• (1-03-2015, 16:49)   
 •   0   
 •  1176 
Грим "Птиченце"

Въпреки че всички обичат толкова много опушен грим, но той все пак започна да заемат своите позиции. Стилисти търсят нови и интересни образи. Този сезон актуални признат за грим на очите, "Птица". Помислете за техниката му на нанасяне.

Техника за нанасяне на грим "Птиченце": • Преди всичко, трябва да се почисти и хидратира кожата на лицето. По-нататък възползвайте се от тонални основа и пудра. Вземете вашата вежди и се прилага основни сенки върху клепачите. За да премахнете тъмните кръгове, възползвайте се от консилером. Подготвителния етап на този завършен.

 • Изберете молив средна твърдост. Той трябва да не се надраскат клепачите и добре растушевываться. Цвят - за предпочитане кафяв. Прорисуйте долната линия до средата на очите. Втората линия равен на гънката на горния клепач. След това цялата смес. За това най-добре ще отговарят на твърда плоска четка. Движението трябва да направите къса и да ги насочи към слепоочие. Преходи стават плавни и нежни. Най-важното, не забравяйте, че птичка не трябва да достигне до края на вежди или да тръгне нагоре. Тя трябва да бъде под формата на забавление. Чист и малък.

 • Вземете сянка меден оттенък. Плоска четка нанесете ги на върха на молив. Това ще създаде лек ефект дымчатости. На горния клепач прокрасьте тъмно-сиви сенки. Край външния ъгъл смес. Същия оттенък прорисуйте гънка на горния клепач. Очите си "Птица" трябва да бъдат добре са формулирани и подчертани.

 • Закрасьте средину век очите бели сенки, не залезая на линия рамкиране. По принцип цвят можете да изберете, важното е, че той е по-лек най - "птиците". Светли сенки нанесете под веждите. Медът е на долната линия на растеж на миглите. Движението трябва да се направи от вътрешния към външния ъгъл на окото. Лигавицата на долния клепач трябва да бъде прокрашена бял молив.

 • Вземете окосената четка и с нея направете стрели черни сенки. Завършва техника грим "Птиченце" да нанесете спирала. Прокрашивать долните мигли съвсем не е задължително. Начин успеят по естествен и незабравим.


 • Схема грим "Птиченце" може да изглежда трудна. Но това е само на пръв поглед. Специалисти твърдят, че този грим е по-естествено изглежда добре и да го направи дори по-лесно, отколкото smoky eyes. Освен това, с него може да се коригира очи: кръгли - стесните, спуснати - да се вдигне.
  Грим "Птиченце"

  Грим "Птиченце"

  Грим "Птиченце"

  Грим "Птиченце"

  Грим "Птиченце"

  Грим "Птиченце"

  Грим "Птиченце"

  Грим "Птиченце"

  Грим "Птиченце"
  Заедно с"Грим "Птиченце"" също четат: