Всичко от света на
модата
» » Топ 10 на най-добрите и итересных филми 2014 година

Топ 10 на най-добрите и итересных филми 2014 година

5-10-2014, 14:28
2461
0
Ние всички обичат да гледат филми. А добър филм - това е най-истински малък живот, в която може да се потопите изцяло, нека само за няколко часа. А какви филми са се превърнали в най-добрите през 2014 г.?

Предлагаме проучи топ 10 на най-добрите филми на 2014 г.:


1."Робокоп" . Предишната версия на филма, заснет в далечната 1987 г., е номиниран за " Оскар". Но в новата версия също се оказа доста впечатляваща. Компания "ОмниКорп", посветена на пускането на роботи, представя своите летателни апарати, които помагат за поддържане на реда по целия свят с изключение на северна и южна Америка. Ръководителят на корпорацията планира да въведе технологии и на територията на САЩ.
Топ 10 на най-добрите и итересных филми 2014 година

Но много хора са против това нововъведение, позовавайки се на липсата на роботи на човешките чувства. И тогава в корпорацията са взети за развитие на технология, която комбинирани да способности на човешкия мозък и предимства на роботиката. Междувременно двама полицаи участват в операцията по изземването на опасни престъпници. Един от тях Джак Люис наранят, друг в колата лежеше бомба.
Поради експлозия на Алекс Мърфи получава травма, не са съвместими с живота. В полицията със съгласието на съпруга на Алекс реши да се включи полицаите в тестове на технология, която позволява да спаси живота му. В някакъв момент чувства и спомени на Алекс вземат надмощие над програмата, той решава да намери своите убийци и открива страшни подробности.
2."Ной". Библейската история в тази картина да придобие малко по-различен сюжет. Всички хора са затънали в грехове, е само един Ной със семейството си живее праведен живот, за което Бог го обвини сложнейшую мисия - да спаси човечеството и да изчисти земята от греха. Ной строи ковчег, в който събира на животните и семейството си.
Топ 10 на най-добрите и итересных филми 2014 година

За бъдещите събития са се научили и други хора, които, разбира се, се опита да влезе в ковчег. Сред тях е един от синовете намира на момичето, семейството на Ной взема със себе си. След това историята се разминава с този, който е описан в Библията. Предателство, завист, любов - всичко това е присъщо на човечеството. Но могат ли хората да се преодолее греховете?
3."Аз, Франкенщайн" . Адам - плод на сътворението лудия учен на Франкенщайн, който е решил да възкреси трупа. В крайна сметка творецът е решил неговото творение да се унищожи, за което загина сам. Адам разбира, че светът е обитавана от демони и гаргульями, които воюват помежду си за правото на притежаване на власт.
Чудовище случайно попада в щаба на Ордена на Гаргулий, където научава, че на света е застрашена, ако демоните, за да спечели. Адам се нуждаят от глава демони Набериусу, както и запис на учен на Франкенщайн, в която има информация за това, като за съживяване на мъртвец.
Топ 10 на най-добрите и итересных филми 2014 година

На Набериуса работи момиче-учен Терра, тя прекарва опит за съживяване на животните и не подозира в какво се забърква. Адам решаване на множество проблеми: за да се предпази от гаргулий, защита на Терру и да спаси целия свят.
4."Границата на бъдещето" . На планетата нахлува извънземна раса мимиков, която желае да се възползва територия. Майор Уилям Кейдж. изпрати на операция, но той отказва. В крайна сметка Кейдж., обвинени в дезертирстве и хвърлят на военната база, като просто обикновена.
Топ 10 на най-добрите и итересных филми 2014 година

В първата битка Уилям е убит, но отново се оказва на една и съща база и отново се впуска в битка. "Groundhog day" се повтаря, докато Уилям не отговаря на воин Ritu Вратаски, която притежава същата способност и се рестартира време.
В крайна сметка и двамата войници се опитват да открият слабите страни на противниците и да ги победи, като отива все по-далеч и по-далеч. Трябва да се намери бърлогата мимиков и Омегу, убивайки която може да спечели от цялата раса.
5."Превъзходството на" . Изследовател Д-р Уил Дастер постига невероятни успехи в областта на научните изследвания изкуствено ума и създава уникална "умна" програма. Но идващите катаклизми плаши привърженици на радикалната антитехнологической група, обслужващи срещу създаването на изкуствен интелект.
Топ 10 на най-добрите и итересных филми 2014 година

В Уил получава куршум, заразена радиоактивни вещества. Учен бавно умира, но съпругата му Евелин и приятел на Макс Wauters време, за да се дигитализира мозък на гений и да го предадат на мощен компютър, като програма. Починалият Уил започва да чатите с жена си чрез наблюдение и продължава да води на развитие. Но в крайна сметка жажда за знания да прераснат в жаждата за власт.
6."Малефисента" . Магьосница Малефисента живее в красива зачарованном гората, заобиколен от чудни същества. Но един ден в нейния свят решили да се намесват хората, и всичко се е променило.
Топ 10 на най-добрите и итересных филми 2014 година

Опитвайки се да върне всичко на мястото си и да защити своите поданици, Малефисента призовава тъмните сили и налага заклятие на сестра дъщеря на краля. Но гледам принцеса Авророй, магьосница започва да мисли за това, че именно тази красива момиче в бъдеще да може да се промени живота в магьосническия свят към по-добро.
7."Хората Х-мен: дни на миналата бъдещето" . През 2023 г. ловци на мутанти, участващи в програмата "Стража", почти да спечели, но изведнъж спящи мутационные гените и на обикновени хора.
Топ 10 на най-добрите и итересных филми 2014 година

В крайна сметка всички хора и мутанти поставени в концентрационни лагери, а светът почти унищожени. Хората Х-мен се опитват да се противопоставят и да планирате да промените миналото, като преместите Росомаху в далечната 1973 година. Но всичко се оказа не така, както се очаква: Магнито в затвора, хората се страхуват от мутанти, а Професор Х почти забросил своите идеи.
8. "Need for speed: жажда за скорост" .Банда състезатели, лидер на която е Доминик Торрето, унищожава престъпна група, начело на която стоеше Оуен Шоу. Състезатели, не само облекчават приятелка Доминик, но и убиват шефа на Оуен. И за това е родният брат на убития Ян Шоу планира да си отмъсти. Той подготвя план за жестоко отмъщение и мечтае да унищожи всички, които са виновни за смъртта на родния си брат.
Топ 10 на най-добрите и итересных филми 2014 година

9."Планетата на маймуните: Революция" . Броят на генетично модифицирани маймуни, които благодарение на което проведохме по-рано изпитания на нови лекарства притежават високи интелектуални способности, продължава да нараства. Цезар, който оглавява колония, а също и Ракета, Coba и Морис, умеят да говорят, други общуват на езика на глухонемите.
Топ 10 на най-добрите и итересных филми 2014 година

Преди десет години голяма част от човечеството е загинало заради "обезьяньего грип". Останалите хора се опитват да организираме живота си, но случайно се наранят един от маймуни, поради което Цезар им забранява да се намесват в собствените си вещи. Примирие е за кратко, започна днешно конфронтация. Цезар остана жив, след като му се опита да убие Coba.
10."Другата жена" . Марк и Карли се срещат в продължение на два месеца. Карли си мисли, че всичко е сериозно и решава да посети своя възлюбен, но открива в дома на жена си Кейт. Кейт започва да подозира за връзките на Марката на страната, се запознава с Карло и разбира, че съпругът й е изневерявал.
Топ 10 на най-добрите и итересных филми 2014 година

След това момичетата се научават, че Марката има още една любовница - Ember. Приятелка за съжаление се запознават и започват да водят наблюдение на женкар, едновременно разработвайки план за отмъщение. В крайна сметка Марк остава с нищо, а Ember, Карли и Кейт, най-накрая, придобиват щастие.
Това е списък на най-добрите филми на 2014 година. Но това далеч не са всички картини, заслужили внимание. Също така си струва един поглед "Любовта през времето", "иманяри", "Годзила", "Дивергент" и някои други филми. Освен това, през 2014 г. все още предстоят премиери, които обещават да бъдат интересни и впечатляващи.
Приятно гледане!