Всичко от света на
модата
» » Топ 10 на най-добрите филми на 2013 година

Топ 10 на най-добрите филми на 2013 година

5-10-2014, 14:42
2684
0
Отсеят зърна "ценна зърнени храни от прах" все по-трудно, а защото така не искам да губя време в празни и безсмислени мелькания кадъра
2013 година е бил плодотворен и е богат на различни касови, ярки специални ефекти и чудеса на съвременната техника, но не стались в страната и приятни, приятен за очите и ума арт-хаусные картини.
Много от тях завинаги са оставили своя значим отпечатък в съзнанието на тези, които все-още веднъж, да погледне един от тези филми, защото те наистина са пълни с разум, качествени актерской игра, професионална режиссурой и къде без тях, цветни режими.
Всяка авторитетно издание на ежегодно предлага на класирането кинокартин, което, според тях, заслужава специално зрительского внимание. Ние решихме да предложим на вашето внимание своя топ 10 филми на 2013 г., които все пак си заслужава да видите. Така че, внимаем.

10. "Заклятие", САЩ, Джеймс Ван


Отваря нашия рейтинг на филм на ужасите, който се основава на реални събития. Страшно събитие, описани в кинокартине Джеймс Уан, са прототип на един от случаите детективска практика на Ед и Лорен Уорън.
Топ 10 на най-добрите филми на 2013 година

Основният профил на тези световно известни детективи, участващи в разследването случаи, свързани с паранормални явления. Именно в този път те се сблъскаха с нещо, което наистина промени живота им и с право е заслужило титла "най-див и страшно дело" за цялата история на дългогодишна практика.
Джеймс Ван осъществяване на слава, максимално отточив уменията си в предаване на съвременен ужас. Ако сте любител на тръпката, опитайте "Заклятье", този филм не може да ви остави безразлични.

9. "Веднъж в живота", САЩ, Джон Карни


От историята, леденящей дух, плавно перетекаем в приятна и доста качествена мелодраму, сценарист и режисьор на което е Джон Картни. В тази кинокартине, може би е хубаво всичко: като се започне от качеството на състава, който оглавява небезызвестные Кийра Найтли и Марк Руффало, завършва с деформирани ню йоркскими видове и добър музикален съпровод.
Топ 10 на най-добрите филми на 2013 година

История за една случайна среща на двама души, които не представят живота си без музика и творчество, ярки емоции и радост. За да запишат следващия си албум, главните герои готови за най-неочаквани събития и капиталовите в живота си, и, като резултат, цял Ню Йорк се превръща ги поприщем за постижения на творчески идеи.
Интересно и леко кино, което ще остави в съзнанието ви само светли и мотивиращи бележки.

8. "Студено сърце", САЩ, Крис Бък и Дженифър Лий


Е, какъв списък на най-добрите кино година без да е вълнуващо, добро и светло карикатура? Нова картина от легендарната на студиото " Дисни " е награден с престижната награда " Оскар " в категорията "Най-добър анимационен филм на годината", с право рамо до рамо с останалите кинокартинами в много световни класации.
Топ 10 на най-добрите филми на 2013 година

История, заснет по мотиви от приказки "Снежна кралица", с първите минути е в състояние да привлече вниманието както на висшето, така и младшее поколение. Героинята Анна, заедно със своите приятели се впуска в търсене на своята зла сестра, която замрази града и не желае да се върне на дългоочакваното лято. По пътя момчетата очакват много приключения, магия и вълнуващи чудеса, за да се потопите в света на магията, няма да съжалявате!

7. "Крадец на книги", САЩ, Германия, Брайън Percival


Кинокартина Брайна Персивала описва събития от преди Втората световна война, разказът се води от името на смърт, който вече е готов да започне своята поголовную жетвата. В центъра на вниманието на безмилостна бабата влиза малко момиченце, Лизель, която попада в приемно семейство и, благодарение на тях, се учи да чете, че, в резултат, става неговата жизнена необходимост.
Топ 10 на най-добрите филми на 2013 година

Макара на филм, който започва като лесен и интригуващ разказ, се влива в историята, която засяга по-сериозни аспекти и моменти от онова време: на гоненията на евреите, омраза към фашизма, унижения, глад и ужасна загуба.

6. "Измама-американец", САЩ, Дейвид Оа Ръсел


Още една кинокартина, основана на развитието на реалната операция, която беше организирана от агенти на ФБР в края на 70-те години на миналия век. Според версията на много американски издания, "Измама-американец" се нарежда отгоре позиция, в класация на печатното издание "Time" тя заема трето място.
Топ 10 на най-добрите филми на 2013 година

Комични диалози, плеяда ярките холивудски звезди, голям брой номинации и престижни награди - това е може би най-добрата мотивация за разглеждане на този модел.

5. "Далласский клуб купувачи", САЩ, Жан-Марк Вале


Още една истинска история, която разказва за историята на тексас електротехник, който през 80-те години е бил открит от СПИН. Лекарите с нищо не успя да се утеши, "обрадовав" го само тридесет дни, които останаха само на това, за да се сбогува с живота си.
Топ 10 на най-добрите филми на 2013 година

Но, както се оказа, животът може да бъде много по-дълго и по-ярка, отколкото ви уверява д-р. Как става? Научете от кинокартины, награден с няколко награди " Оскар " и много положителни отзиви от страна на филмовите критици.

4. "Вълкът от Уолстрийт", САЩ, Мартин Скорсезе


Една История за невероятен, харизматичном, невероятно смышленом и настойчивом Джордане Белфорте, който минава пътят от брокер в малка фирма, занимаваща се с малки акции, до собственика на собствена мощна корпорация.
Топ 10 на най-добрите филми на 2013 година

Партита, снабжаемые огромни състояния, постоянно прожигание живот и действие на наркотични лекарства, да си вършат работата - ефервесцентни и невероятно бързото обогатяване на Джордан заинтересовалось ФБР Атмосферата на лудости и големи пари, майсторски предава режисьор, привлича и задържа в състояние на интригата до самия край на картината.

3. "Велик Гэтсби", Австралия, САЩ, Бази Лурман


Още един шедьовър от База Лурмана, базиран на основата на романа "The Great Gatsby", 1925 описва събития от 20-те години на миналия век, времена плаваща морал, блистательного джаз и алкохол.
Топ 10 на най-добрите филми на 2013 година

Невероятната гледка на стария Ню Йорк, шикозни партита, майсторски премина към режисьора, отлична актерская играта и завладяваща история са си свършили работата, отразява много проблеми на съвремието.

2. "Гравитацията", САЩ, Великобритания, Алфонсо Куарон


Филм, който има цели 7 статуи "Оскар", разкри Виенски фестивал и са събрани в полето до 6 пъти по-първоначалното внимание, може би, заслужава вашето внимание.
Топ 10 на най-добрите филми на 2013 година

Величествени ефекти, които убедително предава беззвучные пропаст на космоса, на светене градове сорбиты и невероятна красота на северното сияние. Този впечатляващ филм за космоса, човечеството все още, вероятно, не са виждали никога.

1. "Хобит: Светът Смауга", САЩ, Нова Зеландия, Питър Джаксън


Най-очакваното фентези 2013 г., филмът, който се превърна в основно събитие за всички почитатели на творчеството на Дж. Толкина, не разочарова феновете си.
Топ 10 на най-добрите филми на 2013 година

За тази кинокартине няма смисъл нещо да разказвам, то трябва да е задължително покажи на: специални ефекти, огнедишащ дракон Смауг, който се появи на екрана, благодарение на технологиите, захватам движение, а също е любим актьорски състав беше присъдена му заслужено е на първо място.
Този списък е субективно мнение, със сигурност на всеки от нашите читатели имат свои собствени версии на любимите и най-добрите кинокартин, които можете да споделите в коментарите.