• (27-02-2015, 09:21)   
  •   0   
  •  1099 
Рисунки за нокти 2014

Желанието на всяка модата да бъде красива, до върховете на ноктите е напълно обяснимо, тъй като трудно ще се намери жена, която да не е така се прилага максимални усилия, опитвайки се по някакъв начин да се приближи до добре дошъл на идеала за красота. Всяко изображение на всяка жена да може да е уместно да се подчертае маникюр е ярка бележка, на която в най-добрия начин ще покаже своя характер и стил. Така че има смисъл да се оправи, какви рисунки за нокти са модерни през новата година?

Модни рисунки за нокти 2014 година


Рисунки на женски ноготках могат да бъдат най-разнообразни, най-често всичко зависи само от вашата фантазия. Така, през новата година актуални става графичен дизайн, рисунки: ленти, линии, ромбове, квадрати, на зигзаг. Също така с модерен рисунките върху ноктите може да се дължи и абстрактни мотиви, представени под формата на разноцветни на разводите и тъче. Що се отнася до цветни орнаменти, през новия сезон те поразяват с разнообразието си и начина на оформяне.
Ще остане популярна и френски маникюр, за дизайн, които се използват комбинация от бежово, синьо, черно-бели цветове. Титла най-модерните рисунки за нокти са също така флорални мотиви в розово, бяло и телесни възможности. Този маникюр не ще удари в очите и придава на ноктите здрав и добре поддържан вид. Опитайте с това се украсяват невен кристали, и вашият маникюр ще изглежда много ярко и оригинално.
Ако говорим за модни рисунки на наращенных ноктите тук има пълен полет на фантазията. Ярки геометрични орнаменти, цветни мотиви украсяват с ярки пайети или обемно моделиране. Освен това, в тях могат да черпят дори портрети на световни знаменитости.
По този начин, цветова гама в новия сезон достатъчно обширна, което ви позволява да изберете най-подходящия цвят и модел за нокти.
Рисунки за нокти 2014

Рисунки за нокти 2014

Рисунки за нокти 2014

Рисунки за нокти 2014

Рисунки за нокти 2014

Рисунки за нокти 2014

Рисунки за нокти 2014

Рисунки за нокти 2014

Рисунки за нокти 2014