Всичко от света на
модата
» » Топ 10 на най-добрите филми, от които искаме да живеем

Топ 10 на най-добрите филми, от които искаме да живеем

5-10-2014, 14:30
4032
0
Има моменти в живота, когато всички околни се моля, се събудя с всеки изминал ден, човек не забелязва приятно, а просто да отплава надолу по реката, преминаването от работа в къщи и обратно, не се колебайте, както и необичайно, че ти просто живееш.
Есенна или зимна хандра, студ и киша, житейски трудности, на рутината и монотонността на съвременния живот периодично се инжектират на човека в състояние на лека депресия, и да излезе от нея не е толкова просто, колкото бихме искали. Всичко изглежда сиво и банално, надоевшим, тъп и безполезен, живота си минава, а ти си просто погледнете на нея и няма нищо общо с това не можеш да направиш по въпроса. Познато?
Топ 10 на най-добрите филми, от които искаме да живеем

Понякога, за да излезе от това състояние и да погледнете на света около теб на света под друг градуса., достатъчно умоститься удобно в любимия си стол и включи преглед на добра кинокартины.
Специално за такива случаи има такива филми от всички , които са вътре обръща, съзнанието започва да работи по различен начин, а в главата ми се появяват мотивиращи мисли, които ви карат да се движи напред, само с друг, положителен, нагласа.
Топ 10 на най-добрите филми, от които искаме да живеем

Специално за вас, скъпи читатели, ние сме изготвили топ 10 на най-добрите филми, от които искат да живеят, да творят и да обичат, без значение на че. По наше мнение, е кино вдъхновява, ни прави по-добри, а след преглед оставя само положителни, светли и добри емоции.
Така че, гледайте и вдохновляйтесь. Ако имате какво да добавите към списъка ни, не забравяйте да споделяте с нас информация в коментарите.
10. "Странният случай с Бенджамин Бътън"2008 САЩ.
"Искам да ни запомни такива, каквито сме сега."

Кинокартина разказва невероятна история за мъж, който е роден 80-годишният ветеран старцем, но с течение на времето, започна молодеть. Животът му търкаляне в обратна посока, той извървя дълъг и необикновен жизнен път, който, въпреки цялата фантастичность, което се случва, е впечатляващо в своята натуралистичностью и реалност.
Топ 10 на най-добрите филми, от които искаме да живеем

На лицето на една невероятна игра актьори с Глупост Пит в главната роля, " работилница за работа на режисьора, цялата история е изпипана до най-малкия детайл, и в резултат се получава приличен: след гледането на този филм, вече е трудно да остане същата.
9. "Голяма риба", 2003 г., САЩ.
"Най-голямата риба става е, че не хапят на стръв".

Дълбок, мъдър и деликатен сюжета на филма майсторски заснет режисьор Тим Бъртън, който представи на зрителя още един филм-фантазия. Но смисълът на кинокартины се изразяваше съвсем не в това да видим умилиться красиви гледки и выдумками на главния герой, и да се забрави.
Топ 10 на най-добрите филми, от които искаме да живеем

Смисъл да се научи зрителите не просто гледат, но и да видите, защото всеки има своя собствена реалност, и тя зависи от вътрешния свят на зрителя. Искате да се научите на небето да видят не само небето, а звездите са безброй брой други светове необъятного и бездонного космоса, вижте "Голяма риба".
8. "Аугуст Ръш", 2007 г., САЩ.
"Невероятно пътуване със скоростта на звука".

Интересен и завладяващ филм, който разказва една история за талантлив не по години мальчишке-сираците. Той никога не е виждал родителите си, но безумно мечтае да ги намери, а за това той има всичко, само едно-единствено средство - музиката му.
Топ 10 на най-добрите филми, от които искаме да живеем

В продължение На кинокартины главният герой се сблъсква с поредица от необичайни явления, в резултат на което идва към щастлив концовке. "Аугуст Ръш" отдавна се превърна в класика на американското кино, въпреки своя относително млада възраст.
7. "Винаги казвай "Да!", 2008 г., САЩ, Австралия.
"Една дума може да промени твоя живот".

Филмът, заснет по мотиви от биографической книга на британски писател, който е живял в продължение на шест месеца, в отговор само с "да" на всички предложения, говори за депресия среднестатистическом мениджъра, който взема решение да се справят със състоянието си и да се разреши на всички постъпващи предложения.
Топ 10 на най-добрите филми, от които искаме да живеем

Благодарение на този акт, той превръща живота си в луда, но очарователно приключение, което учи, да ценят живота.
6. "Пробуждане", 1990 г., САЩ.
"Прости чудеса не се случват".

Кинокартина, основана на реални събития, разказва за застенчивом лекар Малколме Сэйере, който се използва експериментални лекарства за лечение на жертвите на рядко заболяване - апатичен енцефалит.
Топ 10 на най-добрите филми, от които искаме да живеем

Хората, които години седяха в инвалидни колички, обездвиженные, че ще има "спящи", най-накрая има възможност да се "събуди". Вдъхновени от собствената си внезапна выздоровлением, те като нормални и здрави хора, започват да мечтаят, да се надяваме и да вярваме.
5. "Да достигне до небето", 1997 г., Германия.
"А там, на небето, само и говорят за море".

Историята разказва за две смъртно болни мъже, които свежда съдбата в болница, където лекарите и ги носят смъртна присъда. Но, въпреки всичко, два другаря решават, че последните моменти от живота не бива пропилян прозябать в болничното легло и пускаются на всички сериозни кражба на машина с един милион германски марки.
Топ 10 на най-добрите филми, от които искаме да живеем

Може би, описание на живота ви не изглежда жизнеутверждающим, но подаването на сюжет, игра на актьори и непразните диалози за главните герои правят тази картина е незабравимо.
4. "И в душата си аз танцуват", 2004 г., Великобритания, Ирландия, Франция.
"Разбира се, това е танц, а че е твоя, аз съм вътре в себе си?"

Трогателна и деликатна история за приятелството на двама млади хора, които през цялата си съзнателна живот са прекарали в инвалидни колички, болни от церебрална парализа.
Топ 10 на най-добрите филми, от които искаме да живеем

Основната цел на този филм е да покаже на зрителя, че, въпреки всички житейски трудности, трябва да се борят за щастието си, за своя живот и не забравяме да живеем в този свят пълноценно, да се грижат за околните хора, да бъдем приятели, да обичаш, да се шегуват и, разбира се, танцува.
3. "Drag (1+1)", 2011 г., Франция.
"Не е важно кой си навън, важно е кой си отвътре".

Невероятна смесица от драма и комедия, която се изля в весела, добра, забавен разказ и жизнеутверждающую снимка, след преглеждане на която, се появява вярата в доброто.
Топ 10 на най-добрите филми, от които искаме да живеем

Дълбок смисъл картини донесен прости средства, тук няма желание някой да съжалявам или омраза съдба. Светът е такъв, какъвто е, и ние трябва да се научат да ценят всеки миг прекаран в него, че и да се покаже на техния пример две пъстри другар, главните герои картини.
2. "Форест Гъмп", 1994 САЩ.
"Светът вече никога няма да бъде същата, след като се погледнете в него през очите на Форест Гампа".

Световният феномен 1994 година и е носител на 6 номинации за награда "Оскар" буквално разтърси световната кино. Историята разкрива всички аспекти на живота слабоумного и безобидного човек с отворен ум и добро сърце, който е живял дълго, необичайна и богат на събития живот.
Топ 10 на най-добрите филми, от които искаме да живеем

1. "Предай на друг", 2000 г., САЩ.
"Ние можем да променим света".

Кинокартина разкрива историята на момче Тревора, която предлага проста теория, според която наистина да направи света по-лесно: аз ще ти помогна, а ти помогни на три, както следва.
Топ 10 на най-добрите филми, от които искаме да живеем

Идеята е проста, но тя действа, вярно, до порите на време. Филмът е наситен с наивни нотки на романтика, на всички добри неща в нашия жесток свят бързо подминают под себе си злоба и омраза. Но надежда има винаги, и я е важно да се види.