• (25-01-2016, 09:05)   
 •   0   
 •  532 
Черен лунен маникюр

Лунен маникюр в продължение на няколко години се радва на невероятен търсени от представители на нежния пол. Всичко това е напълно обяснимо, тъй като подобен вариант nail-art изглежда винаги свеж, оригинален, самобытно и стилно. Можете да експериментирате с начина му на изпълнение, цветове, текстури, допълват маникюр кристали, луксозен пясък и специални стикери. В този случай може да се дава воля на въображението. Обаче ако искате да направите не само красив чист маникюр, а още един нестандартен и запомнящ се, в този случай, можете да направите лунен маникюр черен цвят.

Идеи за изпълнение на черно лунния маникюр


Ако някой не знае, това лунен маникюр – френски маникюр обратното. В този случай се откроява не край на нокътя, а на неговата база. Този начин на нийл арт доста ефектен. Ако искате да си маникюр е идеален, тогава по-добре е да се консултирате със специалист. Така ще спестите ценно време и нерви. Обаче вие можете сами да се измисли вариант за изпълнение на холивудски френча. Така че, най-успешните начини за оформяне на черно лунния маникюр са:

 • черен лунен маникюр със сребро – това е изключително стилно решение и актуална техника, която е въплъщение на благородство, а също така представлява невероятна интрига. Черен цвят в комбинация с серебреным оттенък изглежда елегантно и подредено;

 • черен лунен маникюр със златен вкраплением . Златото винаги се е смятало за лукс. Естествено, този нюанс също се свързва с изтънченост, игривост и творчество;

 • черно-бял лунен маникюр – това е начин да се подчертае, чувство за вкус, като направите дизайн на оригинална техника. Черен цвят с бял перфектно се комбинира и могат да бъдат допълнени с разнообразие от модели.


 • Освен това има много начини за изпълнение на лунния маникюр в черен цвят. Като лунен маникюр с черен лак, вие със сигурност ще се открояват сред околните оригиналност и чувство за стил.
  Черен лунен маникюр

  Черен лунен маникюр

  Черен лунен маникюр

  Черен лунен маникюр

  Черен лунен маникюр

  Черен лунен маникюр

  Черен лунен маникюр

  Черен лунен маникюр

  Черен лунен маникюр