• (26-02-2015, 19:19)   
  •   0   
  •  1801 
Маникюр в стил омбре

Красив маникюр - един от компонентите на един успешен начин. Днес професионални майстори за маникюр и педикюр са в състояние да превърне ноктите си в произведения на изкуството. Освен това, от креативнее и необычнее дизайн на ноктите, толкова повече маникюр отговаря на изискванията на модните тенденции, както го носителка демонстрира чувството си за стил. Но, разбира се, с изключение на лични фантазии има някои канони и шаблони модерен маникюр. В настоящия сезон на един от най-популярните счита за маникюр с ефект омбре.
Стил омбре през новия сезон, стана популярен не само в дизайна на нокти. Стилисти активно въплъщават преходи цветове на косата, грима и дори по цвят дрехи. Въпреки това ноктите в омбре стил е винаги по-лесно само да се докаже, че отлично ще акцентират на добър вкус и познаване на модните новости.
За да направите такъв маникюр за начало трябва да се определят цветова гама. Преминаването от тъмно към светло лаку или обратното - всичко е въпрос на личен вкус и предпочитания. Също така, не забравяйте за съответствие дизайн нокти избрания гардероб. Освен популярния хоризонтално омбре съвременни майстори на маникюр и педикюр правят и вертикално. Най-често вертикално омбре е в използването на повече от два нюанса.

Френски маникюр в стил омбре


Един от най-модерните дестинации омбре за нокти се превърна в френски маникюр . За разлика от класическия френски маникюр в стил омбре не е ясна границата между светлата линия край и основния цвят. Освен това, френч-омбре често се допълват специален светъл полумесец, по протежение на кожичките. Въпреки това, обща характеристика с класически френски маникюр се счита за избраната цветова гама. На всички е известна също и да правя френски маникюр в розово, кофейно-млечни и бежови нюанси.
Маникюр в стил омбре

Маникюр в стил омбре

Маникюр в стил омбре

Маникюр в стил омбре

Маникюр в стил омбре

Маникюр в стил омбре

Маникюр в стил омбре

Маникюр в стил омбре

Маникюр в стил омбре