Всичко от света на
модата
» » Награда Еми 2013: кои сериали ще бъдат най-добрите?

Награда Еми 2013: кои сериали ще бъдат най-добрите?

5-10-2014, 15:17
1424
0
Всяка година майстор на "сапунена опера" и постановщики различни риалити шоу се събират заедно, за да могат да се измерват рейтинги и да се определи най-добре в професия. на 18 юли се е случило знаково събитие: обявени номинации, те са същите потенциални лауреати, "Еми" - награда, която е на върха за телевизионщиков. Церемонията е планирана за 22-ри септември на сцената на лос анджелесского театър "Nokia". Между другото, фактът на включването на един или друг изпълнител, водещ или режисьор в списъка на номинираните си заслужава - това е на почит и уважение, признание на заслугите пред телеаудиторией. И не е важно, ще получи ли някой фигурка (това се отразява редица фактори). Номинация е вече постижение.
Награда Еми 2013: кои сериали ще бъдат най-добрите?

Наградата, за която се борят толкова енергично, представлява улов дама с модел на атома в ръцете си. Тази разработка принадлежи на Луи Макманусу, инженер-телевизионщику, който като натурщицы позира със самостоятелна жена. Дизайн, одобрен през 1948 година. Статуетка въплъщава музата на изкуството, атом е също в ръцете на символ на науката и съвременните технологии. Трехкилограммовая награда достига височина от 29 см. Отливают фигурки на фирмата, която произвежда "Златен глобус" и "Оскар" Така че сега вие знаете, каква награда се присъжда на награда "Еми". Що се отнася до заглавието, Еми никак не е женско име, както може да се мисли, а думата "immy" - остаряла катодная тръба, след применявшаяся в производството на камери.
Съдейки по всичко, номинации за сега се прибират в реч, заедно с изключителни нарядами, тъй като става дума не за камерни посиделках, а за велик тв шоу, на практика не уступающем в мащаба на "Оскару". Водещ назначен Нийл Патрик Харис - илюзионист, актьор, певец, звезда на сериала "Лузеры". В миналото Харис и сам многократно блестящото на руски специалисти Еми и "Златен глобус".
Ами, време е за разходка в списъка на номинираните. За правото да бъде най-добрият сериалом в драматическом жанр се конкурират "Card къща", "Абатство Даунтон", "Родина", "Игра на престола", "На вятъра" и "Луди". Всички деноминирани картини излъчват вече не е първа година. Изключение е само "Card къща" - нов проект на Дейвид Финчър, който стана известен с "Бойцовским клуб" и "Социалната мрежа". В картината зазвездились Кевин Спейси, Робин Райт, че вече е показател за качеството. Фаворити и също състезание, със сигурност са "Безумци" и фэнтезийная "Игра на престола".
Награда Еми 2013: кои сериали ще бъдат най-добрите?

Сегашната награда "Еми 2013" - може би най-продуктивен на добротные сериали, приятен телевизионният постоянно високи нива на поставяне. Така, в категорията за комедийни телевизионни сериали на титлата " най-добрия претендират: "30 Студио", "Американски семейство", "Луи", "Момичета" и, разбира се, культовая "Теория за Големия взрив". Струва си накратко да се опише тези работи. "30 студио" - сериал за всеотдайни работници телевизия, разбираем само за тях. "Момичета" - сериал ексцентричен, авангарден. Снявшая му Лена Данем успя да събере на куп награди през миналата година, и тук тя отново номинируется. Що се отнася до "Теория" и "Американската семейство", пред нас вече е класика в жанра, продолжающая да се хранят аудитория мощни сезона.
А сега да преминем на личността. Посоревноваться за победа като най-добра драматична актриса възнамеряват да Мишел Доккери, проблясва в "Abbey Даунтон", Вера Фармига, снявшаяся в "Мотел Бейтс" (сюжетно пересекающемся с хичкоковским "Психо"), Робин Райт, засветившаяся в "Кард колиба", Клер Дэйнс ("Родина"), Кони Бритън ("Нешвил"), "скандална" актриса Кери Уошингтън и Елизабет Мос, позната ни благодарение на "Луди". "Нешвил" - стилен сериал, выдерживающий атмосфера кънтри и който разказва за отношенията на стареене на поп дива и я младите конкурентки.
Сред драматичните изпълнители на най-добрите признати Кевин Спейси, вече познат ни от "Карточному къща", шик Джон Хэмм от "Безумци", Джеф Даниълс ("Новини"), Хю Бонневиль, снявшийся в "Abbey", "големият" грешник Bryan Cranston и Деймиън Люис ("Родина").
В комедиен жанр отнеме престола най-добра актриса ще се опитат да: Тина Фей (автор на идеята и на звездата на "Студио 30"), Ора Трева, сыгравшая в "Просветен", Иди Фалько ("Сестра Джаки"), Лена Данем за собствените си "Момичета", Джулия Луис-Драйфус, (почетен "Заместник-председател") и Ейми Poehler, обожающая да се отпуснете в зони за отдих и други паркове.
Комедийни момчета, чиито интереси се пресичат през септември - това е Джейсън Бейтман, уникум от "Чакат развитие", Алек Болдуин ("30 Студио"), Мат Лебланк, който се появява "спорадично", незабравим Джим Парсънс от "Теория", Дон Чийдъл от "Къщата на лъжата" и Люис С.К. ("Луи").
С основните номинациями премахнато. Предполага още гостуващи звезди, музика към титрам и втори план. Сред канали абсолютен рекорд - NVO, откривателят на зрителите на "Новини", "Игра на престола", "Момичета" и много други вълнуващи проекти. В крайна сметка, аплодира има за кого.