• (7-04-2015, 14:00)   
  •   0   
  •  908 
Мелирование 2015

Всеки нов сезон се появяват своите фризьорски салон тенденции, и затова мнозина си задават въпроса: "Модерен ли мелирование през 2015 година?". Преглед на най-актуалните варианти, които ще бъдат на мода през настъпващия сезон.

Възможности мелирования коса 2015


Ако говорим за тенденциите в областта на модния мелирования 2015 г., следва да се отбележи, че класическият вариант на подобно оцветяване отдавна е отишло в миналото. Фризьорите прилага всички сили, за да може при мелировании получава колкото се може по-естествен ефект, като че ли косата сами са приели необичаен оттенък под въздействието на слънцето. Така че обикновено първо косата потъмнява, а след това с помощта на средства на няколко различни, но близки един до друг нюанси, фризьор им дава същия ефект натуральности.
Актуални през настъпващия сезон ще бъдат такива възможности мелирования, като калифорния, бронзирование и оцветяване омбре или балаяж . Калифорния - модно мелирование 2015 г., при която се оцветяват косата от корените в няколко нюанса blond и светло кафяв цвят, като по този начин се постига ефект выгоревших естествено коса. Брондирование - техника, подобна на калифорнийскую, но при това оцветени кичура веднага в два цвята: каштановым и светло русым. Омбре - модно мелирование на тъмна коса 2015 при което те не потъмнява от корените, а около средата на дължина. Балаяж - разновидност на омбре, при която косата потъмнява само от едно лице.

Необичайно мелирование 2015


Модно мелирование коса 2015 включва в себе си и необичайни опции, които може да изпробвате върху себе си, наистина смели момичета.
Първи вариант - цветно омбре, когато за първи път се случва оцветяване по стандартната схема, след което косата се придава ярък и ненатуральный оттенък. Например, краищата могат да бъдат червени, с преминаването в розово, виолетово-сиреневыми, синьо-сини.
Друг вид нестандартно оцветяване - мелирование ивица. Това оцветяване започва от средата на дължината и майстор създава ясна граница между двата края и оцветени тъмно горната част на косата. Този стил дава рязко и ненатуральный ефект, но това става за връхната точка на този подход за боядисване.
Най-накрая, пиксельное на петна - още една тенденция на следващата година, при който мелирование извършва на отделен участък на коса и се извършва под формата на геометрична фигура с отчетливи ръбове. По-късно мелированный парцел може да бъде допълнително оцветена в ярък цвят.
Мелирование 2015

Мелирование 2015

Мелирование 2015

Мелирование 2015

Мелирование 2015

Мелирование 2015

Мелирование 2015

Мелирование 2015

Мелирование 2015
Заедно с"Мелирование 2015" също четат: