Всичко от света на
модата
» » Най-очакваните филми през 2015 година

Най-очакваните филми през 2015 година

5-10-2014, 14:27
5303
0
За 2015 година е планирано излизане на световните екрани множество филми. Но кои от тях са най-очакваните?

Списък на най-очакваните филми на


Така че, за най-очакваните филми 2015 г.:
1. "Терминатор 5" . Подробности за сюжета на тази част доподлинно са неизвестни, но има информация за това, че той ще се припокриват със събитията от първите две части. Герои на тази част, ще бъдат преместени в миналото и да пътуват между периоди.
Най-очакваните филми през 2015 година

Зрителите ще могат да видят вече познати кадри от предишните части и да си спомня отдавна забравени герои като членове на приемно семейство Джон Коннора, съквартирантка на Сара Конър, ченгетата от първия филм. Както е известно, една от главните роли се играе от дългогодишен Арнолд Шварценегер.
Най-очакваните филми през 2015 година

По сюжета на " Терминатор " ще стартира в далечната 1984 година, за да убие Сару Конър, която по-късно трябва да стане майка на бунтовническия лидер на света след Апокалипсис. Ще се появи и Кайл Рийс, който трябва да спаси Сару. Как в крайна сметка ще бъде бъдещето, не е известно, но е ясно, че тя ще зависи от събитията от миналото. На екрани картина ще излезе през юли 2015 година.
2. "Мисията невъзможна 5" . Успеха на предишните части на филма ме накара продуценти се за стрелба пета. Вярно е, че режисьор и сценарист, докато не са одобрени, така че за сюжета на картините е известно малко. Слуховете за това, че за режиссерским на дистанционното управление може да се окаже Кристофър Макуори.
Най-очакваните филми през 2015 година

Много много се чака излизането на филма и се надяват на интереснейшую развязку. Известно е, че ролята на агент Итън Ханта ще се играе Том Круз, който е заснет и в предишните части.
И въпреки че все още не е ясно, какъв точно ще бъде картината, но много кинокритики сигурни, че сюжетът на потрясет и ще изненада зрителите. Остава само да чакаме, докато правите това трябва да е доста дълго, защото на изхода на екрани е насрочено само на декември 2015 година. Запасайтесь търпение, модел обещава да бъде завладяваща.
3. "Шерлок Холмс 3" . Първите две изключително интересни части от филма са толкова пленени зрителите, че продукцията на трета беше насрочено още преди много време. Сюжет вече има, но все още, за съжаление, е известно за него не са толкова много. В главните роли все още може да се види Юда Лоу и Робърт Дауни-младши, които са успели да харесвам се на всички.
Най-очакваните филми през 2015 година

Дауни-младши, ако се вярва на слуховете, убеждава да вземе участие в снимките на Джак Николсона и заради това е готов да жертва своите такса. Режисьор Гай Ричи се срещна с актьори и обсъдени сътрудничеството.
Рейчъл Макадамс зрители също ще видят, но само в камея. А ролята на самия главен злодей като стана известно, ще изиграе Джаред Харис. В основата на сюжета ще се превърне в история Конан Дойл. И нека зрителите не остава съмнение в това, че в продължение на цялата картина ще остане напрежение, а за да разберете същността успее само в самия край. Като цяло, се очаква през 2015 година.
4. Продължава списък "Междузвездни войни: епизод VII" . За оттегляне на тази част стана известно още преди две години, но ето на точни данни за сюжета все още няма. И все пак има някаква информация, но валидността му не може да се разчита изцяло. Така че, се смята, че събитията картини ще се разгърне по-късно от 30 години след края на предишната част.
Най-очакваните филми през 2015 година

Режисьор и сценаристи засегнати от тези проблеми, като сложността на физически и морален избор, философски решения, както и справедливост, отмъщение и др. Слуховете за това, че главните герои ще продължат да бъдат членове на семейството Скайуокеров.
Освен това, най-вероятно в новата част на Люка се влюби в някаква хероин (все още не е известно коя точно). Зрителят, най-вероятно, ще се наблюдават все на Новата Република. Изход картини планирано за края бъдещето на 2015 година.
5. "Отмъстителите 2: ера Альтрона" . По-късно, три години след събитията, описани в предишната част, the avengers отново са принудени да се обединят, за да се противопоставят на новия изпълнението на злото. Този път така злото ще се превърне в Альтрон - изкуствен интелект, който първоначално е създадена за защита на планетата от заплахи.
Най-очакваните филми през 2015 година

Но защо-това е най-главната заплаха за Земята Альтрон сметнал за неговите обитатели, т.е. човечеството. Международната организация "Щ.И.Т" не е в състояние да се противопоставят Альтрону, така че на помощ трябва да търсят отмъстителите. Но изкуствен интелект, толкова е силен и умен, че дори мстителям не може да го спре. Излизане на премиерата е планирана за април 2015 година.
6. Любителите на фантастика и филми за бъдещето със сигурност очакват на премиерата на картини "Пътниците". По темата на космически кораб превозва хора на далечна планета, в която е организирана колония. Но да летите до тази планета дълго, така че всички пътници, натоварени в криогенный сън на 90 години.
Най-очакваните филми през 2015 година

Поради неизправност в един от отделения един пътник се събуди преди време. Перспективата да останеш сам с напредването на възрастта на кораба, и да умре, така и не видя бъдещето, човек страх, по дяволите.
В крайна сметка той реши да се събуди красиво момиче, което, естествено, първо беше в шок и не знаех какво се случва.
7. Ако обичате трилъри и ужаси, това е сигурно очаквате излизане на картини "Assassin creed" . По темата обикновен барман Дезмонда Майлс, водещи спокоен и по нищо не примечательную живот, внезапно са отвлечени от членове на мистериозна корпорация "Абстерго Industries".
Най-очакваните филми през 2015 година

Дезмънд ще узнае, че неговите предци са били асассинами и конкурирана с тамплиерами. С помощта на уникална машина, наречена Анимус членовете на корпорации се опитват да извлекат генетичната памет на Майлс и да разбера къде са опасни предмети, както и промяна на съдбата на човечеството, вмешавшись в някои събития от миналото. По кината този филм ще излезе през август 2015 година.
8. "Аз, роботът " 2". Филмът е продължение на първата част. В първата картина се е случило нещо ужасно: робот, убил човек и по този начин е нарушил законите на роботиката. Разбира се, за това, за робот Сони (това го подозират в убийство), започват да ловуват.
Най-очакваните филми през 2015 година

Детектив Дийн Спуни, който, като цяло, е изключително негативно се отнася до всички роботи, прави всичко, за да хване и унищожи врага. В хода на преследването Дийн сам ще си губят човешките чувства и да се превърне в програмирана машина.
А ето Sony ще стане подобен на човека и ще започне да се чувстват. Във филма зрителите ще могат да видят любимите си герои, а също така и фантастични сцени космически битки и състезания. Краят ще бъде интересен.
9. "Индиана Джоунс" . Неуморен пътешественик е остарял, но не загубил сръчност, сила, кураж и желание за приключения. Ролята на Индиана все още ще играе неуморим Харисън Форд, друг да се представи в ролята на Джоунс вече е просто невъзможно.
Най-очакваните филми през 2015 година

Jones трябва да въвлечени в ново приключение и да станете свидетели на интересни събития. Задача Индиана непроста, защото пътят трябва да премине през Бермудския триъгълник, в който, както е известно, пропадал не един пътник. Ще се справи ли Джоунс?
Разбира се, ще се опитам да го, но в края на краищата, любознателен археолог-изследовател все още е решителен и смел, така че зрителите чакат най-опасната ситуация, преследвания и битки. В крайна сметка, всички в духа на Джоунс, както и в предишните части.
10. Ако предпочитате комедия, а след това и за вас ще има новости 2015 година. Това е филм "Третият допълнително 2" . Първата част с Марк Уолдбергом в главната роля и луд плюшено мече покори всички. По темата на двойката непрекъснато анализира връзката, а теди само се радва на живота.
Най-очакваните филми през 2015 година

Във втората част отново ще мил и пошлого на Тед, а ето главната женска роля, най-вероятно ще играе Аманда Сайфред. За сюжета е известно още малко, но вероятно, на мечка ще се появи приятелка.
Главните герои, най-вероятно, ощутят всички изкушения на семейния живот и ще свикне с новата си роля. Но все пак, за да разбера подробности, струва си да се изчака пролетта на 2015 г. (предварително изход е насрочено за април, но датата може да се промени) и да се насладите на най-добрата комедия на кино.
Бъдещето на 2015 година ще ви зарадва и ще зарадва всички любители на киното нови интересни и забавни филми.