• (4-09-2015, 09:49)   
  •   0   
  •  2167 
Мехлем от дерматит
Дерматит – това е възпалително поражение на кожата, което възниква в резултат на въздействието на различни дразнещи фактори (химични, биологични, физически). В основата на заболяването, което има няколко различни форми, са на алергична реакция незабавно и чакат да се видове.
Лечение на дерматит – комплексно, включващо прилагане на различни външни средства (най-често под формата на мехлеми). Мехлеми за лечение на дерматит могат да бъдат разделени на две големи групи: хормонални и нехормонални. Помислете за няколко имена на такива средства, които често се предписват в дерматологична практика.

- Хормонални мехлеми от дерматит


Крем Пантенол
Ефективен медикамент, който се назначава при различни нарушения на целостта на кожната покривка, дерматити, венозни язви и т.н. активно вещество мехлем – декспантенол, витамин от група В, който допринася за овлажняване на кожата, за подобряване на нейните защитни свойства, стимулира процесите на регенерация, има противовъзпалително действие.
Цинковая мехлем
Средство, се използва при дерматит и други кожни лезии. Основното вещество наркотик - цинков оксид, ефрр мощно противовъзпалително, а също и антисептично действие. И миро допринася за смекчаване на кожата покрива, има подсушивающим имот.
Миро Радевит
Има противовъзпалително, репаративное, противозудное, успокояващо действие, помага за подобряване на защитната функция на кожата и процесите на ороговения. В състава на средства – витамини А, D3 и е на водоэмульсионной основа, ефективно подобряване на състоянието на кожата. Това е уникална мехлем, без аналози, препоръчвана от себорейного дерматит, екзема, нейродермитов, дерматити, както и за облекчаване, на хранене и хидратиране на кожата здрава.
Нафтадерм (мехлем)
Миро, препоръчва се за лечение на атопичен дерматит, псориазис, екземи, язви и т.н., Препарат, създаден на основата на естествени вещества - нафталанской на петрол, с болкоуспокояващо, противовъзпалително, дезинфекциращо и противозудное действие. Този инструмент е ефективна алтернатива на хормоналната терапия в дерматологията.
Крем на Кожата-Cap
Ефективен и при атопичен дерматит, псориазис, екзема, невродермит, мазна и суха себорея и др Активната съставка на лекарството – цинк пиритионат, притежаващи противомикробной и противогрибковой дейност, като предотвратява вземане на засегнатата кожа. Средство за бързо премахва сърбеж и възпаление, сухота на кожата, може да се прилагат дълго време, включително и при локализиране на възпаления на лицето.

Хормонални мехлеми от дерматит


Адвантан (мехлем, крем, емулсия)
Мехлем от алергични дерматити всички видове, нейродермитов, слънчеви изгаряния и др Активно вещество – метилреднизолона ацепонат, който при нанасяне на кожата в препоръчаните дози на практика не се оказва системен.
Флуцинар (гел, крем)
Прилага се при тежки сухи форми незаразени възпалителни заболявания на кожата: себореен и атопичен дерматит, плосък и эритематозный тения, еритема, псориазис и т.н. активно вещество – синтетичен хормон флуоцинолона ацетонид.
Фуцикорт (крем)
Медикамент, прилаган при дерматити с произтичащите от бактериални инфекции. Активни вещества - бетаметазона валерат (глюкокортикостероид) и фузидовой киселина гемигидрат
Мехлем от дерматит
(антибиотик полициклической структура).
Локоид (мехлем, крем, емулсия)
Средство на базата на хидрокортизон бутирата, бързо снимающее възпаление, подуване и силен сърбеж. Препоръчва се при различни видове дерматити, а също и при псориазис и екзема.
Кутивейт (мехлем, крем)
Лекарство, назначаемый при себорейном дерматит , нейродерматозе, екземи и т.н. Активна съставка - флутиказона пропионат глюкокортикостероид с ниска системна абсорбцией.
Заедно с"Мехлем от дерматит" също четат: