• (26-02-2015, 12:13)   
  •   0   
  •  970 
Дизайн на ноктите с фолио

Вече няколко сезона подред доста популярен е маникюр с ефект метален блясък. Този вид дизайн могат да видиш много известни личности, както и, разбира се, се срещат и на обикновените улични модницах. И най-хубавото е, че да си позволят такива невен - това е много, много просто и съвсем не затратно нито по време, нито пари. Това се нарича дизайн на ноктите с помощта на фолио. Разбира се, фолио, това не е онази, която сте придобили за кухня, но е специална, въпреки че от това по-трудно в изпълнение на маникюр не става. Дизайн на ноктите с фолио може да овладее всеки представител на нежния пол, за да зарадва себе си красиви и стилни, ас.

Дизайн на ноктите с помощта на фолио


Материали. Закупуване на фолио за изграждане на маникюр с метален ефект може да бъде в специализирани магазини за нийл арт или пък в магазините за козметика. Заслужава да се отбележи, че фолио за това е два вида: отрывная и преводна. Отрывная фолио по своята структура е доста плътна. Продава се тя в рулончиках или под формата на стикери. Привързана към ноктите тя или при термическом въздействие, или с помощта на специално лепило. Преводна същото фолио се нанася на ноктите, много по-лесно - на лаковую основа и специално лепило е необходимо леко да се нанесе парче фолио, разпространение и разгладив му, а след това, след определен период от време, е просто да го свали. Така че, между другото, за момичета, които само проумяват основите на дизайн на ноктите с фолио-ленти, най-добрият избор ще стане точно преводна фолио.
Създаване на маникюр. Първото нещо, което трябва да се направи, така че това да доведе ноктите си в ред. Нежно отстранява кожичките, загрубевшую на кожата, тъй като метален маникюр доста ярко обръща внимание на всички недостатъци. След това покрийте ногтевые плоча лак-основа. Можете да го вземете в тон с цвят на фолиото, и може да вземе прозрачен лак. След това нанесете върху ноктите лепило, изчакайте пет минути и нанесете на ноктите парчета фолио. Моля, обърнете внимание, че това трябва да внимателно, за да нокти с фолио изглеждат елегантно и красиво. Между другото, да се определи, коя страна се прилага ногтю переводную фолио е доста лесно: просто царапните си повърхност и тази му страна, която ще остане отпечатък от драскотини, и трябва прикладываться на нокътната плоча. Ако искате вашите нокти с, например, златни фолио, малко по-дълго блестяха, се покрива с маникюр отгоре защитен лак, тъй като в противен случай, метално покритие на бързо облезет. Нататък трябва също да се отбележи, че в гел на ноктите също е напълно възможно да се направи маникюр с фолио, така че, ако искате да изградят себе си, невен, това не се превърне в пречка.
Много момичета обичат да правят рисунки за нокти с фолио, тъй като сморится това е много впечатляващо. И най - важното-да се направи това е много лесно. Просто трябва да се нанесе лепило само в някои места, които искате да декорирате с фолио.
Дизайн на ноктите с фолио

Дизайн на ноктите с фолио

Дизайн на ноктите с фолио

Дизайн на ноктите с фолио

Дизайн на ноктите с фолио

Дизайн на ноктите с фолио

Дизайн на ноктите с фолио

Дизайн на ноктите с фолио

Дизайн на ноктите с фолио