• (19-10-2016, 18:02)   
 •   0   
 •  1524 
Рициново масло за мигли
Дълги и буйни мигли – предмет на завист от всички жени. Гъсти и черни, те винаги правят поглед на момичето ярък и изразителен, притягивающим внимание. Когато гледаме на човека с дълги и гъсти миглите от природата, изпитваш малка завист. В края на краищата, той дори на ум не му дойде, колко много усилия трябва да положат ви, че макар на терена да се доближи до този резултат. Но няма повод за разочарование, за растеж на миглите е доста може да се използва рициново масло.

Лечение на миглите рициново масло


Наистина ли помага ресницам рициново масло или това е просто самовнушение? Много момичета твърдят, че то помага не само за засилване на растежа им, но и прави ресничный редица значително по-дебел. Рициново масло се използва активно за грижа за косата и кожата, използва се за кожата около очите. Също така тя помага да се избегне загуба на миглите. Особено ефективно използване на рициново масло за мигли след изкуствено изграждане или механични наранявания на миглите.
Сега рициново масло могат да бъдат закупени в аптеките или магазините за грижа за лицето. Те се продават във всички видове буркани и бутилки. Има дори специални смеси на базата на рициново масло с добавени витамини за растежа на косата.
В полза за косата и кожата на лицето рициново масло може да посоревноваться с маслини. В домашни условия за растеж на миглите-добре е да използвате биологичното рициново масло, задължително студено пресован. Закупуването му не ще бъде трудно, а цената много по-ниска стойност на специални салонных процедури.

Как да използвате рициново масло за мигли?


Като намазани с мигли рициново масло, за да се постигне желания ефект? Да разгледаме няколко рецепти за използването на масло за мигли:

 • Смесват се 5 г рициново масло с 8 г вазелин. В този състав трябва да добавите перуански балсам. Внимателно всичко се разбърква. Използвате този състав трябва да кликнете два пъти на ден. За да направите това, просто смазване на ресничките. Не трябва да се страхуват от намажете мигли рициново масло, тъй като тази смес е абсолютно безвредна за очите.

 • Може да намажете мигли и масло в чист вид. Вечер внимателно изплакнете с грим на очите. Нанесете на рициново масло трябва до средата на мигли и си на върха. Това може да стане с помощта на четката и на памучен диск. Курсът на лечение – един месец. След това, дайте почивка ресницам.

 • Може да втрива маслото в кожата си по линия на растеж. Тази процедура е достатъчно да направите три пъти в седмицата. Вече след седмица-две ще можете да порадоваться първите резултати.

 • Опитайте се да направите специален масаж за растеж на миглите с помощта на рициново масло. За да направите това, вземете щеточку от старата спирала и се измийте с нея. Сега намокрете тази щеточку в олио и започнете да масажирате кожата по линията на растеж на миглите. Мокрите щеточку трябва по този начин: нанесете капка масло на пръста си и влачете през нея малка четка.

 • За много работеща в случая, когато мигли падат много силно, да нанася рициново масло трябва да е не по-малко от три пъти в седмицата. След нанасяне не се изплакнете масло, най-малко един час. Може да се намаже с масло за мигли и се оставя за цяла нощ.

 • Рициново масло за мигли
 • Пригответе маска за растеж на миглите. Добави към касторовому още няколко масла от пшеничен зародиш, ленено, бадемово. Смес от всички масла нанесете на миглите и го оставете за 10-15 минути. Изплакнете с хладка вода.

 • Опитайте още едно средство за ускоряване на растежа - с помощта на сок от алое. Пригответе смес от масло и сок от алое, при това съдържанието на масло - 70%, а сок - 30%. Това средство трябва да се смазват на ресничките и държа 10 минути. Сок от алое вера е напълно възможно да се замени със сок от праскова.
 • Заедно с"Рициново масло за мигли" също четат: