Всичко от света на
модата
» » Топ 10 на най-популярните сериали сред младите хора

Топ 10 на най-популярните сериали сред младите хора

5-10-2014, 14:26
2403
0
Много млади хора водят активен начин на живот, но при това не се отказват от гледането на телевизия. Особено харесвам много интересни сериали. А кои от тях може да се нарече най-популярни сред младите хора?

Най-популярните младежки телевизионни епизоди


И така, предлагаме ви да научите топ 10 на най-популярните сериали сред младите хора:
1. "Дневниците на вампира" - серия за вампирите и прости хора. Действието се развива в малкото градче Мистик Фолс, намиращ се в щата Вирджиния. Отдавна това място се случва нещо ужасно и необяснимо. И това се дължи на факта, че по-рано територия принадлежи на вампирите.
Топ 10 на най-популярните сериали сред младите хора

Но, оказва се, че вампири съществуват и сега, и две от тях (братя) се влюбват в един от жителите на града - Елена Гилбърт, която така е подобен на дълга любимият братя Катрин Пиърс. Самата Катрин също решава да се върне в града и да се оправи в романтичните връзки на обикновена смъртна и две вампир Деймън и Стефан Салваторе.
Именно любовен триъгълник е в основата на сюжета, но се разгръща в сериала на събитията и ще се отнасят по-малък брат на Елена, приятели и познати. Страст буквално кипи, карайки зрителите да съчувства на героите.
2. "Великолепният век" - сериал, въз основа на реални исторически събития, които се случиха в Турция. По темата страна, управлявана от султан Сюлейман I, който е бил най-великият генерал и просто статным и величествената мъж. Втората героиня - просто момиче Александра.
Топ 10 на най-популярните сериали сред младите хора

Я взеха в плен османы, а след това дадоха на Сюлейман. Момиче трябваше да приеме исляма и сменя името. Проста наложница Хюррем (така сега на име Александър) решава в какво и да е, това стана, за да спечели сърцето на султана и да му бъде жена. Но за да изпълни справим, тя ще трябва да се преодолеят трудностите и буквално да върви по головам тези, които стоят на пътя си. В крайна сметка момичето успява да стане първата жена на Сюлейман, но и врагове, тя има все още много.
Топ 10 на най-популярните сериали сред младите хора

3. "Игра на престола" . С първите минути на първа серия е буквално невъзможно да се откъснат от екрана. Сюжетът е толкова интересно, че веднага привлича в загадъчен свят на Седемте Кралства. Лято, което продължи почти десет години, завършва и заедно с него си отива и ера на благоденствие.
Топ 10 на най-популярните сериали сред младите хора

Железен трон е зает, но никой не се спира. В крайна сметка започва истинска битка за правото да бъде крал на Седемте Кралства. Кандидатки много, и всеки жадува за отмъщение и е готова на всичко, дори на убийство на роднини и близки. Но все пак частица добро в този свят остава, въпреки че на злото в него, са несъмнено повече.
Топ 10 на най-популярните сериали сред младите хора

Ангажирани в борбата за трона, жителите на царствата, които не обръщат внимание на това, че наближава нещо ужасно. Се събуди в Тъмнината, за която гласили легенди. Само Стена от лед, разположен далеч на север, може да предпази от злото. Но как да го запази, ако всички мечтаят само за власт?
4. "Д-р Хаус" . Въпреки, че този сериал, за съжаление, вече е приключил, но в своето време той е бил един от най-популярните сред младежта. Събитието се провежда в клиника, в сериала описва трудовите делници на опитни медици и тези, които тепърва започват своята кариера.
Топ 10 на най-популярните сериали сред младите хора

Ръководи и учи всички на пътя на истински харизматичен д-р Хаус. Асистенти д-р приемат пациенти и им помагат отърви се от физическа и мъка. Освен това, младите лекари се опитват да се лекува на самия д-р от наркотици (той е принуден да се вземат наркотични болкоуспокояващи заради претърпели болест) Разбира се, не е без романтика и чувство за хумор, което прави сериал е особено интересно.
5. "Отпадъците" - серия за трудните тийнейджъри, които отиват на поправителни работи. В един прекрасен ден започва буря, и в герои удари светкавица, която е променила живота им. Един след друг, тийнейджъри осъзнават, че след буря станали собственици на уникалните способности.
Топ 10 на най-популярните сериали сред младите хора

Така, скромен и затворен Саймън може във всеки момент да стане невидим, бунтарка Кели разбира, че чува мислите на другите хора, Къртис може да се сменят времето назад и да промени бъдещето, млада тусовщица Алиша само с едно докосване може да предизвика диво и необузданное сексуално секс, както и самонадеян Нейтон разбира, че е безсмъртен. Но ще помогне ли такива способности на младите хора?
6. "Сладък обманщицы" . По темата на Ария, Спенсър, Алисън, Хана и Емили са били най-добрите приятелки. Но изведнъж едно от момичетата (Алисън) изчезва. Безутешные приятелка не може да разбере, какво става, а приятелството им постепенно се прекратява. Но ето, една година по-късно момичетата се събират заедно.
Топ 10 на най-популярните сериали сред младите хора

Изглеждаше, че всичко отново, така, както беше преди. Но изведнъж всяка от приятелки пристига писмо от анонима с буквата "Ъ". Автор писма знае тайните на всички момичета, а някои от тях са известни само на пропавшей Алисън. Приятелка се страхуват, че техните тайни ще бъдат разкрити, и готови да направят всичко, за да защити себе си.
Всеки има своя "скелет в гардероба". Но кой праща мистериозни послания? Това героиням трябва да разбера. Сериал е пълен с открития, загадки и мистерии, така че зрителят постоянно е в напрежение.
7. "Свръхестествено" . Какво ще стане, ако цялата зло, описани в легенди и приказки, изведнъж ще оживеят? Свят ще бъдат изложени на риск. Но простосмъртните ще братята Дийн и Сам Уинчестър. В колата си те изъездили вече почти целия свят и продължават да отиде всичко по големите градове и малките забравени от Бога деревушкам и страната.
Топ 10 на най-популярните сериали сред младите хора

Намирането на места, в които обхваща пресичане страх, Уинчестър започват да се борят със злото. Дийн и Сам смело се борят с чудовища и чудовища, улов на приведений и да спасят хората. Всеки от братята отново не се умира, но след това воскресал. Всяка серия е отделна история за въплъщение на злото, която се стреми да завладее света и редактиране на хората.
8. "Шерлок" . В този сериал стари героите на Конан Дойл, са намерили нов живот. Шерлок Холмс - малко луд консультирующий детектив със своите дядка и таланти. Той победи камшици трупове и може лесно да бъде разпознат програмист, пилот и представител на всяка друга професия.
Топ 10 на най-популярните сериали сред младите хора

Съсед на Шерлок Джон Уотсън наскоро се завърна от Афганистан и страда от психосоматична хроматы и тежка депресия. Кварталът е с луд детектив плаши и обърква Уотсън, но в един момент той осъзнава, че всичко това, с какво се занимава Шерлок, е невероятно вълнуващо. В крайна сметка Джон става помощник на Холмс и потъва в света на разследване и убийства.
9. "Молокососы" - телевизионен сериал за живота на съвременните британски тийнейджъри. Това е ново поколение, което се различава стремеж към самостоятелност и независимост. Един от героите - отвязный побойник Тони, друг - негов приятел Сид, който е пълна противоположност. Момиче Тони Мишел изглежда арогантен, но всъщност умна и самодостаточна.
Топ 10 на най-популярните сериали сред младите хора

Приятелка Мишел Кесси има проблеми с психика, както и прекалено эксцентрична. Крис - кралят на събирания и партита, а Джел - рассудительная момиче, столкнувшаяся с проблеми в семейството. Всички главни герои потопен в модерния свят и трябва да се бори с изкушенията. Наркотици, бой, секс, демонтаж - ето нещо, с което трябва да се изправи на тийнейджъри. Ще успеят ли героите да останат хора и да оцелее в този жесток свят?
10. "За да остане жив" . Големият лайнер разби. В крайна сметка 48 пътници, оцелели след катастрофа, се оказват на необитаем остров. Шансовете са, че всички ще намерят, не са големи, така че остава да оцелеят. А остров, сякаш оживява и се стреми да изтреби всички нежелана гости. Хора изчезват един след друг. Някой, който пада в черна дупка в земята, някой убива арктика мечка.
Топ 10 на най-популярните сериали сред младите хора

В крайна сметка съвсем различни хора със своите дядка и съдби са принудени да действат заедно, за да се спаси. Но ще успеят ли героите да разгадаят тайните на острова и да се разбере как да се измъкнем оттук? Сериал е много вълнуващ и интересен, с всеки изминал загинали на остров зрителите прощават буквално със сълзи на очи.
Има и други сериали, които се харесват на младите хора. Но по-горе са станали култови и спечели любовта на милиони.