• (26-02-2015, 13:11)   
  •   0   
  •  2857 
Маникюр - зима 2015

На одитни целия отделя специално внимание и модел трябва да изразява идеята на дизайнера от главата до петите. Под строг поглед фотографи тя трябва да демонстрират най-новите тенденции не само в облеклото, но и в грима, прическа. Банда маникюру зимата 2015 е посветена нашата статия.
Форма и дължина на ноктите
Снимка на зимен маникюр 2015 г., с хитове на водещите дизайнери показват, че формата на ноктите, както и тяхната дължина не твърде са се променили от миналия сезон. На мода са също естествени полукръгли нокти, къси или със средна дължина. От време на време се срещат заостренная форма, добре, квадратни и с извънредно дълги нокти за модни този сезон е доказано, че е изключително малко.
Красив зимен маникюр
Тенденции за маникюр зимата 2015 говори за това, че най-актуалната техника на боядисване ще бъде, така наречените, лунен маникюр . В различни варианти демонстрира много дизайнери. Това може да бъде полукръг класическа форма, а може да бъде триъгълник или дори на квадрат.
Още една тенденция се превърна в използването на различни нюанси на бордо лак. Тъмна череша, вино, бордо, близо до черно - всички тези цветове ще бъдат актуални през зимата 2015 година.
Обратната тенденция - на ноктите гол, боядисани с безцветен, телесни, бежово, бежово-розов лак и е намерил отражение на модните подиуми.
Златни и сребърни лакове ще се радват на голяма популярност през тази зима. Можете, като напълно покриете ноктите с лак цвят металик, така и да френч със златен покрив или да се използват ивици от злато или сребро, контрастиращи основа.
Различни нюанси с ефект металик изглеждат чудесно на къси нокти. Този сезон популярни маникюр "омбре" от лакове с такъв ефект.
Покритие на ноктите две лакове близки нюанси също е популярно. Тази година 1/3 нокти, боядисани в по-светъл цвят, а 2/3 в по-тъмен.




Маникюр - зима 2015

Маникюр - зима 2015

Маникюр - зима 2015

Маникюр - зима 2015

Маникюр - зима 2015

Маникюр - зима 2015

Маникюр - зима 2015

Маникюр - зима 2015

Маникюр - зима 2015
Заедно с"Маникюр - зима 2015" също четат: