Всичко от света на
модата

Рициново масло за мигли

19-10-2016, 18:02
1703
0
Рициново масло за мигли
Дълги и буйни мигли – предмет на завист от всички жени. Гъсти и черни, те винаги правят поглед на момичето ярък и изразителен, притягивающим внимание. Когато гледаме на човека с дълги и гъсти миглите от природата, изпитваш малка завист. В края на краищата, той дори на ум не му дойде, колко много усилия трябва да положат ви, че макар на терена да се доближи до този резултат. Но няма повод за разочарование, за растеж на миглите е доста може да се използва рициново масло.

Лечение на миглите рициново масло


Наистина ли помага ресницам рициново масло или това е просто самовнушение? Много момичета твърдят, че то помага не само за засилване на растежа им, но и прави ресничный редица значително по-дебел. Рициново масло се използва активно за грижа за косата и кожата, използва се за кожата около очите. Също така тя помага да се избегне загуба на миглите. Особено ефективно използване на рициново масло за мигли след изкуствено изграждане или механични наранявания на миглите.
Сега рициново масло могат да бъдат закупени в аптеките или магазините за грижа за лицето. Те се продават във всички видове буркани и бутилки. Има дори специални смеси на базата на рициново масло с добавени витамини за растежа на косата.
В полза за косата и кожата на лицето рициново масло може да посоревноваться с маслини. В домашни условия за растеж на миглите-добре е да използвате биологичното рициново масло, задължително студено пресован. Закупуването му не ще бъде трудно, а цената много по-ниска стойност на специални салонных процедури.

Как да използвате рициново масло за мигли?


Като намазани с мигли рициново масло, за да се постигне желания ефект? Да разгледаме няколко рецепти за използването на масло за мигли:

 • Смесват се 5 г рициново масло с 8 г вазелин. В този състав трябва да добавите перуански балсам. Внимателно всичко се разбърква. Използвате този състав трябва да кликнете два пъти на ден. За да направите това, просто смазване на ресничките. Не трябва да се страхуват от намажете мигли рициново масло, тъй като тази смес е абсолютно безвредна за очите.

 • Може да намажете мигли и масло в чист вид. Вечер внимателно изплакнете с грим на очите. Нанесете на рициново масло трябва до средата на мигли и си на върха. Това може да стане с помощта на четката и на памучен диск. Курсът на лечение – един месец. След това, дайте почивка ресницам.

 • Може да втрива маслото в кожата си по линия на растеж. Тази процедура е достатъчно да направите три пъти в седмицата. Вече след седмица-две ще можете да порадоваться първите резултати.

 • Опитайте се да направите специален масаж за растеж на миглите с помощта на рициново масло. За да направите това, вземете щеточку от старата спирала и се измийте с нея. Сега намокрете тази щеточку в олио и започнете да масажирате кожата по линията на растеж на миглите. Мокрите щеточку трябва по този начин: нанесете капка масло на пръста си и влачете през нея малка четка.

 • За много работеща в случая, когато мигли падат много силно, да нанася рициново масло трябва да е не по-малко от три пъти в седмицата. След нанасяне не се изплакнете масло, най-малко един час. Може да се намаже с масло за мигли и се оставя за цяла нощ.

 • Рициново масло за мигли
 • Пригответе маска за растеж на миглите. Добави към касторовому още няколко масла от пшеничен зародиш, ленено, бадемово. Смес от всички масла нанесете на миглите и го оставете за 10-15 минути. Изплакнете с хладка вода.

 • Опитайте още едно средство за ускоряване на растежа - с помощта на сок от алое. Пригответе смес от масло и сок от алое, при това съдържанието на масло - 70%, а сок - 30%. Това средство трябва да се смазват на ресничките и държа 10 минути. Сок от алое вера е напълно възможно да се замени със сок от праскова.
 • Интересен по темата
  Репейное масло за мигли
  Репейное масло за мигли
  Кой от нас не мечтае за дълги, гъсти и тъмни ресницах?! Но, за съжаление, природата далеч не всички е дарила с такова богатство и много представители
  Бадемово масло за мигли
  Бадемово масло за мигли
  Искате дълги и гъсти мигли? Бадемово масло ще реализират мечтите си. Той има много полезни свойства, едно от които - активиране на растежа на косата.
  Масло за растеж на миглите
  Масло за растеж на миглите
  Каква е момиче и жена не мечтае за гъсти и дълги ресничках? Масло - естествен народно средство, което ще направи миглите здрава, блестяща и дълга.
  Как да направите миглите гъсти?
  Как да направите миглите гъсти?
  Всяка представителки на нежния пол иска да има изразителен поглед. Нашият нов материал ще говорим за това, как да направите вашите мигли гъсти и
  Маска за мигли
  Маска за мигли
  Дълги и гъсти мигли – това е истински подарък генетика, който, за съжаление, не винаги успява да запази. А на някой и той изобщо не идва. Възможно ли
  Падат миглите - какво да правя?
  Падат миглите - какво да правя?
  Ако сте забелязали, че гъстите преди мигли започнаха да изглеждат по съвсем различен начин, непременно да се проследи броя на тяхната загуба. Падна
  Маска за растеж на миглите
  Маска за растеж на миглите
  Маска за растеж на миглите – това е задължителна процедура и за тези, които искат да притежават обемни, дълги и здрави миглите. В тази статия ще
  Как да се засили мигли?
  Как да се засили мигли?
  Неправилно грижи и редица други неблагоприятни фактори не най-добрия начин отразява върху състоянието на миглите. За укрепване на миглите е възможно
  Рициново масло за растеж на миглите
  Рициново масло за растеж на миглите
  Ползите за рициново масло за мигли: дължина, сила и смъртността Рициново масло - прекрасно козметично средство. Маслото има уникални свойства: