• (25-01-2016, 09:06)   
 •   0   
 •  419 
Маникюр със стикери

Всяка представителки на красивия пол искат да имат по-добри пръсти. Обаче често не разполагат с време или пък финансови възможности за това да отидете в салон, а в края на краищата, да направи красив маникюр в домашни условия. Благодарение на съвременните изобретения, можете да направите неустоим дизайн на ноктите, без да харчите много време и сили. На днешния пазар има много, етикети и стикери за създаване на оригинален маникюр. В тази статия да разгледаме, какви са на стикери за нокти, а също и как да ги използвате, за да създадете ефектен nail-art .

Маникюр с помощта на стикери като най-актуалния начин за проектиране ногтевых плочи!


Има много варианти на фантастичен дизайн на ноктите. Майстор в мрежа може да ви предложи нищо. Много фирми се занимават с производство и производство на етикети на ноктите си с най-разнообразни рисунки, така че липсата на избор от възможности декорации за нокти и да не се чувстват.

Етикети за маникюр: как да ги използвате?


Процеса на нанасяне на етикети на ноктите е много прост. За да направите маникюр на къси или дълги нокти със стикери трябва да изпълните следните стъпки:

 • обработва повърхността на нокътната плочка обезжиривателем и антисептично;

 • нанесете основен слой лак;

 • изберете любимите си стикер и да го пуснете на 5 секунди във вода;

 • да се намокри стикер със салфетка и се отделят от субстрата;

 • да стикер на ноктите;

 • покриване на ноктите финишным покритие на лака в два слоя.


 • Идеи за маникюр със стикери за нокти


  Изключително популярни сега е маникюр с дантела, но го изпълни кичури в домашни условия, е просто невъзможно. Въпреки това с помощта на етикети, можете да станете спечелила стилен дизайн нокти в рамките на няколко минути. Маникюр с деликатни стикери изглежда също така изключително, както и ръчно изработени опитен майстор.
  Можете да изберете стикери за вашия вкус, за да се създаде перфектен и уникален деликатен маникюр. Освен това възможностите за маникюр със стикери могат да бъдат най-разнообразни, сред които се откроява флорални щампи, символи, рисунки, кристали, пайети, геометрични форми и дори френският маникюр. Вие без проблем можете да направите маникюр на точки, клетка, под формата на думи и ленти. Позволявайте на въображението си и създайте своя уникален дизайн, без да излизате от дома си!
  Маникюр със стикери

  Маникюр със стикери

  Маникюр със стикери

  Маникюр със стикери

  Маникюр със стикери

  Маникюр със стикери

  Маникюр със стикери

  Маникюр със стикери

  Маникюр със стикери