• (1-03-2015, 16:08)   
  •   0   
  •  634 
Рок грим

Бунтарский духа на XXI век покори не само младежки сърца, но и индустрията на модата. "Рокерские" елементи старателно са се заселили и в колекциите на известни дизайнери, модни дизайнери, както и в гардеробах прости на градските жители. Това изглежда стилно и спокойно, при това нивото на "смели" могат да бъдат наблюдавани - това може да бъде само черна кожена косуха с клепками, а могат да бъдат дори и скъсани дънки и рок грим. За последното ние днес говорим повече.

Характеристики и видове рок грим


Този вид грим днес е популярен не само сред момичетата, одевающихся в рок стил. Разбира се, всяка модата, като грим на рок концерт, знае, как трябва да изглежда. Тук не е място за изтънчени и естествено, повече - брутальности, небрежност и рок bling.
Рок грим - най-ярък вид грим, и да си позволят да го носите готови далеч не е всичко. Той може да бъде на различни направленностей и различна степен на "роковости". Някои видове от този грим е напълно възможно да се носят денем, а не само на концерти и събирания. Обаче, това е по-скоро мънички версии на рок грим, където по-здраво се използват тъмни сенки и pearlescent переливчатые елементи. Последните актуални за този вид, като грим в стил глем рок . Този стил не е само музика, но на външен вид представлява оригинална комбинация от блясък, женственост, ярки цветове и брутальности на кожата, вериги и скъсани дънки.
Грим в стил глем рок - това е ярко подведенные очите и не по-малко светли сенки, които нанасят на горния движещ се и долния клепач и растушеваны. Тук е допустимо да се използват всички ярки цветове - червено, розово, лилаво, синьо, синьо. Също така в глем рок грима се използват блестящи елементи - глиттер, pearlescent сянка, блестящи стикери във формата на звезди или други форми.
Грим в стил пънк рок - това е още една разновидност на рок грим, която набляга на бруталност. Тук можете да видите познатата ни smoky eyes, но пънк грим не изключва и ясни угловатых оформяне на очна линия на очите и веждите.

Как да направим рок грим?


Обща черта на всякакъв вид рок грим - това е яркост и броскость в комбинация с небрежност. Как да направим рок грим, ако искаше да олицетворява имиджа на бунтарки? Нищо сложно. Както обикновено, выравниваем цвета на кожата и съдържат консилером несъвършенства. След това черен молив обводим очи близо до линията на миглите. Контур трябва да бъде доста гъста. Ако желаете, можете да нарисувате стрелка. След това на горния движещ се и долния клепач парцел с тъмни сенки и растушевываем им. Линия при това може и да запази чистотата, обаче трябва да се избягва тънки стрелка и контури. От количеството и интензивността на сенки ще зависи от степента на "брутальности" на вашия грим. Ако сте избрали стил глем рок, а след това на горния клепач и под веждите могат да причинят също и цветни сенки на това с цвят, който ви харесва и подхожда. За всички варианти на рок грим са подходящи pearlescent прозрачни сенки - с тях можете да покриете горния клепач е по-близо до веждите, за да направите очите си още по-ярки.
Устните могат да бъдат такива, каквито вие виждате добре - от ярко червено, бордо или някакъв екстремен цвят (черно, синьо, зелено), и до бледи нюанси на бежово и розово.
Рок грим

Рок грим

Рок грим

Рок грим

Рок грим

Рок грим

Рок грим

Рок грим

Рок грим