• (6-09-2015, 16:51)   
  •   0   
  •  1235 
Маска за очи
Известно е, че най-тънка и нежна кожа на тялото на човека се намира около очите. Най-често именно в тази област започват да се появяват първите бръчки, така че за грижа за кожата на клепачите – това е задължението на всяка жена, която мечтае да изглеждат по-млади от годините си.
Определено, подхранващи кремове, серуми и други средства, изискват постоянна употреба, за да усетите ефекта от тях, но нищо не изглажда и не подхранва кожата под очите по-добре, отколкото на домашна маска за очи.

Домашна маска за очи


Определено може да се закупи готовата маска, като са избрали за нея много пари, но дали ще сте сигурни, че всички компоненти наистина са безопасни? За съжаление, в много средства, дори приказно скъпи съдържа хормони и други вещества – в резултат на това, след като спрат да използвате такава маска за очи, кожа влиза в по-лошо състояние, отколкото беше преди това, тъй като сте започнали да я ползва.
Домашна маска за очи, от своя страна, не ще ви накара да се съмнява в произхода и качеството на състав, в края на краищата, вие изготовите себе си.

Как се приготвя маска за очи?


Така че, подмладяваща маска за очи може да бъде направена по следните начини:

  • Маска от магданоз и сметана. Ситно нарязан магданоз, разбърква се със заквасена сметана, нанесете върху клепачите и покрийте с влажен памук или с марля тампони. След 15 мин се измива с топла вода.

  • Картофи маска за кожата на клепачите. Смесете настъргания не ренде сварен картоф с лъжица брашно, добавя се малко мляко. Налагат смес върху кожата на клепачите и под очите. Тази маска е много подходящ за всеки, който иска да изглежда достойно, след една безсънна нощ и да се отървете от синини под очите.


  • Всяка маска за очи трябва да се прилага не по-рядко от два пъти в седмицата. За да видите ефект, трябва около един месец, но резултатите ще ви изненада.
    Заедно с"Маска за очи" също четат: