• (26-02-2015, 13:07)   
  •   0   
  •  998 
Коледен дизайн нокти

В коледна нощ в нас всичко трябва да е перфектно от върха до петите. Трябва да се обърне внимание на всичко, дори и малка огреха в грима или маникюре може да развали впечатлението от внимателно подбрани дрехи и обувки. Ето защо е толкова важно предварително да обмислят коледен дизайн нокти.

Дизайн ноктите на Нова година


Ако имате естествени нокти, а след това ние препоръчваме да се откаже от изключително дълги и посочи възможности. Най-добре ще изглеждат различни дизайнерски находки на ноктите си къси или със средна дължина, кръгла или квадратна форма.
При избора на одноцветного покритие отталкивайтесь от цветове рокля или обувки, тон лак трябва да се слее с тях. Тази Нова година се препоръчва да се срещнат в костюми в синьо, така че да бъдат актуални коледни ноктите синьо, синьо, тюркоазено тонове, както и на наситени нюанси на индиго и деним. В Нов година трябва да блесне, затова актуални ще бъдат всички лакове с ефект металик, и гланцирана и лакове хамелеони. Опитайте се да направите омбре маникюр в сини тонове или изберете син лак в няколко до друг под лунната маникюре.
Намерение в този ден да се забавлявате на славата? След това обърнете внимание на зимна коледна дизайн с всички видове рисунки за нокти . Ноктите могат да се превърнат в коледни бонбони, ако върху тях се редуват бели и червени ивици. Можете да рисувате върху един или всички нокти на снежен човек, елха или снежинка, важното е, че цветът на маникюр, не выбивался от общата гама начин.
И накрая, още един тренд празничен маникюр - златни или сребърни пайети плътен слой се нанася върху ноктите, те могат да бъдат големи или малки, кръгли или презрамки, но те непременно трябва да бъдат много. Да, пере, после ще трябва дълго, но на Нова година си заслужава.

Коледен дизайн на нарощенных нокти


Всички описани по-горе тенденция може да се използва и при структурирането на нова година нарощенных нокти, само не забравяйте, че колкото по-дълго ще си изкуствени нокти, толкова по-лек и натуральнее трябва да им цвят. Вие не искате да изглеждате на новогодишния празник като ужасна вещица?
Снимка празничен дизайн нокти с маникюр и френч демонстрират различни интересни интерпретации на този класически вариант. Така, много е красиво и през зимата изглеждат нарощенные невен, в които се бели горния край постепенно се превръща в снежинки. Добре изглеждат варианти с шарки или се използват страз. Освен това, на върха на нокътя може да не е само бял, а, например, в синьо или червено. Можете да видите също и варианти на френски маникюр в неклассических цветове: червена основа, на върха на сребристи пайети, в основата синьо, отгоре е бял.
Много варианти на лунния маникюр нарощенных нокти, и, понякога луната и френски маникюр са комбинирани помежду си: в този случай трябва да се уверите, че те имат еднаква форма, в противен случай няма да избегнете грозни визуални ефекти.
Нарощенные ноктите обикновено е по-дълъг от натурални, така че в тях могат да се представят по-сложни композиции: например, традиционните алпийски модели, елени и снежинки, зайчета и т.н. Много необичайно изглеждат ноктите с дизайн, в който се използват големи кръгли разноцветни пайети - като че ли по ноктите падна блестящи конфети.
Популярен е също такъв дизайн на нарощенных нокти, когато всички те са боядисани в един цвят, а един (обикновено безименен пръст на всяка ръка) или две, които се правят с интересен модел: Дядо Коледа, рибена кост, елени. Такъв маникюр изглежда натоварени детайли, както и, в същото време, привлича вниманието към себе си забавен модел.
Коледен дизайн нокти

Коледен дизайн нокти

Коледен дизайн нокти

Коледен дизайн нокти

Коледен дизайн нокти

Коледен дизайн нокти

Коледен дизайн нокти

Коледен дизайн нокти

Коледен дизайн нокти