• (7-04-2015, 14:00)   
  •   0   
  •  1569 
Боядисване на коса 2015

Модерни цветове и начини на боядисване на косата през 2015 г. изненадват със своето разнообразие. Няма ясни изисквания, по какъв точно начин трябва да се извършват оцветяване точно в този сезон и колко силен трябва да бъде и цвят. Всичко зависи от желанието на клиента и особеностите на неговия външен вид.
Естествени цветове
През 2015 г. начини модерен боядисване на косата, както никога силно се насочват към постигане на максимално естествен и мек ефект. Това се отнася и за боядисване в един цвят: последен писък на модата физически, светло - и тъмно-кестенява нюанси, кестенява, както и топли нюанси на карамел blond. Също така е актуална цялата палитра от червени цветове. Тъй като той се среща доста рядко, можете да бъдете сигурни, че с такава прическа точно выделитесь от тълпата.
Ако говорим за колорировании, боядисване в два и повече нюанси, това са основните тенденции отново показват глад фризьори оказват косата клиенток максимално естествен външен вид. Така мода 2015 година боядисване на коса се обърна към този вид оцветяване, като брондирование, когато се придава ефекта на леко выгоревших на слънце направления. Вярно меко омбре, както и калифорния мелирование .
Творческа оцветяване
Тенденцията 2015 г. в творческата подстригване и боядисване на косата става, така наречено, пиксельное за оцветяване. При този метод на обработка на косата боя се получава едно малко, контрастиращи по цвят към останалата част на косата, петно във формата на няколко ясни квадрата. Разбира се, най-добре е такова оцветяване е подходящ за младите момичета, способен на смели и необичайни експерименти.
До стилна боядисване на косата през 2015 година може да се дължи и колорирование отделни направления с помощта на боя пастельного цвят. Лилаво, бледо-жълти, розови, сини и направления цвят на морска вълна да е доста трудно, но ефектът е, че след такова оцветяване е просто зашеметяващ. За тези, които още не са готови за по-смели експерименти, може да се препоръча да се възползват от специални мелками за коса, които позволяват получаването на този цвят.
Още една актуална боядисване на косата през 2015 г. - това е мелирование "сол и пипер", когато се извършва боядисване на косата в два цвята: кафяв и наситен пепеляв. Обикновено подобни мелирование се извършва с помощта на цвят blond предварително боядисана в кестен цвят на косата, но може да се осъществява и обратната процедура. Той е подходящ за възрастни, смели жени, а също и за дами, не боящихся показва седину.
Боядисване на коса 2015

Боядисване на коса 2015

Боядисване на коса 2015

Боядисване на коса 2015

Боядисване на коса 2015

Боядисване на коса 2015

Боядисване на коса 2015

Боядисване на коса 2015

Боядисване на коса 2015
Заедно с"Боядисване на коса 2015" също четат: