Всичко от света на
модата
» » Модни прически за овалния лице

Модни прически за овалния лице

16-01-2015, 08:13
5343
0
Формата на лицето - това е един от най-важните фактори, които влияят на избора прическата. Овално лице се счита за идеалното, за нея са подходящи почти всички видове прически. Ако имаш лицето именно на този форма, тогава ти много късмет.

Съдържанието на
 • Какви модни прически са подходящи за овалния лице

 • Прическа "Боб"


 • Какви модни прически са подходящи за овалния лице


  Овал на лицето краси жената, а най-важното, позволява да се направят всякакви прически. Разбира се, не трябва при това да забравяме за състоянието на косата и тяхната структура. А сега погледни най-добрите прически за овалния лице .
  Прическа каре
  Каре е универсална прическа, подходяща за всеки тип коса. Момичета с овални лицето стават с нея още по-миловидными и привлекателни. През този сезон къса прическа каре изглеждат малко небрежно, дори екстравагантно. Да се постигне това помага грапава, като "разкъсно" кантиране, груб филировка на косата в задната част на главата и слепоочията, както и структурирано, неравномерно направления и асиметрия в прическа.
  Ако ти не се съгласяваш небрежност в прическа, то тогава можете да експериментирате и с други варианти на каре. Обърнем внимание на един интересен вариант полагане на каре с гладка коса в корените и вълнообразни краища, сочетающимися с бретон. Това сега също е много модерен.
  Също така законодателите на модата препоръчват на момичетата с овални лице няколко възможности градуированного и средни видоизменен каре.
  Ультракороткий таралеж  Младите момичета, които имат овална форма на лицето, може да си позволи ультракороткий таралеж. И ако ти си на щастливата носителка на това лице, тогава опитай да реализира тази неочаквана и дръзка идея. Как мислиш, много момичета са готови да се осмели на тази прическа?
  Средна коса за овалния лице
  Ако ти харесват коса със средна дължина, обърнем внимание на разноуровневые прически, например, каскада. За овалния на лицето-актуални ще се превърне в буен рамкиране, то е изгодно подчертае формата му. По стрижкам подходящи алтернативи стайлинг на коса. Можете да промените обичайно за вас място раздяла или да пробвам текстурирани направления, женствени вълни, къдрици. Или да позволи на лека небрежност ретро мотиви, стил гръндж и да промените начина, по всяко време, когато искате.
  Модни прически за овалния лице

  Дълги прически за овалния лице
  Тези прически се правят на основната рамка. За гладка коса се използва градуирование - съкращаването на къдрици под правилния ъгъл. Предпочитание се раздават степенна или cascade базова основа. Много е важно правилното оформление на краищата, за това се ползват пойнтингом - ультрасовременным прием. Краищата на косата, получени с бахромчатым ръба.

  Прическа "Боб"


  В този сезон много актуална прическа "Боб". Така че поговоря по-голямо внимание. Ако имаш овално лице, но тънка коса, ти непременно нужда от прическа боб. Тя ще бъде перфектно да изглежда в твоите косата и е изгодно да ги подчертае. Основното предимство на тази прическа - дължина завершающаяся малко над брадичката, така че тя не отяжеляет косата. За да придават допълнителен обем на тънка и изтощена коса, ползвай различни моделирующими средства. Важното е, че тази модерна и стилна прическа е правилно изпълнена. Краищата стригутся перышками и слоеве, при това линията на рязане трябва да бъде мека и гладка, без да са контрастни и резки преходи.
  Модни прически за овалния лице

  Целият обем на тази прически се получава напред, добавка към който е бретон, която има заоблени ръбове. За нея не се нуждаят от сложна полагане.
  А сега аз ви теб с техника, прически "Боб"

 • Вымой косата с шампоан и не суши им сешоар, тъй като тази прическа правят върху влажна коса.

 • Пилинг на косата, тъй като представите бъдещата полагане на

 • Заколи скоби прядки на косата, за това трябва да отделят предната косата с лявата и дясната част на лицето, а също и отзад, също и разделите косата на две части.

 • Освободи предните кичури и причеши им. Обрежь ги до една дължина, която ти харесва. Ако искаш да ти е кратък, класически боб, подстриги коса малко под брадичката. По линия на рязане е по-равномерно, може да се намали от обичайните състав.

 • Окупирай кичура от двете страни, обрежь до желаната дължина и виж - колко е гладка оказа линия на прическата. Когато ще се почиства всички направления, сравни ги по дължина.

 • Сега подстригай направление с тилната страна, първо от дясната част, след това вляво. Стриги ги точно по ред. След приключване на проверка на правилността и дължина, ако трябва да подравняй.

 • Сега освободи странични кичура по-долу короната и подстриги горната част на косата от една дължина със странични кичури.

 • Когато всички косата ще се почиства, отново удостоверься че всичко е точно. Боб трябва да е задължително гладка и се просна по периметъра на главата.

 • За даване на прическа модерен вид, направи слайсинг на суха коса или дълбока филировку с помощта на преки ножици.

 • За обема нанася в корените на косата пяна или пяната. Косата трябва да бъде леко влажна. След това трябва да ги подсушете със сешоар и отново се тества, съвпадат ли направления - вече на суха коса.

 • Преди да започнете косенето, потренируйся на сляпо.


 • Перфектно се съчетават с овални лице бретон от всички видове. Ако косата е достатъчно гъста и по-силни, по-добре откажись от дългите прически, както на косата, при това няма да могат да се запази обемът и ще изглежда още по-тънка.

  Интересен по темата
  Прически с превръзка за коса
  Прически с превръзка за коса
  Красиви прически с превръзка за коса! - Дълги коси - това е прекрасно! Много често съм чувала тези думи и все не се решавах да къса подстрижка.
  Как да направим прическа с превръзка?
  Как да направим прическа с превръзка?
  Как да направим прическа с превръзка? Колела, щипки за коса или превръзки - това е чудесно допълнение за създаване на неповторим имидж! Може да
  Обемна прическа за тънка коса
  Обемна прическа за тънка коса
  Обемна прическа за тънка коса: ефектни прически Тънка коса не може да се нарече женски накити. За редки и тънки косми подчертае красотата им
  Като утюжком да оправят косата
  Като утюжком да оправят косата
  Като утюжком да оправят косата: правилните къдрици Утюжок за коса - универсално устройство, което помага и изправяне, и накручивать къдрици. За