Всичко от света на
модата

Обриви по краката детето

13-03-2016, 19:11
3526
0
Обриви по краката детето
Здравето на бебето – най-важното нещо за всяка майка. И ако трохи се появяват някакви особености в поведението или за да се проявяват някакви симптоми, майките започват да звъни. И правилно правят, трябва да се каже. Защото в ранна възраст за здравето е важно за всички. Дори и най-пустяковые на симптомите може да се постави на мисълта, че с детето нещо не е така, а също и да казвам, че за болестта подкосила кроху.
В тази статия ние подробно обясни, че може да предизвика у детето обриви по краката. И така, за начало трябва да се отбележи, че обривът не е заболяване, а само симптом.

Причини обриви по краката


За начало трябва да се изключат инфекциозни заболявания, едно от проявленията на които е и обрив.

 • Скарлатина . За нея е характерна червена шершавая обрив, локализующаяся не само на краката, а цялото тяло. Толкова симптом на това заболяване служи висока температура и зачервяване на езика.

 • Морбили . Още един инфекциозни заболявания, придружени обрив е морбили. Тя се проявява глоба червен обрив и по краката и по цялото тяло. При него детето се появява хрема, кашлица и повишена температура.

 • Варицела . Я обривът изглежда като мехурчета с прозрачна течност, те покриват цялото тяло и силно сърбящи.

 • Рубеола . Също така е придружен от фина розова обрив, който се появява първо върху лицето, а след това да засяга цялото тяло. Характерно за краснухи лимфни възли и повишаване на температурата.

 • Везилокупустулез . Доста неприятно заболяване, който се проявява на малки гнойничковыми прыщиками бял или светло жълт цвят.

 • Энтеровирусная инфекция . Проявява заболяване само обрив, тя, като правило, се намира на дланите или краката и да не предизвиква у детето на някакъв дискомфорт.


 • Сега нека други причини обриви по краката.

 • Бодлив топлина тя достатъчно често се среща при малки деца и е следствие на перегревания на организма. Тя се проявява на малки червени прыщиками, които се локализират в гънките на кожата на шията, слабините и под мишниците. На краката си такъв обрив при грудничка се появява и в най-напредналите случаи.

 • Често причината е алергия . Алергичен обрив по краката е придружено от появата на хрема и слезоточивости. Алерген може да бъде почти всичко, което пожелаете, като се започне от храна, слагайки край на лекарства и средства на битовата химия. Обикновено обривът е придружен от сърбеж, тя може да бъдат локализирани само на краката си (ако алерген действа директно върху тях) или да се разпространят в цялото тяло.

 • Още една често срещана причина е псориазис той се проявява под формата на червени петна, които най-често се засягат лакти, колене и волосистую част на главата.

 • Обрив при дете, намиращ се между краката си – не е нещо като пеленочный дерматит . Той възниква при неспазване на правилата за хигиена.

 • Може би, че обриви по краката си от трохите, изобщо и не е обрив. Я да покусать насекоми . Например, почивка на легло дървеница, характерна особеност на неговото ухапване е, че те са разположени в редица. Така че, ако видите на крак детето поредица от малки прыщиков, на малко разстояние един от друг, не се плашете, това не е симптом на заболяване. А ето и обработка на спалното бельо на бебето трябва да се проведе.
  Обриви по краката детето

 • Причина за акне могат да бъдат неочаквани. Спомни си, не вървеше ли в навечерието на детето по тревата. Може би в дебрите му хвана копривата или трева исколола крака, и започна да се дразни.


 • Как за лечение на обриви по краката си?


  Основното, което трябва да запомните е, че, като преди това специалистът ще детето и ще постави диагноза, намажете (особено блестящ зелен) обрив не може да бъде. Това ще затрудни определянето на причините за поява на акне. Така че на първо място обадете се на лекаря на дома, както вече той ще ви предпише необходимото лечение.
  Интересен по темата
  Обрив при дете на лицето
  Обрив при дете на лицето
  Всяка, дори и най-малката обрив на лицето на бебето, кара родителите да се вълнувам. В края на краищата, това е първият знак, протичащи в организма
  Детето обриви около устата
  Детето обриви около устата
  Често родителите могат да забележат дете появата на акне около устата. Какво е това: алергична реакция или симптом на заболяване? Причините могат да
  Обрив на корема на детето
  Обрив на корема на детето
  Обрив на корема - чест спътник на много заболявания, затова появата на тялото на детето следва да уведомяват родителите. Какви видове акне има и
  Обрив при дете на ръце
  Обрив при дете на ръце
  Детето ръце - винаги на ума. Затова всеки обрив бързо открива родителите си. Въпреки това, причините за появата му могат да бъдат различни: едни
  Алергичен обрив при дете
  Алергичен обрив при дете
  Младите майки са доста често се сблъскват с проблема за проява на алергични реакции малышового на организма към алергени, които могат да действат
  Обрив при дете на попе
  Обрив при дете на попе
  Откъде се появява обрив по попе при малки деца? Причината за това явление може да бъде определен, така че е важно да се подчертае стимул и да го
  Червени петна по тялото на детето
  Червени петна по тялото на детето
  Такъв симптом, като се появяват върху тялото на детето червени петна, може да е сигнал за многото възможни заболявания, сериозен и не много,
  Обриви по дланите на детето
  Обриви по дланите на детето
  Дори и такъв малък симптом, като обрив по дланите на детето, може да бъде признак на много заболявания, някои от които изискват наблюдение от
  Кожен обрив със сърбеж
  Кожен обрив със сърбеж
  Кожен обрив със сърбеж: как да се лекува? Какво причинява обриви със сърбеж? Как изглежда обрив? Алергични, инфекциозни заболявания и други