• (18-10-2016, 07:07)   
 •   0   
 •  1327 
Струва ли си да изградят мигли?
При цялата си външна привлекателност на такава процедура, отзиви за нея се срещат различни. Затова се опитаме да разберем дали и изграждане на миглите, какви са плюсовете и минусите на тази процедура и не може ли да навреди?

Опасно ли е натрупването на мигли?


Като цяло тази козметична процедура е безопасна, но има и редица случаи, когато от нея е по-добре да се въздържат, за да не вредят:

 • Склонност към алергии особено ако имаше реакция към козметични средства. Голяма е вероятността, че лепилото за мигли ще предизвика дразнене.

 • Заболявания на очите. При конъюнктивитах, склонност към различни воспалениям процедурата е абсолютно противопоказан.


 • Други изрични противопоказания не, но това не е от тези, които носят контактни лещи, за сметка на механични повреди режийни ресница се държат много по-малко време.
  Някои функции на удължаване на миглите
  Струва ли изграждане на мигли всяка жена решава сама. По-долу ние ще се опитаме да отговорим на въпросите, които най-често възникват във връзка с тази процедура.
  Вредно ли е изграждане на мигли?
  Като цяло, при подходящи грижи и спазване на предпазни мерки, тази процедура е сравнително безвредна, но след премахване на изкуствени мигли собствени могат да бъдат слаби и по-крехки. Не си струва да правиш натрупване в случай, че миглите излишно е тънка и чуплива, тъй като те не могат да издържат теглото на нарощенных косъма и в резултат на това напълно падне.
  Възможно ли е изграждане на мигли постоянно?
  Не е желателно, тъй като продължително носене на такива мигли все пак отслабва космените луковици, и в резултат на собствени мигли могат да изглеждат по не най-добрия начин.
  Боли ли багажник на мигли?
  Тази козметична процедура е в това, че към собствените си ресницам, един по един или греди, прикрепени с помощта на
  Струва ли си да изградят мигли?
  специален състав на изкуствени. Неприятните усещания са възможни само в случай, когато натрупване провежда един лаик, и лепило попадне върху лигавицата. В останалата част процедурата е абсолютно безболезнена. Макар и отнема много време.
  Колко се държат наращенные мигли?
  Средно такива мигли запазват вид около три седмици, след което е необходимо или направи корекция, или да ги застреля. В някои случаи (за сметка на механични въздействия или използване на мастни козметични средства) срок на носене може да се свие.
  Заедно с"Струва ли си да изградят мигли?" също четат: