Всичко от света на
модата
» » Топ 10 на най-смешните комедии 2013-2014 г.

Топ 10 на най-смешните комедии 2013-2014 г.

5-10-2014, 14:30
15623
0
Гледане на сериали помага за повдигане на настроението, а понякога и да се преразгледат някои виждания за живота и е по-лесно към всичко се отнасят. Но, комедия, непременно трябва да бъде смешно. Предлагаме ви да разберете, какви такива има.

Топ 10 на най-смешните комедии:


1. "Мачо и трябват 2" . Всички ние си спомняме историята на двама луди копов. Грег Дженко и Мортън Шмид продължават да работи в полицията, въпреки че от майстор мечтае да се отървете от тази двойка. Но все пак това е задача, сякаш са специално предназначени за Мортън и Грег.
Топ 10 на най-смешните комедии 2013-2014 г.

Те трябва да внедриться в един от университетите в държавата и работи там под прикритие. Такава работа и интересите на младите хора и за тях е обичайно, така че партньорът му започват изпълнение на задача.
Тя е проста операция, но все пак възникват някои трудности. Да, и тук, сред продавачите на наркотици и търсят дилъри, когато около гуляй, шик момиче и постоянни партито? И все пак Мортону и Грегу успява не само да изпълни задачата, но и дори се провери тяхното приятелство.
2. "На края на света 2013: апокалипсис по-голливудски" . Героите на сериала са истински и доста известни американски актьори, които играят ролята на самите себе си. Джей Барушель пристига в Лос Анджелис на housewarming си приятел Сет Рогена. Джеймс Франко решава да организира парти и кани много известни хора.
Топ 10 на най-смешните комедии 2013-2014 г.

Звезди се събират, играят, веселят се, пият, танцуват и се употребяват наркотици. В крайна сметка, всички "дойде с пълна скорост", защото идва края на света, който напророчили Маите. Джей Барушель и Сет извади с парти и се изпращат за цигари, но в магазина се виждат, като на няколко купувачите са отвлечени мистериозни ярки лъчи светлина. А още по-късно започва земетресение, и всички започват да мислят как да спаси живота си.
3. "Ние сме Миллеры" . Тази комедия не е включено в списъка на най-добрите, тя е наистина смешно. Търговец на леки наркотици Дейвид Кларк продава стоката си домохозяйкам и уморени от работа трудягам. Дейвид мечтае да се печелят куп пари незаконен начин и при това да остане чист пред закона и нищо не се прави.
Топ 10 на най-смешните комедии 2013-2014 г.

Но се получава така, че човек трябва да остава голяма сума пари на своя доставчик. Този предлагат на Дейвид за опрощаване на дългове за транспортиране на партията на марихуана от Мексико.
Топ 10 на най-смешните комедии 2013-2014 г.

Предприемчив човек разработва план и намира фиктивни семейство, състоящ се от бездомна бунтарки Кейси, млад и неопитен Кени и мечтающей за лесна наживе стриптизьорка Роза. Всички са готови за работа, но със сигурност не са готови за трудности, с които трябва се изправят при изпълнение на дейностите.
4. В класацията на най-добрите филми влиза комедия "Съседи. На пътеката на войната" . Съседите са шумни, тихи или много насилие. А всички мъже могат да бъдат разделени на два вида: холостяки и женените. Последните обикновено прекарват дни с децата и жена си, а на първите се стремят да завладее женските сърца.
Топ 10 на най-смешните комедии 2013-2014 г.

Мирно и спокойно семейство живее спокоен живот, докато в съседство не се установяват шумна компания от млади хора, които всяка вечер се организират парти и, разбира се, пречат на живо на своите съседи. Първо главата на семейството се изпраща на спокоен разговор, но след това реши да се бори с шумни съседи на други методи. В крайна сметка започна истинска война!
5 . Класиране интересни и забавни сериали продължава филм "Домашно видео" . Главните герои картини - семейна двойка. Започна младите хора все бурно и страстно: нощ на любов, целувки, чао и така нататък. Влюбен Джей и Ани решават да се оженят и завод на децата.
Топ 10 на най-смешните комедии 2013-2014 г.

И години по-късно съпрузите откриват, че някогашните страст е погасено. И тогава отново да запаля огъня на любовта, Джей и Eni се решават да разнообразят сексуалния си живот. Те решават да заснеме видео "за възрастни". Нощта премина страхотно, но само видео безразборно върху плочите роднини и колеги двойки.
6."Ергенско парти: част 3" също влиза в списъка на младежки сериали. Този път във филма няма да бъде сватби и мальчишников, но като "вълча глутница" може да мине без приключения? И, разбира се, без тях не е направил.
Топ 10 на най-смешните комедии 2013-2014 г.

Приятели - карат го на лечение в психиатрична клиника, но по пътя на приятелите атакуват героите от последната част от Маршал и неговият помощник. Престъпниците взимат за заложници от него от младите хора, и са изпратени за търсене на Чао със злато. Приятели, разбира се, не могат да пропуснат възможностите да се забавляват в един от градовете на Мексико. В крайна сметка отново боя на червен град, невероятни промоции и недоразумения.
7."21 и повече" . Трима приятели се срещат и решават да празнуват на мнозинство за една от тях. Животът на всеки от тях кипи и бълбука, но на среща с другари, време, разбира се, е имало.
Топ 10 на най-смешните комедии 2013-2014 г.

Кейси и Майлс, опитвайки се да убеди Geoff Ченг "се откъсне", за да завърши, но това да направи това, не може, защото на следващия ден му предстои да се подложи на тежко интервю за работа, от която зависи цялата по-нататъшна живота на младия човек и мнението на баща си.
В резултат на приятели успява да убеди Джеф, и той се изпраща в бар, но с условието, че побудет там само за няколко часа. В крайна сметка Чън се напива и е трудно да стои на краката си. Решавайки да стигнем до къщата, човек попада в забавни, а понякога и абсурдни ситуации.
8. Продължава списък комедия "Много страшно филм 5" . Този филм се превърна в пародия на няколко трилъри и "ужастиков". Главните герои картини - Джоди и Дан. Те са щастливи в брака, наскоро станаха родители и току-що се завърнаха на детето. Но скоро Джоди забелязва, че в къщата става нещо странно, той се чувства присъствието на свръхестествени сили.
Топ 10 на най-смешните комедии 2013-2014 г.

Съпрузи решават да се обърнат за помощ към экстрасенсам. Но не всички "специалисти" се добросовестными, срещат се и откровени шарлатани. В крайна сметка двойката реши да сложим в дома на камерата, за да се разбере, че за странност това се случва в тяхната липса.
9."Неприятна дядо" . Доста странен и противоречив, но все пак забавен филм. Главният герой старецът Ървинг Зисман става вдовцом, но не плачат по темата, а продължава да живее пълноценен живот, която след смъртта на съпруга става още по-разнообразна.
Топ 10 на най-смешните комедии 2013-2014 г.

Но изведнъж в затвора засаждат дъщеря Ървинг, и старецът трябва да си внук на баща си. Пътят до мястото на дестинацията е една забавна и пълна с изненади. Дядо в своите 86 години също не отстъпва на младите момчета: той употребява алкохолни напитки, краде храна от супермаркетите, ухлестывает за млади момичета и извършва други глупави постъпки. Не е най-добрият пример за внук, но все пак момчето с дядо забавно.
10."Армагеддец" - историята за пет училищни приятели, които се събират заедно и решават да разнообразят живота си, след като направи рекорд. Но това не спортни постижения или уникално умение. Приятели решават да заобиколят дванадесет барове в града и се пие колкото се може повече алкохол.
Топ 10 на най-смешните комедии 2013-2014 г.

Рекорд почти успя, но ето последния бар с интересното име "Армагеддец" се оказа непревземаема. Години по-късно приятели отново се срещат и планират всичко да упражнява справим. Но години вече не са тези, а и градът се е променил. И все пак, бивши съученици успяват да намерят много приключения. А "Армагеддец" в този случай се оказва неизбежен.
Това е нашата класация на най-смешните комедии. Сега и вие пишете за това, кои филми ви хареса.