• (26-02-2015, 16:05)   
  •   0   
  •  1274 
Златен маникюр

Във всички времена злато наделялось магическа сила. Неговото сияние и благороден блясък привлича вниманието, създава атмосфера на богатство и лукс. Именно по тази причина много момичета така ми харесва златен маникюр, даряващ усещане за собствената си красота и привлекателност.
За да се създаде маникюр в златни тонове капитана нийл арт използват няколко технологии. Най-прост, но ефектен маникюр - нанасяне на златния лак на цялата повърхността на плочите. Можете да използвате всеки един приятен нюанс на златно, а те са много. Ухилен невен може да се създаде и с помощта на специални филми и фолио за маникюр. При това не трябва да се тревожите за допълнителен декор, защото повърхността на невен и без него блести блясък. Маникюр със златен лак не изключва използването на кристали, пайети и бульонок. Тези елементи правят още по-тържествена и бляскава.
Неограничени възможности
Палитра сенки златен цвят е изключително богата. Лак може да има цвят от червеникаво-меден до жълто-сребрист. Тези нюанси са самостоятелни. Те се използват за създаване на фееричного за нокти дизайн с однотонным покритие. Преди да нанесете златист лак на ноктите покриват база, след това един-три слоя от избрания лак, а върху него - главата закрепитель, придающий още повече блясък. Просто и изящно!
Златен маникюр

Златен маникюр

Златен маникюр


Ако смятате, че се използва като основно покритие лъки златен цвят - това е твърде эпатажно и контрастиращи разгледаме по-смело, опитайте се да направите френски маникюр със злато. Основното покритие при това може да бъде бяло, бежово, карамел. Невероятно впечатляващо прилича на комбинация от златни свободните краища на плочи с черно покритие на основната част от невен. Черно и злато - това е идиличен хармония.
За тази цел може да използвате пайети. Маникюр със златни пайети освежава всеки образ, превръщайки го в празничен. И златен лак, и златни пайети може да се прилага на нокти всеки форма и дължини.
Златен маникюр

Златен маникюр

Златен маникюр


Максимално сияние ви ще лъскаво златист маникюр, направен с помощта на специални етикети, които имитират блясък на злато. Нокти за такъв маникюр трябва да е идеално гладка, без грубост. Освен това, капитанът трябва да прояви гъвкавост и точност, защото работят със стикери не е лесно.
Златен маникюр винаги остава в тенденция, така че експериментирайте с цветове, модели, елементи и покоряването на околните стилни, ас.
Златен маникюр

Златен маникюр

Златен маникюр

Златен маникюр

Златен маникюр

Златен маникюр

Златен маникюр

Златен маникюр

Златен маникюр