• (13-03-2016, 19:02)   
  •   0   
  •  2499 
Папиломи при деца

Просто имайте предвид, че папиломи при деца не са на единно заболяване, а група от проблеми, свързани с вируси. Най-често папиломи детето по тялото се появяват поради заразяване контагиозным моллюском или HPV (човешкия папиломен вирус). По всички изложени на замърсяване деца са имунно-компрометирани.
Ако опишете накратко човешки папиломен при деца, то това е доброкачествен тумор, който се образува върху кожата. Освен това, вирусът е заразна и се предава чрез битови предмети, играчки, увреждане на кожата. Ако се разболее майка ми, при кърмене на детето папиллома също може да се образува. Освен това, от момента на заразяване до проява на кожата може да премине от две седмици до една година. Има над седемдесет вида вирусни папиллом.

Видове папиллом
Папиломи, които са в популярно брадавици, обикновено множественны. Така, папиломи могат да се появяват едновременно на лицето на детето, на неговото тяло и крайниците. Брадавици, локализирующиеся по ръцете – това е вулгарно папиломи, на лицето и ръцете – плосък, краката – плантарна. Понякога при децата се образуват аногенитальные папиломи и папиломи на вътрешните органи. Рядко могат да се срещнат и брадавици по кожата на главата, и на лигавицата.
Начини за борба с папилломами
Никога не се опитвайте да изтривате папиллому себе си! Не забравяйте, лечение папиллом при деца и възрастни задължително да започва с тяхното изследване. Лекарят трябва да вземе малко парче брадавици за провеждане на хистологичен изследвания. Когато бъде получено "добре дошли" на лечение, може да се реши с методите на отстраняване на папиллом при деца, които са в арсенала на съвременните
Папиломи при деца
лекарство два – замразяване с азот или изгаряне с лазер. Кой от вариантите за предпочитане е да каже на лекар-дерматолог. Факт е, че тези процедури са доста болезнени, както се прилагат болкоуспокояващи могат не винаги. Брадавици обикновено изчезват без намеса, когато имунната система се връща към нормалното.
Ако папиломи се появяват по време на юношеството, те се представляват в повечето случаи естетически проблем. Ученик неудобно, когато в тялото му, особено на ръцете или лицето, се появяват брадавици. Родителите не пренебрегвайте психологическото състояние на детето, защото за бородавкам ще се присъединят проблемите са по-сериозни комплекси. В този случай от папиллом по-добре да се отървете с помощта на лекари, а не чакат да им изчезване в продължение на месеци или години.
Заедно с"Папиломи при деца" също четат: