Всичко от света на
модата
» » Креативни прически за къса коса

Креативни прически за къса коса

2-09-2015, 06:38
1186
0
Креативни прически за къса коса
Жените винаги се стремят да приличат на мъже – първо, те са сменили пола на панталони, благодарение на гениални Коко, след това започна да се овладеят мъжки професии, и след като се стигна и до прически. Преди къса коса са били привилегия на мъжете, но постепенно това състояние на нещата са се променили и жените започнаха да овладеят къса коса .
Днес къса прическа при жените – не е необичайно, но интуитивно се стреми към оригиналност, модни дама избират творчески възможности. Фризьорите, без да се изморявате, измислят все нови модели на прически, които ще ви впечатлят въображението на двата пола.

Кратки творчески прически избрали смели и активни момичета


Нека се обърнем към психологам за съвет – как да изберете прическа, да тя идваше не само към външния, но и вътрешния образ на жената.
Имидж – една от основните съставки на личността в съвременния свят, и така да се знае, как ще ви възприемат хората с творческа къса прическа, просто трябва.
Психолозите твърдят, че жена с къса прическа винаги е активна жизнена позиция. Това се дължи не само особеност на стила, но и с това, че от време на снасянето за къси прически се изразходват значително по-малко, отколкото на полагане на дълга коса.
Жена с къса коса, се възприема като лидер – когато една дама са присъщи не само женски, но и мъжки черти, това придава на харизма и обръща внимание.
Тъй като традиционно жените носели дълги коси, една жена с къса подстрижка се възприема като первооткрывательница, която е готова да се пренебрегва общоприетите стереотипи.

Творчески къси дамски прически изглеждат ярко в комбинация с колорированием


За да добавите яркост на образ, къса креативную прическа колорируют необичайни (за фризьорски дела) цветове. Използват се сини, розови, лилави и дори зелени нюанси. Особено модерно е през 2013 г., когато киселина цветове са в тренд.
Достатъчно оригинално изглеждат къса коса с цвят на екрана на животното принта – зебра и леопард.

Творчески къси прически за момичета на "рецепта" звезди


Най-популярните любительницы творчески къса коса – това е Риана и Майли Сайръс.
Риана не се страхува да експериментира с цвят – червен кичур, комбинация от цветове blond и брюнет не е рядкост в нейната прическа.
Майли Сайръс предпочита пшеничен blond и не използва различни нюанси. Момичетата, креативни, с много къса коса – горната част, с цилиндрична форма, а задната част на главата, почти сближаването.

Изберете стилни творчески къси прически


Креативни прически могат да бъдат различни – съчетавайки дълги кичура, с къси и скъсани къдрици.
Креативни прически с къса корона
Тези прически са на мода преди няколко години. Те се съчетават с по-дълги кичури и са идеални за момичета, които обичат агресивен стил – рокерский и байкерский.
Колорирование в такива прическите придава на косата визуален обем и отлично се представя чрез неравномерно ярусам.
Тази прическа е подходяща за жените, които не обичат много къса коса, но в същото време се стремят към оригиналност.
Креативни прически с къса и дълга бретон
Много кратки творчески дамски прически могат да имат дълга и къса бретон. Фен на комбинация на "мини" и "макси" - Риана, често избира прически с затылком, выстриженным почти "нула", и дългия бретон. Гъста коса – смъртността и красотата са показани с помощта на бретон, които певицата поставя настрани.
Къс бретон в комбинация с къса подстрижка изглеждат брутально, тъй като това често мъжки вариант на прическата. Но много момичета днес не се плаши от мъжки елементи стил и модни дизайнери това се насърчава – да създават облекло, така наречените андрогинного стил, с които идеално се съчетава къса прическа с къс бретон.
Креативни прически за къса коса

Креативни прически за къса коса

Креативни прически за къса коса

Креативни прически за къса коса

Креативни прически за къса коса

Креативни прически за къса коса

Креативни прически за къса коса

Креативни прически за къса коса

Креативни прически за къса коса
Интересен по темата
Името на женските прически
Името на женските прически
За по-лесно изразяване на фризьор своите желания по отношение на бъдещата прическа, достатъчно, за да споделите как се нарича. Нашата статия е
Прически за рядка коса
Прически за рядка коса
Избор на подходящи прически за жените с тънка коса е доста лесна, но разтворим задача. Най-добре е да се потърси помощта на добър фризьор, но да се
Дамски прически за къса коса 2015
Дамски прически за къса коса 2015
Мода за къси дамски прически не минава това което вече десет години в един ред. Разбира се, от сезон на сезон някои прически се считат за
Прически в гръцки стил на къса коса
Прически в гръцки стил на къса коса
Основното предимство на гръцката прически, за което си и обичат много съвременни дами, е, че тя е също толкова прекрасно и на дълги и на къси и
Кои прически са на мода?
Кои прически са на мода?
Правилно и добре подбрани прическа може не само хармонично допълни замислен начин, но и да прикрият някакви недостатъци, като се акцентира върху себе
Прически за средна коса 2014
Прически за средна коса 2014
Много от съвременните стилисти и фризьори смятат, че оптималната дължина на косата е на средно ниво. И точно тази дължина позволява да се направят
Прически за къса коса 2014
Прически за къса коса 2014
Както твърдят дами, перепробовавшие много стилове и тенденции на съвременната мода, както и опробовавшие най-различни прически за различна дължина на
Къси дамски прически 2015
Къси дамски прически 2015
Къса коса може да изглежда не по-малко женствени, отколкото дългите къдрици или претендира за оригинален или дори эпатажном вкуса си обладательницы.
Прически за къса коса 2015
Прически за къса коса 2015
Много стилисти са на едно мнение, че в новия сезон на модните 2015 къса коса са не само практичен вариант на прическата, но и много секси. Освен