• (25-01-2016, 09:05)   
  •   0   
  •  431 
Маникюр с пясък

Ръка – това е визитната картичка на всяко момиче, така че те винаги трябва да са в идеално поддържан вид. За да маникюр е специален, майстор предлагат голямо разнообразие от уреди, които са в състояние да заделят някоя красавица от общата маса и да направи всеки образ неповторим. На Маникюр, дизайн, който е направен пясък, е една от тези техники. Той стана известен преди няколко години и с тези най-дълго придоби популярност, която с течение на времето само да укрепне. Кадифе невен привличат вниманието към себе си невероятна оригиналност на фактура, матовостью и интересно предаване. Именно тези предимства уловил въображение на много модницам.

Идеи за маникюр с пясък


В съвременния свят на модата не стои на едно място и непрекъснато се развива. В nail-art също така има много начини за декориране на маникюр, необичайни елементи. Маникюр "на пясъка на ноктите" се извършва с помощта на бархатного пясък, състава на което прилича на цветен прах. Малки песъчинки създават ефект на кадифе перфектно лягане на повърхността на нокътя. Такъв вариант за маникюр съвършено хармонира с всички нарядами. Ако не знаете какъв маникюр да се направи, като се използва кадифе пясък, тогава ви предлагаме няколко изискани варианти, един от които със сигурност ще ви е по вкус.
Маникюр с пясък

Маникюр с пясък

Маникюр с пясък

Маникюр с пясък

Маникюр с пясък

Маникюр с пясък


Вариант №1. Червен маникюр с пясък
С такъв дизайн и цвят по избор да превърне дори и най-робкую красота на фаталната покорительницу мъжките сърца. Червеният цвят никога не губи значението си, но за да направите маникюр специален можете да добавите необичаен дизайн, който в този случай е кадифе пясък. Украсете им на един или няколко нокътя, по своя преценка.
Вариант №2. Черен маникюр с пясък
Черният цвят е доста агресивен и страдащ, но не и в съвременния свят. Ако преди малцина се поколеба боядисване на ноктите по цвят, днес това е скърцат мода, който е последван от дори представители на класическия стил. Черен маникюр с пясък може да бъде допълнено със златни или сребърни акценти.
Вариант №3. Цветен маникюр с пясък
Ако вие сте неординарная личност, която не обича да остане в никакви рамки, тогава със сигурност ще експериментират и направете цветен маникюр с цветен пясък. Можете да бъдете сигурни, че с такъв нийл-артом вие със сигурност няма да останете незабелязани.
Маникюр с пясък

Маникюр с пясък

Маникюр с пясък

Маникюр с пясък

Маникюр с пясък

Маникюр с пясък

Маникюр с пясък

Маникюр с пясък

Маникюр с пясък