Всичко от света на
модата
» » Топ 10 на най-добрите мотивиращи филми на всички времена

Топ 10 на най-добрите мотивиращи филми на всички времена

5-10-2014, 14:28
9775
0
Ако след като са гледали филма ти остава силно желание да се направи нещо и да предприемат, значи този филм сте гледали, не е напразно. Предлагаме ви да научите рейтинг мотивиращи картини.

Топ мотивиращи филми


И така, предлагаме да се проучи топ 10 на най-добрите мотивиращи филми:
1. "Яж, моли се, обичай" . Чудесен мотивирующий филм за момичета и жени. По сюжета героинята на Елизабет губи вкус към живота и изпада в депресия. На 32 г. момичето не знае, какво да прави по-нататък, към което се стреми. Елизабет решава да промени живота си, да се разведе със съпруга си, а след това намери друг мъж на Дейвид и започва да се изгради връзка с него.
Топ 10 на най-добрите мотивиращи филми на всички времена

Но дългоочакваното щастие, така и не. И тогава Дейвид произнася една фраза, която буквално се оказа цял живот момичето: "Спри през цялото време нещо чака, действай!". Тогава Елизабет разбира, че седи на място - не е най-добрият вариант.
Момичето се впуска в пътуване, в което опознават околния свят, на себе си и своите по-рано неизследвана страна, както и просто да се радва на живота. След преглед на такъв модел идва разбирането, че ние сами трябва да влияят върху живота, в края на краищата, ние правим го насыщеннее и по-ярка.
2. "200 лири за красота" - динамичен и доста интересен филм за отслабване и за желанието да стане красива и да се постигне успех. Кан Кан - добра и талантлива девойка, която има един голям проблем - наднорменото тегло. Тя красив и силен глас, така че тя пее зад кулисите, за най-сладкото певица, не налага никакви вокални данни.
Топ 10 на най-добрите мотивиращи филми на всички времена

Но след като Хан На става неволен свидетельницей разговор, в който за нея говорят изключително цинично и негативно. И тогава едно момиче решава да промени себе си и в каквото и да е станало да се постигне успех в соло кариерата си. Тя отива в клиниката, където си направи няколко пластични операции.
В крайна сметка излиза от болницата красавеца с точеной фигура и стремеж да завладее целия свят. Хан На скрива истината и иска да се развива от само себе си. Тя трябва да направи доста, но в крайна сметка тя все пак влиза в съображение и покорява сърцата на слушателите.
3. "В преследване на щастието" . А тази картина е чудесен избор за мъжете, особено за бащите. По темата на Крис и Линда Гарднър живеят в Сан Франциско и възпитават сина си. Крис е насърчаване на нови технологии, но безуспешно. Постоянни дога и за неплатени сметки и глоби сила Линду замине за заплатите в Ню Йорк, където я предлагат по-висока заплата и добри условия.
Топ 10 на най-добрите мотивиращи филми на всички времена

Крис убеждава съпруга оставя сина си с него и започва да води тежък живот на баща си-самотници. В един момент баща и син се оказват на улицата и ночуют на магазини и в вокзальных тоалетните. Крис се провежда на работа и минава неплатен стаж, както и още няколко стажанти.
Вярата в себе си, упоритост и любов към сина си позволи на Крис да успее и да получите работата. По-късно той отваря своя собствена брокерска компания, което го направи милионер. Модел, между другото, се основава на реални събития.
4. "Беднякът милионер" - картината за тежък съдба и за промяна на живота. Сирак от бедните район на Мумбай Жамал Малик решава да участва в играта "Кой иска да стане милионер?". На всеки въпрос, на човек, по чудо успява да даде правилните отговори. Когато до победата остава една последна стъпка, Жамала някой е арестуван.
Топ 10 на най-добрите мотивиращи филми на всички времена

Ченгетата смятат, че младежът е измамник, да го разпитват за това, откъде е, е живял целия си живот в изоставени гета, знае отговорите на тези сложни въпроси.
Жамал разказва полицай на историята на живота си, в която имало много несподелена любов, сблъсъци с престъпници, приключения с брат ми и още много други. Някои спомени и истории от паметта, както и дали данъчния закон отговорите на въпросите тестове.
5. В списъка също е включена филм "Все още не е играл в кутия" . По темата собственик на мрежа от клиники Едуард Коул и просто работа на завода Картер Камари се намират в една палата на болницата. Двамата поставен притеснително диагноза, и двамата болни от рак и ще се научат, че живеят остава много дълго.
Топ 10 на най-добрите мотивиращи филми на всички времена

И тогава Картър решава да направи списък на нещата, които биха искали да имат време да направят това до края на живота си. В сърцата тя повръща лист хартия, но го намира Едуард, който предлага изпълнение справим и да спонсорира всички, а също и да добавя още нещо-какви са нещата.
Въпреки протестите на съпругата на Картър, някой отива на екскурзия със своите нови богат приятел. Мъже пътуват, играят, веселят се и се наслаждават на най-новите моментите на живот. Е осъществено да се справим, и дори повече.
6. "Никога не се предавай" - динамичен филм за спорт. Джак Тайлър се премества заедно със семейството си в ново място, да направят от по-малък брат на професионален тенисист. Самият Джейк в стария град е талантлив футболист, но в новия град се превръща в истински бездомник.
Топ 10 на най-добрите мотивиращи филми на всички времена

Опитвам се да намеря приятели, човек приема поканата на атрактивен одноклассницы Bayi на парти. На партито Джейк неволно става участник в сбиване с местен авторитет и красавчиком Райаном.
В крайна сметка младежът остава смирен и те ритнат. Но тук на помощ идва един съученик, който съветва Джейку направи уникален спорт, в който са смесени различни бойни изкуства. След срещата с опитен треньор младежът става уверен и успешен, но трудностите му може да попречи.
7. Снимка на "Уол Стрийт: парите не спят" - истинска мотивация за успех. Това е картина за бизнес, за стремежи и амбиции. Бивш корпоративен нападател Гордън Геко и излиза от затвора и решава отново да се постигне успех. Но в света нещата са се променили, и Гордън осъзнава, че нейните методи не действат и отдавна са остарели.
Топ 10 на най-добрите мотивиращи филми на всички времена

И тук на пътя се среща млад и активен търговец Яков, който се среща с дъщеря си Гордън. Той предлага сделка и обещава да помогне на Гордън установяване на отношения с дъщеря си, с която старецът не контактува вече 11 години, но в отговор Гордън е да се помогне на Джейкобу да се постигне успех в бизнеса и да се превърне в успешен.
8. "Тайната" . Това е документален, но необичайно и мотивирующий филм за това, че човек е способен да промени живота си така, като иска. Картината се състои от интервю медици, философи, учени, богослови, дейци на културата, психолози и дори последователи на древните учения.
Топ 10 на най-добрите мотивиращи филми на всички времена

Всички те разказват за живота, за ролята на човека в околната среда и за влиянието на хората в реалност. Ако се съберат всички мнения се съберат и анализират, а след това може да се заключи, че силата на мисълта може да се промени реалността и света, да се отървете от страховете и ненужни пристрастия, лекува ума, душата и тялото, както и да живеете желания и мечти.
Всеки, който дава интервю във филма, разказва за откриването на тайните на Вселената и за това, как тази тайна помогна да променят живота си и отношението си към нея.
9. "Областта на тъмнината" - филмът е за това, че човек може да постигне много, ако ще компетентно и в максимална степен да използват своите умения, умения, знания и способности, но същевременно да се мисли за последствията.
Топ 10 на най-добрите мотивиращи филми на всички времена

По темата писател Еди от Ню Йорк изпитва трудности в личния живот и в кариерата си и на практика се депресират. Но човекът случайно среща своя приятел, който му казва за новейшем наркотик, способна да засили мозъка и значително подобряване на мозъчната дейност. Еди взема едно хапче и открива, че може да се постигне безпрецедентно висоти.
Той дописывает книга, не се чувства умора и мисли така, както никога не мисли. За кратко време човек успява да спечелите голяма сума пари, той е щастлив и преуспял. Но скоро открива, че хапчето има странични ефекти. Еди реши да се намерят други хора, които си инжектират наркотици, и научава тъжната истина.
10. "Време" . Филм за това, че трябва да се грижиш за своето време, а не пилеят го губи. По темата на човечеството е станал безсмъртен, но всички хора са програмирани по такъв начин, че да спрат напредването на възрастта след 25 години. Но е време за по-напреднала възраст трябва да се правят.
Топ 10 на най-добрите мотивиращи филми на всички времена

Време се превръща в единствената валута, която можете да си купите всичко, дори живота си. Бедните са обречени на смърт, богатите могат да живеят вечно, заобиколен от лукс и елегантност. Уил живее в беден гето, майка му умира поради липса на време, след плащане на дългове. Освен това, един човек е обвинен в кражба. В крайна сметка Уил решава да стигнем до най-богатото пространство, и да въведе ред там.
Има и други филми, които си заслужава да видите: "Винаги казвай"да", "Социална мрежа", "Седем живота "127 часа", "Къде водят мечтите", "изкуплението шоушенк" и много други.
Насладете се на гледане и задумывайтесь за живота си.