Всичко от света на
модата
» » Най-добрите комедии в света (20 филми)

Най-добрите комедии в света (20 филми)

5-10-2014, 15:17
31338
0
Съвременното човечество е така са свикнали и облюбовало изкуство, кино, което сега е почти всеки човек на планетата има свои любими жанрове и кинокартины, а комедия е един от основните жанрове на филма.
Най-добрите комедии в света (20 филми)


Тъй като понякога се чувствам като след тежък работен ден тичам в любимия си диванчике заобиколен от на семейството или близки приятели, и да избягам от всички проблеми под добра комедия, която със сигурност е в състояние да забрави за това, че утре трябва отново да отида на работа, доделывать ремонт или за решаване на някои сложни въпроси. А дори и ако вечер трябва да прекарат в самота, комедия отново ще дойде на помощ, тя е в състояние да отвлече вниманието от негативните мисли.

Комедия първоначално е създаден с цел да се забавлява и да предизвика усмивка на човек, а този жанр, възникнал едновременно с появата на кинематографа.

Първоначално комедия са били неми и черно-бели, но това съвсем не ги прави безинтересно, напротив, оказа се много смешно, си спомня само комик Чарли Чаплин, кинокартины с участието на който и до ден днешен, не са в състояние да предизвика жестока буря от положителни емоции.
Комедия, както и на други жанрове, има свои видове, всеки от които има своите специфични характеристики, те падат на вкус различни хора. Много е трудно да се изброят и най-добрите комедии в света, в никакъв случай това ще е субективно мнение, в крайна сметка, колкото хора, толкова мнения и вкусове. Обаче ние ще се опитаме да представи своя списък сериали, които според нас заслужават вашето внимание.

Каква комедия е идеална?


Отговорът е прост - забавна. Това обаче се оказа не толкова просто, колкото изглежда. Годишно световната филмова индустрия произвежда от една дузина филми с комедийным жанр, но далеч не всеки е в състояние да предизвика поне усмивка.
Повечето от зрителите обичат да гледат сериала, не само защото те са в състояние да отвлече вниманието. Много добри филми отразяват нашата реалния живот, те не могат да имат фантастични истории и невероятни гледки, да може дума или самата ситуация, защото гледането в екрана, ние отчасти знаем себе си.
И хората така ми харесва да погледнете на себе си отстрани, да попаднат по този начин в алтернативна реалност, където сопереживаешь на героите, се усмихва с любопитни факти, както и радуешься това, че ти си в такава ситуация точно не е било.
Когато решите да прекарате вечерта в гледане на добър филм, обикновено хората спират на комедии или комедийни шоута. Но каква комедия изберете?
Най-добрите комедии в света (20 филми)

Ако се обърне към американския кинематографу, това най-често там всичко е стабилно и стереотипно: главните герои попадат на лицето в торта, падат в дрехите в басейн или приклеивают към пода крадци-аутсайдерите. Както във всеки филм, в американския също има своите добри комедия, но най-често, пересматривая поредната "нова" американска комедия, може да е била за дежа вю, защото половин вицове използват не един път. В крайна сметка става скучно.
Мнозина смятат, че най-забавен - това е руски комедия, а по-скоро, дори, съветски. Стари и добри, те коренно се различават от американските колеги, защото в тези филми процент не на спецэфекты и светли декори, а като път още в искрометные диалози за главните герои.
Най-добрите комедии в света (20 филми)

Нищо чудно, че повечето съветски комедии вече буквално растащили малко по малко цитати. Можете да ги преразгледа десетки пъти, и всеки път филмът ще накара вас да се усмихва и да се замисля. В края на краищата, освен лесен за хумор, в тези филми е налице добър сюжет, който изцяло е пропита с дълбок смисъл.
Между другото, в комедиен жанр хубаво надмина и френски кино, което са стари и добри комедии с Нео Ришаром в главната роля. Но и те имат своя характеристика, френски хумор винаги се основава на комичности на самата ситуация, на глупаво конкурса обстоятелствата, в които постоянно попада главният герой. В много такива комедии хумор, смесени с лека ноткой тъга, която тук съвсем не е прекомерна, тя придава на картината някаква елегантност.

Така че, къде се отстранява от най-смешните комедии?


С този въпрос никога не се реши, защото всяка экранизация и фокус вписва в специфично настроение и състояние на състава на компанията и посока на гледане. Американски комедия трудно да преразгледа няколко пъти, обикновено смешно само първия път, а след това става безинтересно.
Въпреки това не може да се обобщава, има наистина уникални шедьоври. Съветското кино, както вече казахме, не е скучно никога, тези филми са отлични за семейно гледане на телевизия, но не чак толкова много, а модерен вътрешен кино, за съжаление, не продължава добрите традиции.
Френското кино кара те да мислиш, че може много да учат, да ви кажа и, дори, ще принуди малко погрустить. Но краят винаги завършва веселие, доброто побеждава злото, всички са щастливи.
Оказва се, че идеален вариант няма, има само правилният избор, който трябва да се основава на вътрешната си състояние. Ако започнеш от полов признак, нещо, жените, както и мъжете, обичат да гледат една добра комедия, но красивата половина от най-често предпочита смес от хумор с романтика.
Те сопереживают на героите в допиране на моменти и се радват, когато всичко завършва добре. Мъжката половина също предпочита по-твърд и прекрасен хумор, което е по-близо до тероризма.

Между другото, много хора се пада на душата на добри младежки комедия, във всички времена те са били в състояние да вдигне настроението на хората, по-възрастни да се почувства на една дузина по-млади години, а ровесникам сън и видя себе си на мястото на главните герои.

Това само е цяла серия американски сериали, посветени на живота си по време на студенти, както и в редица сериали, насочени към училищен период. Тези филми показват от страна на комичность много житейски ситуации, които, с течение на времето, са ни глупостями, но за този период от време са буквално трагедия век.

Списък на най-добрите сериали на всички времена (20 филми)


Ще Представим на вашето внимание нашия собствен списък от филми, които, по наше мнение, са най-добрите в жанра, наистина са в състояние да вдигне настроението, а също и да не се отново да се усмихва по време на гледане на зрителя.
1. В джаза са само момичета:

2. Американски пай:

3. Иван Василиевич сменя професията:

4. Сам в къщи:

5. Значи, войната:

6. Диамант на ръката:

7. Всемогъщият брус:

8. Къде е моята количка, пич?

9. Красавеца:

10. Ергенско парти в лас Вегас:

11. Винаги казвай да:

12. Такси:

13. Завръщане в бъдещето:

14. Извънземни:

15. Запознаване с Факерами:

16. Много страшно филм:

17. Мачо и трябват:

18. Нощ в музея:

19. Моят човек - психопат:

20. Бияч: