Всичко от света на
модата
» » Топ 10 на най-страшните филми на ужасите през 2014 година

Топ 10 на най-страшните филми на ужасите през 2014 година

5-10-2014, 14:32
30769
0
Искате ли да разберете какво се страхувате? След това гледам филм на ужасите и се опитайте да угаждам на нервите си. А какви филми са най-страшните? Учим!

И така, топ 10 на най-страшните филми на ужасите:


1. "Заклятие" . Невероятно, но филмът се основава на реални събития. Лорейн и Ед Уорън, ангажирани в изследване на паранормалното. За училища не е една невероятна история, но за един случай те се страхували да си спомнят. До семейна двойка се обръщат две момичета, които съобщават, че в кукла иска вселиться призрак на починал момичета Анабел.
След разрешение призрак прави това, и започва серия от ужасяващи случаи. Кукла се движи, передвигает предмети и дори оставя бележки. По-късно към Уорренам съставен семейство Перронов. Съпруг Роджър и Каролин и петте им дъщери, се преместват в нова къща и скоро забелязват, че новите жилища се случва нещо странно.
Топ 10 на най-страшните филми на ужасите през 2014 година

Една от дъщерите намира в езерото музикална кутия, която, според думите на момичетата, живее нейният приятел Рорри. В къщата започва да се случва нещо ужасно, и Лорейн и Ед решават да разбера историята на къщата. Те ще се научат, че тук имаше поредица от убийства и самоубийства, свързани с обожание самия сатана. Един от призраци влива в Каролин и я кара да убие собствените си дъщери. Ще успее ли да се справи с тъмните сили?
2. "Астрал: глава 2" е включено в списъка на най-големите мистични трилъри скрит мотив, филмът е наистина страшно и объркващо. Парцел - продължение на историята, описана в първата част. В стремежа си да разкрие тайната връзка с духовен свят семейство Ламбърт се премества в дома на майката на Джош.
Топ 10 на най-страшните филми на ужасите през 2014 година

Но в крайна сметка оказва се, че се движат там не само те. След пътуване в астрал Джош се държи странно, поради което неговата съпруга и майка на предполагат, че тялото е управлявана от призрак. Този призрак принадлежи маньяку Паркеру. Оказва се, че Джош е виждал Паркър в детска възраст, а след тази среща маниак на хвърлени от прозореца. Освен това, призрак закрачи Джош още от детството си. В къщата става страшно, а духът иска да получи нов живот в ново тяло.
3. Трилър "13 греховете" излезе през 2013 г. и заслужава внимание. По темата Елиът Бриндл, който е главен герой на филма, буквално е затънала в дългове и има финансови затруднения. Човек е кротък, смирен и работи в социалната служба, но при това доста умен. Изведнъж Елиът чува телефонен разговор, вдига телефона и научава, че е станал участник в телевизионно шоу.
Топ 10 на най-страшните филми на ужасите през 2014 година

Условията са изключително прости, в края на краищата, просто трябва да се изпълняват 13 задачи. Награда - пари, така че човек се съгласява. Първата задача изглежда лесна, но всяко следващо става все по-опасно. В крайна сметка Елиът разбира, че играта е отишъл твърде далеч. Но обратен път няма.
4. "Телекинеза" - още един от най-страховитите и интересни филми на света. Невзрачная Кери винаги е била срамежлива, в училище всички я считат за лоши утенком. Съучениците постоянно подиграваха момиче, а отношенията с майка ми са странни, тъй като жената фанатично вярваше в Бога и във всичко, което е свързано с него.
Топ 10 на най-страшните филми на ужасите през 2014 година

Но се оказва, Кери има уникални способности и могат да се управляват предмети със силата на мисълта. Когато момичето ще разбере, тя решава да развива таланта си. Издевки от страна на съучениците си продължават, а в последния Кери се влоши толкова силно, че една и решава да си отмъсти. Отмъщението ще бъде ужасна и изобретателна.
5. Продължава списък на филм "Проклятието на 3D 2" , който излезе през 2014 година. По сюжета млада аспирантка на Фуко Андо, изучаване на психологията, поема възпитанието на своята племенница, загубил майка си.
Топ 10 на най-страшните филми на ужасите през 2014 година

Момиче на 4 години, тя молчалива и постоянно нещо да рисува. Първо Фуко смята, че нейната племенница се отдръпна на всичко и на всички и замкнулась в себе си, но след това осъзнава, че момиче като че ли знае нещо, което не знаят други. Момиче проучване на рисунки и разбира, че върху тях са изобразени страшни събития, които в крайна сметка се случват в реалността. Фуко се опитва да разбере какво се случва, и се натъква на странна видео запис, която е свързана със случая, възникнали преди 5 години.
6. Един от новите "ужастиков" - "Паранормалното явление: етикетът на дявола" . Призраци, които измъчени герои от предишните части, отново извади на свобода. Възпитаник на училището на Джеси живее с баба си и баща си. В апартамента на етаж по-долу живее съседката Анна, която мнозина смятат за вещици.
Топ 10 на най-страшните филми на ужасите през 2014 година

По-късно Анна е убит, а Джеси заедно с приятели решава да се види апартамент починал и се натъква на странни рисунки и снимки, сред които вижда и своята. Всичко сочи към това, че Анна наистина е свързана с духовен мир. След посещението човек открива, че има уникални способности. Но се оказва, че такива способности - това е своеобразен етикет на дявола. Първо Джеси се радва на умения, но след това злите сили пересиливают душата на един човек, и започва да се случва е ужасно.
7. "Судная нощта 2" . За екрани, филмът още не е излязъл, но той обещава да бъде невероятно страшно. Свят на бъдещето, изглежда, е перфектен: няма престъпления, всички живеят според закона и не правят нищо лошо.
Топ 10 на най-страшните филми на ужасите през 2014 година

Но веднъж в годината всички имат възможност безнаказано да правя това, което искам. В тази судную нощ млада двойка развълнувана вкъщи, но неизправност, машината пречи да отида там. Ще успеят ли героите да пробият хаос и да остане жив?
8. "Мрачни небеса" . По сюжета на филма жителите на тихия малък провинциален град забележите, че с тях започва да се случва нещо тайнствено, неизвестно и страшно. Първо в целия град изключено светлина и всички електрически уреди. След това децата намират мъртви птици, падащи от небето.
Топ 10 на най-страшните филми на ужасите през 2014 година

След това Безплодните съпрузи забелязва, че за техния син на някой лов. Оказва се, че в град напада чужденци, на които по някаква причина отне децата на жителите на града. Но защо това трябва да пришълци? И ще могат ли жителите да се противопоставят на извънземна раса?
9. "Притежаването на 18" . Притежаването на 18 - обикновена многоэтажка, намиращ се в Лилаво и Хълмове. На това място се планира да се издигне, развиващ се нов квартал. Но докато цените на апартаментите са ниски, и младоженците Максим и Светлина, решават да купят жизнено пространство. Щастливи съпрузи празнуват housewarming, но скоро радостта се заменя със съмнение, а после ужас.
Топ 10 на най-страшните филми на ужасите през 2014 година

Стражът е по-скоро пазачът, съседи изпитваш съмнение и молчаливы. А по-късно към двойката започват да ходят на гости призраци, които апостолите за своите страшни истории смъртни случаи. Светлина и Максим разбират, че трябва по-скоро да избяга от това гиблого места. Но ще успеят ли те да останат живи?
10. "З/Л/О 2" - един от най-тежките психологически трилъри. Главните герои на филма - двойка детективи, расследующих в основата на съпружеските изневери. Но изведнъж към него се обръща майка, обеспокоенная пропажей сина си-студент. Детективите отиват в жилището на изчезнал човек и откриват там касети със записи, които решават да видите.
Топ 10 на най-страшните филми на ужасите през 2014 година

Любителски запис, но това, че беше се вижда - страшно и ужасно. На първата лента са записани паранормални явления, на друг - заразяване на хора с вируса, превращавшим всички в зомбита. Други записи, също са изключително остри. Гледане на всички, детективи разбраха, че сами неволно са станали участници в ужасяващите събития.
Запасайтесь депресанти са използвани средства, търси компания, за да видите и приемете предизвикателството в света на ужасите!