни устни.
Как изглежда синехия разпознае достатъчно просто, за да видите големи и малки срамни момичета. При сегашните спаечном процес те са свързани помежду си с фолио сиво-бял цвят. Тя може да се намира в малък участък на срамните устни, а може и напълно затваряне на входа на влагалището и пикочния канал.

Причините за появата на синехий при момичетата


Към днешна дата сред основните причини за появата на тези момичета синехий означени следните:

 • хормонален фон (не е на достатъчно количество естроген);

 • тънка и нежна тъкан в областта на срамните устни;

 • възпалителни процеси в областта на вулвата;

 • алергии:

 • недостатъчна или прекомерно спазване на хигиена.


 • Малки количества естрогени в хормонален фон и фините тъкани на срамните устни при момичетата са в норма. В лечението на тези фактори, допринасящи за появата на синехий, не се нуждаят от. Докато растат те идват в норма и до 6-8 години развитието на спаечных процеси на срамните устни при момичетата се свежда до минимум.
  Лечение трябва да алергии и възпаление, ако има такива, както и промяна на режим, хигиена при грешното му спазване.
  Колкото по-възрастен става момиче, толкова по-голям става риска от появата на синехий в кухината на матката. Това се насърчава възпалението, ранното влизане в сексуален живот, аборт, а също така сложни за раждане.

  Лечение на синехии


  При откриване на синехии на срамните устни при момичетата трябва да се консултирате с детето на гинеколог. Специалист помага да се определи причината и ще назначи необходимото лечение.
  Мерки за отстраняване на синехии се различават, в зависимост от площта и сложността спаечного процес.
  На ранен етап е достатъчно спазване на хигиена. Момичето трябва да бъде внимателно подкопава два пъти на ден и след изпразване на червата. Когато се грижат за промежностью детето не трябва често да се използва сапун. Луфа момиче подкопава е забранено, както и кремове се използват само тези, които са били препоръчани от специалист. Вода за подмывания трябва да бъде най-обикновена, различни антисептични средства могат да се прилагат само след консултация с вашия лекар.
  Бельо трябва да се избере памучно, не е за цветно. Да го смените трябва ежедневно и преди всяка промяна на бикините трябва да се гали желязо.
  Ако размерът на синехии голям, я лекувате с медикаменти. Специален мехлем, постепенно разрушающую възниква съединителната тъкан, назначава лекар.
  Лечение на синехии при момичетата
  Нанесете мехлем се спазват стриктно в самата спайку, без това да повлияе на кожата на половите устни. Сраствания сами да се скъсат не могат в никакъв случай.
  Медицински курс на лечение трае от две до четири седмици. За неговото завършване лекари препоръчват прилагането на специални детски кремове, превенция на евентуален рецидив.
  В напреднали случаи на разделяне на сросшихся на тъканите се извършва по оперативен път. Под местно обезболиванием специалисти произвеждат разделяне на срамните устни, но не дисекция на самите синехий.
  За да се предотврати синехии при деца, лекарите препоръчват да се придържат към посочените хигиенни норми. Също така трябва редовно да се отвръща детето на профилактичен преглед с детето на гинеколог.
  Интересен по темата
  Норма налягане при деца
  Норма налягане при деца
  Нормалното налягане при децата, разбира се, са различни от правилата, приети при възрастни. Разликата в показателите зависи от възрастта, ръста и
  Синехии при момчетата
  Синехии при момчетата
  Синехии при момчетата представляват срастване на препуциума от главата на пениса и са нормално явление, което само минава до определена възраст.
  Са напукани устните на детето
  Са напукани устните на детето
  Трескающиеся устните са способни да доставят маса дискомфорт и неприятни усещания на детето. Причините за това са и метеорологичните условия, и
  Вульвовагинит при момичетата
  Вульвовагинит при момичетата
  За съжаление, момичета, дори и в малък възраст, са склонни към болести и инфекции на половата система. Един от тях е вульвовагинит - възпаление на
  Вульвит детето
  Вульвит детето
  За съжаление от заболявания на половите органи не са имунизирани дори и най-малките момичета. Една от тях е вульвит - възпаление на лигавицата на
  Детски гинеколог
  Детски гинеколог
  Гинекологични проблеми могат да възникнат и при момичетата са съвсем ранна възраст. И често болестта протича в скрита форма и имат слабовыраженную
  Какво е бела в момичета?
  Какво е бела в момичета?
  Появата на различни видове секрети при момичетата трябва винаги да уведомяват родителите. Тя може да бъде и следствие от неправилна хигиена и грижа
  Бяло течение при млади момичета
  Бяло течение при млади момичета
  Ние сме свикнали да се счита, че всякакви вагинално течение - много на жени в детеродна възраст. Но се случва, че и при младите момичета може да се
  Детето излекувани малки устни
  Детето излекувани малки устни
  Родителите на момичетата понякога могат да се сблъскат с проблема - сращиванием малките срамни устни при бебето. Това Явление се нарича синехиями и