Всичко от света на
модата
» » Топ 10 на най-добрите филми за мода

Топ 10 на най-добрите филми за мода

5-10-2014, 14:31
6192
0
Въпреки факта, че далеч не всеки човек може с увереност да се приписват на себе си към фэшн-индустрия, все пак, по един или друг начин засяга си.
Тема мода и всички, свързани с него, периодично се изплъзва на филмовата индустрия, в края на краищата се оставят без внимание такава важна сегмент на изкуството би било престъпление. По време на съществуването на филм засне огромно количество кинокартин за мода, но само няколко от съществуващите заслужават внимание, както от страна на най-запалените дендита, така и от страна на обикновените хора.
Ние решихме да се подготвят кратък списък на кино, които заслужава да се види не само заради ярките изображения, модни хитове и изобилието на облекло, обувки и чанти. Тези филми заслужават внимание и на факта, че те са богати на прекрасен сюжет, колоритни персонажи, талантливи актьори и невероятни истории. И така, приятно гледане!
1. "Закуска в Тифани", 1961 г., САЩ.
Отваря нашият топ 10 на филмите за мода кинокартина, която отдавна е станала легенда на световната кинематография, и, въпреки своята напреднала възраст, все още будоражит съзнанието на много киноманов и любители на модата.
Топ 10 на най-добрите филми за мода

Главната героиня - очарователна авантюрист Холи Голайтли, която е обикалят главата милионери, живее едно, винаги мила и очарователна и, заедно с това, просто обожава бижута от " Тифани", които, вярно, не са в състояние да си позволите.
Топ 10 на най-добрите филми за мода

Лека, творческа и безгрижен природа, която цял живот прекарва в търсене на себе си и по-добър живот, не може да не привлече погледа на зрителя. Целият процес на успешно перемешан с красиви и изтънчени нарядами, които непрекъснато се променя Холи, легендарен образ на малък черен рокли с перлената конци и мундштуком в ръка, и до ден днешен се приписва на световните иконам стил.
2. "Дяволът носи Прада", 2006 г., САЩ .
Далеч не всяка млада девойка, каквато тя нито е умна, силна, образована и целта задвижване, получава възможност да стане асистент на главния редактор на известния лъскава издание на Vogue.
Топ 10 на най-добрите филми за мода

Главният герой, чиято роля изпълнява прекрасна Ан Хэтуэй, все пак успя да реализира мечтата си, след като в света на модата, стила, красотата и грацията, вярно е, че не познае, какви трудности я там трябва да се изправи.
Топ 10 на най-добрите филми за мода

Главен редактор, истински дявол в пола, прави живота на млад помощник, непоносима в буквалния смисъл на думата, но Миранада, герой Ан, не despairs и върви към целта. Главната героиня, от ден на ден хорошеют, фигурируя в скъпи и луксозни дрехи от Chanel, Miu Miu, Calvin Klein, Valentino и, разбира се, " Прада".
3. "Забавна мордашка", 1957 САЩ.
Одри Хепбърн в главните роли, парижки дух, непредпазливост и лек сюжет - това е основа за успешна, интересна и вдъхновяваща кинокартины, която може да ви посъветва за всеки.
Топ 10 на най-добрите филми за мода

Героинята, наивна и мила продавачка от книжарницата, по щастлива случайност се превръща в лицето, а по-скоро "мордашкой" един от модни списания от онова време. Още една история за "Пепеляшка", сладък, докосване и много забавна, която е придружена от песни и танци, а също така и стилни и очарователни нарядами на главните герои.
4. "Коко преди Шанел", 2009 г., Франция, Белгия.
Биографическая макара на филм, който по право е включен в списъка на най-добрите филми за мода, разказва за малко, но силни и горди жена, която е извървяла труден път от деца-сираци от приюта до праволинеен и фин икони за стил и мода.
Топ 10 на най-добрите филми за мода

Истинско произведение на света, в който вие няма да видите скок чувства и романтика, но ще научите, как е постигнала успех в живота на великата Коко Шанел. Ще се запознаете с историята на формирането на нейната модна къща, а също така ще научите за растеж и да стане силна, някъде дори мрачна, но много талантлива личност.
5. "Gia", 1998 г., САЩ.
Макара на филм, основана на реални събития за живота на световно известни модели на Gia Мари Каранджи. В края на 70-те години това момиче наричат кралицата на модните подиуми, като преди това тя е работила vulgare посудомойкой в евтина кафене.
Блестяща, по-млада, красива, със сложна и бунтарским характер, Gia бързо покори повечето дизайнери и редактори на света на висшата мода.
Топ 10 на най-добрите филми за мода

Но я нестабилно емоционално състояние, наркотици зависимостта, с която тя така и не успява да се справи, а също и сложни и заплетени отношения на личния фронт, превежда за нея благоприятна реалност.
6. "Валентино: последният император"2008 САЩ.
Документален филм за света на модата, който приоткрывают завесата над света на известния създател и, може би, най-известния и востребованного дизайнер последните два века, Валентино Гаравани.
Топ 10 на най-добрите филми за мода

Материал за филмова лента отиват в продължение на няколко години, в резултат на което се получи красива, стилна и много истинска история за работа на най-Валентин, на личния му живот и особено за отношенията с любимия човек Джанкарло.
7. "Сексът и градът", 2008 г., САЩ.
Продължаване на световно известния телевизионен сериал за мода, любов и женските слабости, разказва за живота на 4-те главни героини, които са луди за Ню Йорк, и мъже, и, разбира се, на висша мода.
Топ 10 на най-добрите филми за мода

Имената на известните марки и дизайнери и тогава, че се срещат в цялата филмова лента, но въпреки това, филмът е изпълнен с ефервесцентни сюжет, прости и искрени женски изправени пред, весели, места, очарователната тъжно и трудно, като цяло, всичко в живота. Няма смисъл да се опитва да се опише един от най-популярните филми и сериали за мода на XXI век, това е необходимо, за да гледате!
8. "Готови рокля", 1994 САЩ.
Цяла плеяда звезди от световна величина, събрани на едно произведение и умело пресъздават зрителя от цялата врява, бъркотия, конкурса интриги и страсти, които са препълнени с преди началото на седмицата на висшата мода в Париж.
Топ 10 на най-добрите филми за мода

Уау събитие! Тук са се събрали на едно място милионери, актьори, модели и големи дами, дали те ще могат да мине през това събитие е спокойно? Да, никога!
9. "Скандал", 1966 г., Великобритания, Италия, САЩ.
Историята разказва за млад и талантлив лондон фотографе, който става неволен участник в някакъв объркващи и неразбираеми криминалната история.
Топ 10 на най-добрите филми за мода

Той случайно облекчава заинтересовавшую му двойка, която, на пръв поглед, през романтични отношения дават нещо тайнствено, събития и сюжета се развиват, но да се разбере нещо, колкото и в началото е много трудно. А истината може да се забележи само по-силно-не кадъра
10. "Септември номер", 2009 САЩ.
Документален филм, който разказва за създаването на най-дебела и увесистого септември стаи Vogue, който счупи собствените си рекорди и се превърна в освобождаването на 840 страници!
Топ 10 на най-добрите филми за мода

Съвсем реална Анна Уинтур, главен редактор, често се появява и разказва историята на създаването на такова чудо, а също и за всички трудности и хитростях, през които трябва да премине, за да не се губи в необятността на света на висшата мода и красота.
Насладете се на тези интересни филми!