Всичко от света на
модата
» » Топ 10 на най-добрите индийски филми на всички времена

Топ 10 на най-добрите индийски филми на всички времена

5-10-2014, 14:31
19481
0
Индийски филм - това е най-истинска житейска история, разказана с чувство и със сигурност с песни и танци. Всички ние в детството си гледал такива филми, и какво ви пречи да ги гледате сега? Предлагаме на вашето внимание класация на най-добрите от тях.

Топ 10 на най-добрите индийски филми:


1. "Зита и Гита" . Стар филм, който със сигурност е виждал всеки един от нас. История за две сестри близнаци, започнала в момент, когато те са родени. Майката на момичетата е станало лошо в пътя, тя с мъжа си дойде на първо попавшуюся хижа, където циганин, която е господарка на къщата, помогна й да роди.
Топ 10 на най-добрите индийски филми на всички времена

На светлината се появиха две прекрасни момичета, но родителите видяха само една, а за съществуването на друг и не знаеше, тъй като циганин е отвлечен и се скри в нея веднага след раждането. Похищенная Гита, така и израснала в семейство на цигани и се превърна в улична танцьорка, а Зита израснала в семейство на близки на родителите и е получил наследство, но след смъртта на баща си и на майка си, се оказа под властта на леля си-тиранин, поради което животът му стана непоносима. Но когато сестрите се срещнаха, всичко се е променило.
2. "Казвам се Хан" - доста динамичен филм. В сюжета главният герой на Bogomil Хан страда от синдрома на Аспергер и поради това изпитват някои трудности с общуването.
Човек - мюсюлманин, той се премества от Индия в Сан Франциско заедно с брат си и неговата съпруга. Bogomil се влюбва в Мандиру, ще се ожени за нея и заедно с нея се отваря бизнес. Всички те живеят безопасно и спокойно до откриването, което се случи на 11 септември 2001 година.
Топ 10 на най-добрите индийски филми на всички времена

След тези ужасни събития от всички мюсюлмани са се превърнали се счита за терористи. Когато при трагични обстоятелства умира синът Мандиры, тя в пристъп на гняв иска Кхана да се стигне до президента и да декларира, че той не е терорист. Поради заболяване на Хан приема всичко на сериозно и се изпраща по начин, който е трудно, но се оказа всичко, на което е способен любящ човек.
3. Ако изброявам подробно индийски новости, нещо, което си струва да се отбележи картина "Делото за смъртта на Анкура Ароры" , която се появи през 2013 година. История за злоупотреби лекари, основана на реални събития. В сюжета главният герой Romesh - млад и все още неопитен лекар, стажирующийся в клиника под начало светила на медицината.
Топ 10 на най-добрите индийски филми на всички времена

Пример за човек е харизматичен и трудолюбив д-р Астана. Но един ден мнение Ромеша силно се е променило, тъй като поради небрежност на град астана е убит Анкур - восьмилетний момче, който би могъл да живее и да се живее. И тогава младият стажант разбира, че е отличен хирург и добър човек - две различни неща. И в този момент Ромаш решава да се изправи срещу собствения си наставник и да започне да се бори за справедливост.
4. "Девдас" . Главният герой на Девдас заедно с приятелката си Паро още от детството си е бил заобиколен от богатство, лукс и красота. Паро обичаше Девдаса, но той избра да учи и заминава за Лондон. Години по-късно возмужавший и повзрослевший човек се връща у дома и се среща с приятелката си от детството, която продължава да го обича.
Топ 10 на най-добрите индийски филми на всички времена

Разликата между младите хора е прекалено голяма, но все пак чувства пересилили всички. Но баща Девдаса решил, че синът му трябва да се ожени за друга. Паро остава да разчитате на любимите си, но той избра друг път, така и не осъзнавайки, че болката ще остане завинаги.
5. "Вир и Зара" - филм за силни чувства, пронесенных през идните години. Вир Пратал Сингх попада в затвора и прекарва там дълги 22 години. През цялото това време той запазва тишина до момента, докато делото не влезе адвокат Самия Сиддика.
Топ 10 на най-добрите индийски филми на всички времена

Тя иска да помогне на Виру и се опитва да го говори. И в това тя успява. Вир започва да откровенничать и разказва историята за това как и защо тя се озовава в затвора. Събития, които той описва, са тясно свързани с момиче, което е обичал през всичките тези години и обича все още - Зарой.
6. "3 идиот" - един добър и забавен филм за приятелството и за приключенията на стари приятели. Двама приятели се срещат и решават да намерят третия - на Ранчото. Момчетата си спомниха си приятелство, окунулись в спомени, тръгна в път, в който успя да се окаже на погребението и рушат чужда сватба.
Топ 10 на най-добрите индийски филми на всички времена

Пътят приятелите минава през много опасни места. Но те не се плашат, защото те трябва да намерят Ранчо, който в младостта си е бил тест човек и обичаше бунтарку Пиу, но след това изведнъж изчезна. Какво се случи в действителност?
7. "Докато съм жив" филм за чувствата, и за силата на пеене, проникнати сантименталност. Самар Ананда - майор от армията и безстрашен сапьор, който с невероятна смелост, неутрализира бомби и спасява живот.
Топ 10 на най-добрите индийски филми на всички времена

Самар спасява удавяне красавица, която се оказва репортершей от един доста известен вестник. Журналист Акира, засегнатата смелостта на Самара, се влюбва в него и започва с него да се срещат. Веднъж един човек забравя при любимата си яке, в която едно момиче открива дневник. В него Акира намира уникална история пълна с опасности живот и любовта си към нея.
8. "Ще дойде утре или не" . Героинята от Нейна Катрина Капур преминава през трудни времена, защото баща й наскоро се самоубива, а тя е принудена да наблюдава семейни свади, да помагат материално близки и толерира неприятна самообладание на баба си. Момиче на злото на всички и всички, въпреки че тя е само на 23 години.
Топ 10 на най-добрите индийски филми на всички времена

Радост от живота обикалят Нейну страна, но тя отговаря на оптимиста Рохита, който в нея се влюбва и по всички начини се опитва да докаже на едно момиче, че нещата не са толкова зле, колкото изглежда. Но ще може ли човек да види усмивка на лицето на красивата тъжна момичета?
9. "Звезда на земята" - картината за това, че децата - това е щастието, а всяко дете е уникално. Ишану Авасти 8 години, той страда от дислектии и има големи затруднения с проучвания. Момчето се провали на изпити в училище и обессилившие родители дават на детето в интернат.
Топ 10 на най-добрите индийски филми на всички времена

Там Ишан се затвори в себе си и страда от самотата си, докато не среща учителя за рисуване на Рамка Никума. Само той съзнава, момче. Рам комуникира с детето си и го учи как да живеят в обществото, но собствените си правила. Учител развива таланти Ишана и установи причината за неговата трудности.
10. "Да живее победата!" - филм 2014 г. за тази храброст и на човешките чувства, най-истински трилър. Бивш служител на Jai Ho винаги е бил верен на родината си и помогна на своите подчинени. Нито един войник под негово началото не остана с проблемите един по един.
Топ 10 на най-добрите индийски филми на всички времена

Но тези усилия офицер, не са оценени, и от служба, той е уволнен. Но такъв човек не може да седи на място, Jai Ho започва да се бори с корупцията. И това много не ми харесва богат политика, дейност, която засегна Дже. В крайна сметка борбата започва честен човек и негодяя, за които чужди животи не струват нищо. Под заплаха се оказват близки и роднини борец за справедливост, но той няма да се откаже.
Вижте всички филми с удоволствие и да споделят впечатления.