• (1-09-2015, 12:26)   
  •   0   
  •  513 
Изкуствена коса от естествена коса
Перука отдавна се превърна в спасителен пояс за онези, които още не може да расте косата, но в същото време страстно обича да прави различни прически.
По-рано се е смятало, че изкуствена коса може да се използва само за специални поводи – вашата сватба, рожден ден и всеки друг празник. Но модата на звездите, които са винаги в отлична форма, си е свършила работата – днес момичета са готови да гледам всеки ден не по-лошо, отколкото в собствената си сватба. Постепенно изкуствена коса превърнаха в нещо обичайно и вече не са смешков от страна на околните, ако тези предполагам, че, например на работа, жената е направила прическа с шиньоном – хората разбират, че красотата може да бъде постигната напълно различни пътища, но в края на краищата перука един от най-лесните сред тях.
Тайните за избор на шиньона
Преди да се пристъпи към създаване на коса, трябва да се избере добър, подходящ перука. И това е най-трудния етап в работата с толкова интересен аксесоар, защото се намери 100% съвпадение на цвета е много лесна задача, ако имате естествен цвят на косата или брондирование.
За начало определете какви прически ще правиш по-често. По-лесно просто да вземете опашки от изкуствена коса от естествена коса, защото те обикновено са дълги и хомогенен цвят. Ще забележите, че цветът на опашката не съвпада с вашето в този случай е много лесно.
Изкуствена коса с кудрями или с кичури окъсани вземете по-трудно, тъй като те създават отблясъци, които при различно осветление – естествено и изкуствено могат да изглеждат по различен начин. И ако, например, честит ви се получава идеално цветово съвпадение, вечер могат да се отворят други нюанси, и ще забележим, че част от прически – да не си.
Така че вземете перука по-добре денем, и при окончателния избор поиска от продавача да включите светлината в магазина и да се сравни, е ли вид на косата.
По-лесно е да изберете перука на тези, които боядисва косата в еднакъв цвят, защото изкуствена коса също обагрени, и вероятността за намиране на цвят много се повдига.

Прически с шиньоном


Направи прическа с шиньоном със собствените си ръце не представлява трудност, тъй като производителите полагат максимум усилия, за да се гарантира, че една жена може да ги използвате самостоятелно всеки ден.
Изкуствена коса-опашка – най-популярният вариант на шиньона, и не само защото, че, за да се ползват просто. Факт е, че по-дълъг опашка е в състояние да се трансформира външния си вид и е подходящ за абсолютно всичко, а в края на краищата, когато се взе решение за използването на шиньона, именно тази цел и преследван.
Такава перука, може да бъде подвязках – достатъчно е просто да се приложи и той се държи добре, ако се заключва жартиери за венеца на неговия естествен опашката. Също така има перука-дъвка, при определяне на който дългата коса може да се бърка. Така че този вариант не е много удобно в ежедневието.
Перука за лъч – още един от популярните видове. Ако вашата коса не се различават по дължина и плътност, след това тази опция ще създаде чист и красив връзка .
Това е дъвка-перука, към която са прикрепени косата вече под формата на светлина. Те могат да бъдат гладки или с завитушками. Тази прическа се направи още по-лесно, отколкото на опашката: направете гульку, а след това просто сложете отгоре перука връзка. Закача допълнително му не е необходимо, при което, поради неговата лекота, вероятността за есен-шиньона е минимална.
Още един вариант на шиньона – бретон. Ако вашата бретон не е тази форма, която ви е необходима, просто заколите перука на темето, и тя ще се появи.

Като придават на изкуствена коса-опашка?


За да прикачите перука опашка, трябва да се опитаме да направим всичко перфектно: заколите опашката си, а след това отгоре перука. Вземи кичур от косата си от долната част на опашката и навийте го основата на опашката – дъвка. Под опашката заколите тази част на невидим.Изкуствена коса от естествена коса

Изкуствена коса от естествена коса

Изкуствена коса от естествена коса

Изкуствена коса от естествена коса

Изкуствена коса от естествена коса

Изкуствена коса от естествена коса

Изкуствена коса от естествена коса

Изкуствена коса от естествена коса

Изкуствена коса от естествена коса