Всичко от света на
модата
» » Обемна прическа за тънка коса

Обемна прическа за тънка коса

16-01-2015, 07:23
18552
0
Проблемът тънка коса засяга повечето жени, особено - блондинки, които природата има най-рядката шевелюру (става дума за естествени блондинках). Но обемна прическа за тънка коса решат този проблем веднъж и завинаги.

Съдържанието на
 • Подходящи видове прически

 • Съвети и препоръки


 • Подходящи видове прически


  Обемна прическа за тънка коса

  Единственият изход за обладательниц тънка коса - това е изборът на подходящия вид на прическата. И най-вече в този случай са подходящи обемни прически. И да намерят начин, който е подходящ точно за теб, не е толкова трудно. Ти можеш да избират от множество модни прически, които са подходящи за всяка дължина и за всеки цвят на косата. И никой не може да разбере, че с буйна прическа - това е работа на опитен фризьор, а не естествен дар от природата.

  Pixie


  Тази прическа е бъдещето. Pixie е подходящ за независими и смели момичета. Подходяща прическа за всеки тип коса. Тя отлично подчертава красив контура на лицето и плавна линия на шията. Pixie признава наличието на дългия бретон, който може да затворите целия челото. Точно такава прическа носят такива известни звезди като Ема Уотсън и Хали Бери.

  Каре


  Тази прическа известен отдавна, но популярността му никога не ще падне. Каре, се счита за една от най-красивите и женственных прически. Но към нея задължително се нуждаят от бретон всяка форма, дължина и дебелина. В зависимост от това, кой вид на лицето ти имаш, фризьор ще избере правилния път (на косата): зиг-заг, наклонена черта или линия.  Ако имаш кръгло лице, тогава ти ще отговарят на удължавам каре. Да, визуално удължават лицето, ще ти се наложи наклонена раздяла и бретон косо. Ако имаш триъгълна или квадратна форма на лицето, а след това ти ще отговарят на късо каре, за да изравни линията на скулите.

  Прическа боб


  Това е една от най-модните прически. Прическа боб е подходящ за момичета, които не искат да имат твърде къса коса. Идеалната дължина на косъма в този случай - до средата на лицето или до раменете.
  Тази прическа често избират не само обладательницы тънки, но и владелицы редки косми. Боб - желан изход и затрудненной ситуация, тъй като е подходящ за всяка жена. За създаване на прически прическа не изисква особени усилия, тъй като средство за полагане нужда от най-обикновените.
  Благодарение на прическа боб косата придобива здрав и здрав вид, те са визуално стават все по-гъсти. И прическата е по-добре, отколкото по-къси кичури.
  Мода днес е много мрачна. И тя предлага много възможност прически боб и боб-на каре. Не по-малко стилни прически изглеждат с по-дълги кичури отстрани или с челками диагонално, подчеркивающих романтика женска природа.

  Взлохмаченный боб


  Късите и обемни прически за тънка коса начело тренд на този сезон - взлохмаченный боб. Тази прическа не притежава този неприятен ефект, като прозрачност. Но за този тип прически е желателно да се боядисват косата лек начин, за да даде специална изразителността и да подчертая модерността.

  Съвети и препоръки


  Обемна прическа за тънка коса

  Ако ти си носител на тънка и рядка коса, а ви помогнат следните съвети, за да се запази красива прическа:

 • Не окрашивай косата и не ползвай permed - тези процедури, просто ще се скъса всеки косъм, както и за възстановяване на тяхната отнеме месеци;

 • От всички фризьори изберете най-изкусен. С тънък косъм не може да експериментирате. Така че преди да вземе в ръцете си ножици, трябва да се оцени структурата на косъма. Само тогава можете да получите истински шедьовър;

 • Преди да се отправят на фризьорски салон изследвайте всички видове прически за тънка коса, за да изберете една и единственото, което искаш, а фризьор само ще ти помогне за изпълнение справим;

 • Грижа за косата използвайте само качествени козметичните продукти от доказани производители;

 • Ти в арсенала непременно изискват маши, за да придадат на косата по-голям обем. Но не използвай сешоар - той боли прическа, като я прави още по-рядка, скучна и вяла;

 • Идеална дължина на тънка коса - от меката част на ухото до брадичката. Ако изберете различна дължина, косата ще изглежда или взъерошенными, или прилизанными;

 • Ако ти си носител на дълги тънки косми, а след това да го дадеш предпочитание на пластове и градуированным прическам. В противен случай косата ще се счупи и сечься;

 • Периодично подстригай върховете на къдрици, за да те изглеждаха дебели и обемни. Съкратен те по-добре се намират в прическа. Отрежете краищата, без вреда за прически се получава, особено с градуированными стрижками.


 • Прикрият този недостатък, като тънка коса, много лесно с помощта на обикновена прическа. Изберете различен фризьор, и той ще ви помогне да изберете необходимата прическа в зависимост от текстурата и плътността на твоите къдрици. Тънка коса - не е причина за тъжния настроение.

  Интересен по темата
  Прически с превръзка за коса
  Прически с превръзка за коса
  Красиви прически с превръзка за коса! - Дълги коси - това е прекрасно! Много често съм чувала тези думи и все не се решавах да къса подстрижка.
  Как да направим прическа с превръзка?
  Как да направим прическа с превръзка?
  Как да направим прическа с превръзка? Колела, щипки за коса или превръзки - това е чудесно допълнение за създаване на неповторим имидж! Може да
  Модни прически за овалния лице
  Модни прически за овалния лице
  Най-добрите прически за овалния лице - експериментирайте за имиджа на Съвременни и модерни прически за овалния на лицето трябва да се подчертае