Всичко от света на
модата
» » Аеробика за лице Карол Маджо

Аеробика за лице Карол Маджо

16-01-2015, 08:11
2308
0
Години безмилостни. Още вчера ти, смеейки се, ми каза, като при закупуване алкохол имаш поиска паспорт, а днес видя бръчки на лицето. От младостта и красотата на много врагове. Но дали те никога не се предават?

Съдържанието на
 • Как да устои на възрастови промени с помощта на аеробика за лице

 • Как правилно да изпълнява упражнения

 • Упражнения за отстраняване на свързани с възрастта дефекти на лицето


 • Как да устои на възрастови промени с помощта на аеробика за лице


  Карол Мадджио - американски козметик, виждайки себе си в първите бръчки, зададе един въпрос: защо хората запазват младостта и гъвкавост на тялото с помощта на физически упражнения, но не ги правят по лицето. Тя решава да експериментира върху себе си, като редовни тренировки. Постепенно Карол успя да създаде авторът гимнастика, която сега много се нарича скулптура, както и аеробика за лице, фейсформингом, фейсбилдингом. В него тя е включила най-ефективните упражнения.
  Аеробика за лице Карол Маджо

  Скульптурная гимнастика Карол Мадджио позволява да се бори със седем признаците на стареене на лицето:

  1. Да се отървете от ниските вежди.

  2. Сбогува с нависшими в продължение на векове.

  3. Моделиране на бузите.

  4. "Извайвам" млад и здрав носа.

  5. Формират контура на устните.

  6. Засилване на тонуса на брадичката и шията.

  7. Изглаждане на врата.


  Как правилно да изпълнява упражнения


  Аеробика за лице Карол Маджо
  Ако станеш, всеки ден се обърне гимнастика за 10-15 минути, а след това веднага да я забележат промените във външния си вид. Подмладяваща гимнастика Карол Мадджио се състои само от четиринадесет основни упражнения, всяка от тях е насочена към премахването на всякакъв дефект на лицето и шията. Всички упражнения се изпълняват в поза в седнало или легнало положение, при това трябва да се напрегнат мускулите на краката и затънало в стомаха. За да се получи резултат, трябва да изпълняват упражнения, до усещане за парене. Задължително психически представляй поток от енергия, течаща по напрягаемым на мускулите. Направи упражнение, расслабь мускулите и выдуй въздух, не разжимая устните. Как правилно да правите упражнения, може да видите във видео уроци в интернет , при поискване аеробика за лице Карол Маджо .

  Упражнения за коригиране на възрастови дефекти на лицето


  Лицевите мускули се нуждаят от тренировка, както и мускулите на тялото. Поради неопитни мускулите ъгли на очите и устните снижават, овал на лицето започва да плава надолу. Лицето придобива тоскливое и тъжна израз. Благодарение на следните упражнения, ти си сумеешь да видите първите резултати след една седмица.
  Аеробика за лице Карол Маджо

  Как да премахнете най-ниски вежди
  Изпълняваме упражнението за повдигане на челото, ти можеш укрепване на мускулите около очите и скалпа, и тогава веждите ще се увеличи по естествен начин. За това се прави така:

 • Указателни пръсти помести в средата на челото, да те са разположени успоредно на бровям.

 • Потяни пръстите надолу към бровям и вземи ги в това положение.

 • Виж нагоре към върха.

 • С натискане с пръсти на челото, сосредоточься на толкательном движение, блъскане, вежди нагоре. Толкай и расслабляй ги десет пъти.

 • Приподними леко вежди и надави върху тях с пръсти. Правете веждите леки трусове нагоре, докато не ще парене или натиск.

 • Прегърни вежди вдигнати, а пръстите дави ги надолу. Сосчитай до тридесет, след което расслабься и направи малък кръгов масаж на веждите в центъра, за да мускул отдохнула


 • Как да се отървем от нависших век
  За укрепване на горните клепачи, направи това упражнение:

 • Сложи средни пръсти над моста на носа между веждите, надави от тях на кожата.

 • Показалеца надавливай от външните краища на окото, проследи за това, че по кожата няма създадени гънки.

 • Виж на върха и се постарайте да повдигнете долния клепач нагоре. Почувствайте, как бие мускулът от външната страна на очите. За да се отпуснете прищурься.

 • Така го е направил десет пъти подред. Всеки път прислушивайся до биению мускулите.

 • След това, от прищуренного разпоредби на очите, плътно сожми на клепачите.

 • Бедрата в това време трябва да щам.

 • Сосчитай до четиридесет и след това можеш да отворите очи и да се отпуснете.


 • По този начин мускулите се укрепяват и очите се увеличават, те сякаш оживяват, стават а и придават на своя притежател млад вид.
  Как се симулира бузите
  С течение на годините мускулите на бузите започват да се атрофирали, укрепване и разширяване на тях, ще помогне за упражнение върху развитието на бузите:

 • Психически представете си точка в средата на горната и долната устна.

 • Отвори устата и растяни точка в посока нагоре и надолу, за да се формира ясна, овална форма, се постарайте да я държи на едно място.

 • Горната устна натиснете за зъбите.

 • Указателни пръсти помести в горните части на бузите.

 • Усмихнете се, кът устата и пуснете ги.

 • Под мускулите на бузите, колкото и да втолкни енергия и бързо повтарям движението 35 пъти.

 • Всеки път, когато се усмихваш, визуализируй толкательные движение на мускулите под бузите, чувство, тъй като те се движат.


 • Да го изпълняват, да, дори когато гледате телевизия или върви по улицата. Ако ще болка в челюстта, означава, упражнение направи неправилно, тъй като в работата си трябва да бъде включен само горната устна, прижатая на зъбите. Укрепившиеся, увеличившиеся мускулите на бузите придават на лицето ясно очерченный овал.
  С помощта на тези и други упражнения от Карол Мадджио, можеш да се поддържа в добра форма лицевите мускули и ги укрепи. Изпълнявайки тази аеробика за лице, ти си сотрешь със своите лица години, да се отървем от бръчките, без колаген или пластична операция. Техните авторът гарантира пълна сигурност.

  Интересен по темата
  Гимнастика за шията на д-р шишонина
  Гимнастика за шията на д-р шишонина
  Упражнения за шията на д-р Шишонина: проста гимнастика - здравословно врата Знаеш ли, че от множество заболявания, като главоболие, световъртеж
  Упражнения за разтягане на гръбначния стълб
  Упражнения за разтягане на гръбначния стълб
  Упражнения за гръбначния стълб в домашни условия: правилната поза и здравословно обратно Болка в гръбначния стълб е способна да наруши ритъма
  Както за укрепване на мускулите на влагалището
  Както за укрепване на мускулите на влагалището
  Укрепване на мускулите на влагалището: прости упражнения Укрепва мускулите на влагалището е необходимо за подобряване на сексуалния живот и
  Как да направя лицето тънка
  Как да направя лицето тънка
  Как да направите лицето си кльощава? Във всяка жена, вероятно, самата природа е заложено желанието да изглежда привлекателно, желание да
  Увеличаване на устни в домашни условия
  Увеличаване на устни в домашни условия
  Как да увеличите устните себе си: вместо ножа на хирурга Увеличаване на устни е напълно възможно без вмешательстма хирургия и козметология.
  Как да премахнете бузи с лицето?
  Как да премахнете бузи с лицето?
  Как бързо премахване на бузите: представяме на лицето по реда на Много жени и момичета не знаят как да премахнете бузи с лице, въпреки че това