• (1-03-2015, 16:37)   
  •   0   
  •  6456 
Кои прически са на мода?

Както е известно, една от най-важните компоненти начин се счита за прическа. И наистина, в края на краищата с помощта на стайлинг на коса може драстично да промени външния си вид, да се крият едни черти и да наблягат на други, а също така да привлече вниманието към себе си или обратно, да остане в сянка. Въпреки това, каквато и да е роля нито играе прическа във вашия начин, трябва да се придържат към изискванията на модата. Посоката на модата в прическите 2013 толкова многолико, че еднозначно да се каже коя полагане на най-стилна, е невъзможно. Въпреки това, изолиране на най-актуалните прически стилисти все пак могат.
Според последните тенденции в модата през 2013 г. най-актуалната прическа за къса коса се превърна в каре. Обаче в този сезон се набляга повече поставен върху цялост, отколкото на самата форма. Така през 2013 г. тази прическа е име на боб-каре или просто роб. Според известните стилисти през тази година, отколкото каре по-кратък, толкова е такава прическа по-популярни. В края на краищата по-къса прическа се получава, като правило, обем. Особено популярен е такава прическа на момичетата с тънки и крехки коси.
Мода 2013 за дълги и средна дължина на косата отделя като най-топовую женска прическа, наречен каскада. Красиво опаковани с различна дължина къдрици, че рамката на лицето, добре изглеждат момичетата, от всякакъв тип, вид. При това сам каскада може да се направи само на краищата на косата, така и по цялата дължина. Особено красиво подобна прическа изглежда на мелированных и колорированных косата. В този случай нюанси е много красиво преплетени помежду си, създавайки уникален начин.
Освен самите прически, мода 2013 година остават прическа с равна прав бретон. Такъв бретон може да се направи под всякаква дължина на косата. Особено популярни тези бретон стомана в комбинация с асиметрични укладками, където различна дължина на добре осветена.
Кои прически са на мода?

Кои прически са на мода?

Кои прически са на мода?

Кои прически са на мода?

Кои прически са на мода?

Кои прически са на мода?

Кои прически са на мода?

Кои прически са на мода?

Кои прически са на мода?
Заедно с"Кои прически са на мода?" също четат: