• (25-01-2016, 09:05)   
 •   0   
 •  332 
Черен лунен маникюр

Лунен маникюр в продължение на няколко години се радва на невероятен търсени от представители на нежния пол. Всичко това е напълно обяснимо, тъй като подобен вариант nail-art изглежда винаги свеж, оригинален, самобытно и стилно. Можете да експериментирате с начина му на изпълнение, цветове, текстури, допълват маникюр кристали, луксозен пясък и специални стикери. В този случай може да се дава воля на въображението. Обаче ако искате да направите не само красив чист маникюр, а още един нестандартен и запомнящ се, в този случай, можете да направите лунен маникюр черен цвят.

Идеи за изпълнение на черно лунния маникюр


Ако някой не знае, това лунен маникюр – френски маникюр обратното. В този случай се откроява не край на нокътя, а на неговата база. Този начин на нийл арт доста ефектен. Ако искате да си маникюр е идеален, тогава по-добре е да се консултирате със специалист. Така ще спестите ценно време и нерви. Обаче вие можете сами да се измисли вариант за изпълнение на холивудски френча. Така че, най-успешните начини за оформяне на черно лунния маникюр са:

 • черен лунен маникюр със сребро – това е изключително стилно решение и актуална техника, която е въплъщение на благородство, а също така представлява невероятна интрига. Черен цвят в комбинация с серебреным оттенък изглежда елегантно и подредено;

 • черен лунен маникюр със златен вкраплением . Златото винаги се е смятало за лукс. Естествено, този нюанс също се свързва с изтънченост, игривост и творчество;

 • черно-бял лунен маникюр – това е начин да се подчертае, чувство за вкус, като направите дизайн на оригинална техника. Черен цвят с бял перфектно се комбинира и могат да бъдат допълнени с разнообразие от модели.


 • Освен това има много начини за изпълнение на лунния маникюр в черен цвят. Като лунен маникюр с черен лак, вие със сигурност ще се открояват сред околните оригиналност и чувство за стил.
  Черен лунен маникюр

  Черен лунен маникюр

  Черен лунен маникюр

  Черен лунен маникюр

  Черен лунен маникюр

  Черен лунен маникюр

  Черен лунен маникюр

  Черен лунен маникюр

  Черен лунен маникюр
  loading...