Всичко от света на
модата
» » Как може да се нарече куче момче и момиче?

Как може да се нарече куче момче и момиче?

5-10-2014, 13:45
2987
0
Ако при вас се появи домашен любимец, тогава вие със сигурност ще мисля за това, как да го наречем. Има голямо разнообразие от кличек за кучета, но как да се определи и да се вземе решение? Няколко полезни съвета вие ще намерите по-долу.

Че трябва да се вземат предвид при избора на прякори за кучета?


Избор на прякори за кучета - това е важно и отговорно дело. Има дори станало всяка една израз: "Като кораб почти, така че той и плува". И това наистина е така. Мнозина смятат, че името влияе върху живота и характера на човека, а на някои това не е път потвърждават. С какво кучето е по-лошо?
Как може да се нарече куче момче и момиче?

Тя също притежава определени черти на характера, на които прякор също може да оказва влияние. Но има и други важни моменти, в по-големи подробности за всеки от тях.

Родословие


Ако за домашен любимец сте придобили в клуб, детска градина или имате известен моден селекционер, след което тя ще има родословие. Такова куче се продава веднага с документи. При това селекционерът може да даде име на себе си, но това не означава, че вашия любимец ще се обади точно по този начин.
Може да излезе с второ по-просто име. Понякога е необходимо да се даде прякор, който започва с определена буква, която ще зависи от породата на кучето, както и от племенната принадлежност. Такова изискване улеснява избора на името си.

Букви, срички, произношение


Куче - доста умно животно, но ето човешки език, да възприемат и разбират дословно тя не може. Сигурно сте забелязали, че всички команди, които се използват при обучението и които се обучават кучета, къси и със звучното, в противен случай на приятели на нашите по-малки просто не взема да ги има.
Как може да се нарече куче момче и момиче?

Прякор животното също трябва да отговарят на тези изисквания. Така че не избирайте прекалено дълги имена, прякор, трябва в идеалния случай да се състои от един или максимум две срички, по-дълги думи вашият домашен любимец, просто не го приемам.
Освен това, обръщайте внимание на поканата и със звучното прякори, за тях е любимец на по-бързо ще се научи да реагира. И още по-добре само кучета се възприемат имена, в които ударението пада на първата сричка.
Ако то ще падне на втория, а след това домашен любимец първата сричка може просто липсва, а втората не ще обърне внимание. Ще се окаже, че събра край на кучето, няма да се постигне желания резултат и не привличаш си.
Имайте предвид и това, че някои писма могат да повлияят върху формирането на характера. Така твърди, рокочущие или рычащие звуци (като "Р", "З", "Д") ще отглеждат домашни любимци, с твърд характер. Но ако в име по-меки букви (например, "М", "Л", "Н"), а след това домашен любимец ще бъде по-мек.

Външен вид домашен любимец


Как може да се нарече куче момче и момиче?

Обърнете внимание на своя четвероного друг. Най-Вероятно той ви напомня на някой приказен или мультипликационного герой или герой от филм. Опитайте се да опишете външния си вид куче един кратки дума. Такава прякор може да се обърне домашен любимец и дори да му хареса.

Влияние породи прякор


Порода също оказва влияние върху избора на прякори за кучета. Има някои установени обичаи и традиции.

 • Така, прякори за гончета взето избират с оглед на издръжливост или тембъра на гласа на животното. Разпространени са имена като Трели, Шум и други.

 • Ако имате хрътка, това може да прякор за нея, за да изберете с оглед на качествата на домашен любимец. Могат да се срещнат такива имена като посред зима, Вятър, Грозни и така нататък.

 • За лайки прякори избират, като се има предвид не само на качеството, но и от условията и мястото на прилагане на животните. Има такива имена като Набито, Север, Тайга, Мъгла.

 • Прякори на служебните породи обикновено са къси и със звучното: Алфа, Рекс, Битка, Герда и други.

 • Може да се вземе под внимание произхода на породата. Например, за германските породи са такива имена като Шварц, Мина, Маите и други. Кучета италиански породи може да се Баджо, Bonito.

 • Прякори за ловни кучета трябва едновременно да отразяват характера на животното и да бъде звучными за домашен любимец веднага откликался на свое име.

 • Ако вашият приятел - проста и вярна дворняга, тогава изберете за нея по-лесно прякор: Приятел, истински, Mukhtar.


 • Размерът на кучета


  Ако по-голямата кучето може да се нарече по някакъв богата и страхотен име, ако по този начин се нарече малко куче, то това може да звучи и изглежда абсурдно смешно. Така че не си струва да се опитва "да направи от мухата слон".

  Характер


  Как може да се нарече куче момче и момиче?

  Не само името оказва влияние върху характера. Черти на характера, може да ви помогне да изберете прякор за животното. Така, ако кученцето се стреми всички оближе, дайте му някое крехко и нежно име. Ако домашен любимец флиртува с околните, нека и прякор ще игриви. Ако животното е с малки години се отличава със спокойствие и сериозност, имайте това предвид при избора на име.

  Какво означава прякор?


  Задължително разберете стойността на прякори, особено ако вярвате във влиянието на името върху съдбата и характера на животното. Между другото, ако вие разберете какво означава едно или друго име, това може да ви помогне по-бързо да се реши.

  Какви прякори и имена може да се използва?


  Как може да се нарече куче момче и момиче?

  Фантазия собственици на кучета понякога е безгранична. Но ако въображението ти не е толкова развито, използвайте една от следните опции.

  Простите човешки имена


  Ако не се страхуват, че при опит да се обадя на кучето може да доведе някои хора, тогава помислете за човешки имена. Това, между другото, е доста оригинално.

  Чужди имена


  Ако често прости имена изглеждат твърде често срещано явление, използвайте имена в чужбина. Спомни си за известни личности от други страни, вероятно името на един от тях, подходящи за вашия домашен любимец.

  Прякори известни кучета


  Има доста филми и анимационни филми, в които главните герои са кучета. Така че, спомнете си имената на тези герои, вероятно един от тях приглянется на вас и на вашия домашен любимец.

  Честите прякори


  Как може да се нарече куче? Така, както се наричат домашни любимци много. Чета често използваните и често срещани прякори, една от тях може да се обърне.
  Момчето може да се нарече едно от следните имена: Рекс, Арчи, Тайсън, Барон, Господи, Ралф, Рич, Зевс, Оскар, Купидон, Граф, Марсилия, Хати, Саймън, Рей, Арнолд, Рой, Грей, Рик, Карат се.
  Момичето може да се нарече така: Герда, " Лада", Алма, Багира, Anna, Лаймска болест, Алфа, Джеси, Адел, Берта, Диана, Ева, Дана, Бела, Грета, Ахат, Линда, Бэтти, Шери, Веста, Нора, Lexi, Юта, Айза.

  Полезни съвети


  Накрая няколко съвета за домакините за подбор на прякори:

 • Не си струва да избират твърде често срещани прякори, в противен случай рискувате да привлече освен моето куче още няколко с еднакви или сходни имена.

 • Не избирайте прякори, подобно на звука на простите и често срещани команди. Така, името на Lyubomir може за домашен любимец има като "Фу!".

 • Изберете прякор, така че котка е лесно да се запомни го. Може да избирате и от няколко и да се предпочитат онази, за която куче по-бързо и по-добре реагира.

 • Дори ако сте избрали име на четвероногому приятел, спазвайте него няколко дни и наблюдавайте, как да "хванат" прякор. Ако кучето не реагира на избрано име, има смисъл да го смените.

 • Прякор трябва да бъде лесно произносимой за домакин.

 • Ако сте избрали дълго име, веднага се сещате за него съкратен вариант. Не забравяйте, че кучето е най-добре запомнят кратки думи.


 • Сега, като се има предвид всички съвети, дадени по-горе, можете точно да определите име за вашия домашен любимец.