• (26-02-2015, 11:39)   
  •   0   
  •  1093 
Оцветяване сомбре

Метод на оцветяване на сомбре в много отношения е сходен с предишните му метод - омбре . Техника сомбре включва преход от тъмно на цвят от корените на косата до по-светло в краищата. Въпреки това, ако в случая с омбре преход беше остър и студен, а след това в сомбре той е по-мека и гладка. Всъщност, името му е съкращение от soft ombre - меко омбре.

Оцветяване на косата сомбре


Това оцветяване днес е изключително популярно сред холивудските звезди. Следвайки световните тенденции на прехода към всичко натуральному, звезди избират по максимално естествен преливане на нюанси на косата си. Примера със скоростта на светлината, стават следват момичета и жени по света.
Стилисти смятат, че повече от всичко сомбре подходящ светловолосым момичета, въпреки, че да се постигне този ефект за тях е доста трудно. Същото обаче и за брюнетки оцветяване сомбре подходящ хубаво. Ефект изглежда така, сякаш отделните направления леко бъдат избелели от слънцето. Страхотно ще изглежда сомбре, ако добавите малко от златните, карамельных, пчелна нюанси.

Предимства на сомбре


Както вече беше казано, косата, выкрашенные по метода на сомбре, за да изглеждат по-естествено. Няма рязък преход от тъмно на цвят от корените до светъл кончикам, като при омбре. Напротив - преход, опъната по цялата дължина на косата. Получени са едва забележими отблясъци по цялата коса.
Преход към по-светли нюанси при сомбре не започва от средата на косата, както по-близо до корените. За да се получи желания ефект, трябва да се оттегли от корените на пет сантиметра и изсветлява не цялата коса, а само на отделни кичури.
На брюнетках този ефект изглежда страхотно. А за блондинки, сомбре се превръща в алтернатива за цялостно боядисване. При това косата изглежда много естествено и целия външен вид на приказно трансформира.
Оцветяване сомбре

Оцветяване сомбре

Оцветяване сомбре

Оцветяване сомбре

Оцветяване сомбре

Оцветяване сомбре

Оцветяване сомбре

Оцветяване сомбре

Оцветяване сомбре