• (13-03-2016, 18:09)   
 •   0   
 •  3696 
Детето пъпки по лицето
Появата на обриви по лицето при дете може да се случи по много причини. И тъй като това не е банално звучи, но пъпки по лицето на детето, основно трябва да се лекува. Този подход се препоръчва достатъчно отговорно, т. за. много често, чрез провеждане на ситуацията или прилагането на неправилно лечение, една пъпка се превръща в масово поражение.
Причините за появата на акне
Защо детето пъпки по лицето, е въпрос, отговорът на който зависи преди всичко от възрастта и етиологията на възникването им. Основните причини, по които те се появяват - неправилна работа на хормоналния фон, алергия, инфекция, прекомерна работа на мастните жлези и ниско качество на продуктите за грижа за кожата. Понякога появата на акне по лицето може да се говори за проблеми с органите на храносмилането. За да се разбере, че за да предприеме в тази ситуация и трябва ли да се променят, например, режим на хранене, опитайте се да разберете с техния външен вид:

 • Червени пъпки.

 • Появата им може да се говори за много заболявания. Едно от най-честите – това е алергия. В този случай при детето, на лицето се появяват червени пъпки или петна, които винаги са придружени от сърбеж.
  Малки пъпки алого цвят на лицето и тялото на детето може да посочи, че това дете е болно основание за нейната отмяна. При това у него ще се наблюдава висока температура, болки в гърлото и увеличаване на шийните лимфни възли.
  Воднисти пъпки на лицето на бебето с червен ръб говорят за варицела. Това е инфекциозно заболяване, което се разболяват много деца. Симптоми, сочещи към ветрянку, освен обриви, температура, сърбеж на кожата покрива и т.н.
 • Пъпки с прозрачно съдържание.

 • На лицето на детето видите прозрачни пъпки може да е достатъчно често. А причината за това - бодлив топлина. Ако кожата на детето в периода на обриви погрешно да се грижим, а след това може да пренасят инфекции, в резултат на пъпки се превръщат в гнойни образование.
  Още една причина за появата на водянистых акне на лицето при деца е херпес. Като цяло, той локализуется в района на устата и доставя на бебето голям дискомфорт: възпаление на кожата и повишено слюноотделяне.
 • Бели пъпки.

 • Детето пъпки по лицето
  Те се появяват тогава, когато е нарушена работата на мастните жлези при бебето. Бели пъпки по лицето на детето много често могат да се срещнат в ранна детска възраст и до 6 месеца живот, те не се нуждаят от специално лечение.

  2 години пъпки на лицето на бебето може да се появи поради фолликулита. Това гнойни обриви малък размер, които се нуждаят от лечение на антибактериални лекарства.
  Така че, ако сте забелязали, че бебето не минава зит в лицето на вече доста дълго време, а след това дръпна с посещение на дерматолог, не си струва. Защото правилно подбрано лечение - това е гаранция за бързо възстановяване и красив личика на вашето дете.
  Заедно с"Детето пъпки по лицето" също четат: