Всичко от света на
модата
» » Какво може да се види на Нов 2014 година по телевизията?

Какво може да се види на Нов 2014 година по телевизията?

5-10-2014, 14:43
2162
0
Нова година - това е вашият специален празник, за съществуването на когото знае, може би, всеки човек на планетата. Независимо от пол, възраст или вяра, вие все още може някак странно, да празнува този ден е специален за действие.
Някой тръгва да карате ски, които, напротив, се стреми да отлети на почивка в топлите страни, става за домашен празнична маса и с голям активност яде вкусни ястия, пиенето на шампанско.
Но, така или иначе, идва време, когато цялото семейство се събира заедно, оформена свободен вечерок и, в резултат на коледната атмосфера, искате да се потопите в показвания добри, празнични филми и телевизионни предавания.
Какво може да се види на Нов 2014 година по телевизията?

Добро настроение за празниците - това е гаранция, че тържеството ще се проведе на отлично, и че, като не е добър и жизненоважен филм, може да се определи дори и най-тъжните мисли.
Между другото, отдавна е доказано, че смехът и позитивно състояние на духа удължават живота, а когато е на кръстопът и още толкова магически и разполагане на почивка, а след това се настройва на нужната вълна винаги е по-лесно. Разбира се, когато включаешь телевизор, в търсене на, че има такъв поглед, не винаги подворачиваются точните филми или телевизионни предавания, защото ние всички вкусове различни, както и телевизия се опитва да се загасят всички потребителя.
Ако ви е писнало да гледам по телевизията годишна "Ирония на Съдбата" или концерт с популярни звезди сцена, винаги на помощ може да дойде на интернет и огромно разнообразие от възможности, какво да видим в Новия 2014 година.
Сред не малък разнообразие, е много трудно да се намери точно този вариант, който ще бъде от интерес за всички членове на семейството, или, ако не у дома, а след това цялата компания приятели.
Какво може да се види на Нов 2014 година по телевизията?

За да не трябва дълго да се мъча с възможност за избор на следващия кинушки, ние искаме да ви предложим свой собствен списък небанальных и много интересни кинокартин, които няма да оставят безразличен нито един, дори най-заядлого, кинокритика.
Освен това, повечето от тях лесно могат да се гледат с деца и възрастни, защото те ни учат на доброто, разказват за положителните моменти от живота, както и неглупым чувство за хумор хубаво повдигне настроението. Разбира се, в повечето под Нова година добре вървят комедия и карикатури за най-малките, защото такива филми по нищо не обременяют, без да се напрягам и да се рови в хода на събитията, като това се случва в трилъри или екшън филми.
Много е важно, че в такъв светъл празник, както и през цялата следваща седмица се запазва въодушевен, забавно и жизнерадостное настроение, защото, както както гласи старата поговорка, "тъй като на нова година да се запознаем, така и дядо".

Старите филми за Новата година


Разбира се, на руския народ е много по-лесно да се потопите в манталитета на местните филми, но защо не и да разширят хоризонтите си? Обърнете вниманието си към кинокартину "Този прекрасен живот", публикувана на екраните през 1946 година, режисиран от Франк Капра.
Кинокартина разказва за разорившемся собственика на кредитната компания, която е толкова потиснат своите проблеми в работата си, че дори и мила жена и любящи деца престават да бъдат значение за по-нататъшното му съществуване. Винаги е мил и отзивчив мъж реши да се самоубие.
Но някъде горе, на небето, да разбере, че той не може да се откаже от толкова приятно на дара на живота, и изпращането му в помощ на този ангел-пазител. Как ще е разказ, ще видите сами, но интересното е, че неговата популярност в Америка "Този прекрасен живот" може да се сравни с известната ни "Ирония на Съдбата".
Какво може да се види на Нов 2014 година по телевизията?

Този прекрасен семеен филм вече пее се превърне в класика на американското кино, а ако внимателно гледахме "сам в къщи", още един класически коледен филм, а след това може да забележите, има един интересен факт.
Когато семейството пристига във Франция за Коледа и включва телевизор в хотела, неговите членове иронично усмехаются с това, че там не върви "Този прекрасен живот", казват те, това означава, че ние не точно в Америка. Тази лента се превърна в един филм-основател на всички последващи кинокартин от този вид. Между другото, "сам в къщи" 1 и 2 част - също чудесен вариант за новогодишна преглед на цялото си семейство или от близки приятели. Мила, малко приказен и наивен, но едновременно с това, много весели и родния филм винаги може да се вдигне настроението ви и конфигуриране на празнична вълна.
Вероятно Коледа и Нова година немислимо без такъв филм, тъй като и без чаши оливие. Също добър вариант могат да станат такива известни кинокартины, като "Фани и Александър", "Карнавальная нощ", които също е заслужена класика.
За тези, които не са много обича да се преразгледа класика, по-добре да се обърне внимание на най-добрите коледни филми, карикатури и предаване на последното десетилетие, защото те, като не може най-добре описват модерността, близки и разбираеми за по целия нашето съзнание.
Какво може да се види на Нов 2014 година по телевизията?

В последно време филмовата индустрия един след друг штампует филми и комично, да, тук само да изберете нещо наистина интересно, винаги е трудно. Ние се опитахме да се направи в отделен списък на най-шарените, идейные и неговите за празнични мнения, кинокартины. И така, да започнем.

Най-добрите коледни филми • "Ваканция за размяна". Прекрасна американска коледна комедия, нещо леко напомня на "Ирония на Съдбата". Има чудесен актьорски състав, прекрасна режисура и хубав, празничен, сюжет. Но ако тази картина вече сте гледали, то лесно може да се заменя със следния вариант.

 • "Сирак казан". Историята разказва за главната героиня, която в навечерието на нова година почивка, решил непременно да намери баща си. За съжаление, при него в живота е разработена така, че папата никога в живота си не е виждал, и, като обява във вестник, е изправен пред чак с три искат да се види дочурку. Родния манталитет, а също и компания добри актьори не ще ви позволи да се отегчиш в продължение на филма.

 • "Ирония на Съдбата или С Лека Пара! - 2". Тези, които много обича първата част, но вече е ред на поднадоели едни и същи лица, може да се угоди на втората част вече е любима на много картини. Най-добрите местни актьори на нашето време, както и познати лица от първата част, с лекота ще помогнат за по-възрастното поколение изпада в състояние на сладка апатия и носталгия, а по-малкия - да видят любимата си кинокартину очите на съвремието. Така или иначе, историята на предишната, а тук картината е съвсем друга.


 • Какво да видим в Новата година за децата?


  Анимационни филми - това е една чудесна възможност заедно с децата си временно да изключите всички проблеми и емоции, седейки във вълнуващи истории вълшебство, приказка и кураж на главните герои, които винаги завършват с щастлив край.

 • "Вълшебната Коледа у Мики" (1999 г.);

 • "Тайните служби на Дядо Коледа" (2011 г.);

 • "Коледен Мадагаскар" (2009 г.);

 • "Полярен експрес" (2004 г.);

 • "Красавицата и звярът: Прекрасна Коледа" (1997 г.);

 • "Ученик на дядо коледа" (2010 г.);

 • "Ледена епоха: Надига Коледа" (2011).


 • Надяваме се, че сред изброените кинокартин и карикатури, можете да изберете това, което ви се хареса и може би сред тях ще намерите своя любим коледен филм.