Всичко от света на
модата
» » Кърпичка върху главата на

Кърпичка върху главата на

2-04-2015, 06:16
411
0
Гъвкавост такова нещо като шал не може да не доведе до екстаз и не вдъхновява за нови и нови идеи, как още може да използвате този чудо-аксесоар. Кърпички са произведени от супер леки материи, невесомых и струящихся, така и от плътни - с помощта на които ние сме в състояние обогреваться в студа и лошото време. Много заблудени, ако мислят, че кърпичка - това е по-скоро детайл от бабушкиного гардероба си, които могат да се носят само през зимата. Съвременната мода диктува своите правила и ето ние вече виждаме - шалове украсяване на модата и икони за стил и през лятото - на плажа, на партито, като активни на почивката си.
Кърпичка върху главата на

Кърпичка върху главата на


[]"href="/sites/default/files/ksenia_tr/platok_na_golovu_5.jpg">
Кърпичка върху главата на


Как да се носят шал на главата си?


Навързани на главата си шал може да стане не просто удобен детайл, не позволява пречат выпутавшимся косата или задържащ прическа, но и много стилен аксесоар, това е напълно достатъчно. Красиво връзвам кърпа на главата може да се по много начини. Ако имате недостиг на време и спешно трябва да доведе прическата в ред, това е най-лесният начин е да се завърже кърпата от линията на растеж на косата, а краищата шал скрие отзад, оставяйки косата си на хлабав.
Смело и необичайно изглежда образа на момиче от 60-те години. Измислят и да измислят нищо не трябва, просто завържете шал на главата и оставете закачливо лък или възел точно по средата. А ако се подпомага от общинската администрация стрелки очите, а след това окончателно да влезе в образ!
Женствени и елегантни ще изглежда красив копринен шал, който сте повяжете на главата в съчетание с копринен костюм или комбинезоном с отворен гръб. Този вариант е подходящ за разходки или за малък светски събития.
Шал на главата му ще се превърне в чудесен аксесоар за плаж, защото той може да защити главата си и косата си от вредните ултравиолетови лъчи и не позволява растрепаться прическа. Шалове голям размер можете добре да завърже, спрятав всички косми вътре кърпи.
Ако не сте почитател шапки, но през есента все пак трябва да утеплиться, тогава най-доброто решение служи красив шал, който ще бъде чудесно се комбинира с вашия есенното палто или тренчкотом.
В последно време на мода са влезли топли шалове на главата, това може да бъде някога популярни сред нашите баби руски шалове, получили ново дишане, а могат да бъдат и модерните шалове с козина. Тези модели са подходящи модницам, отдающим предпочитание на мехам в облеклото, тъй като могат да се допълват и палто, и шуби. В края на краищата, всички ние знаем, че нищо по-добро не краси жената, отколкото на козината.
Кърпичка върху главата на

Кърпичка върху главата на

Кърпичка върху главата на


Чрез закупуване на кърпа на главата през зимата, вие купувате не само на здравето, но и ефектен аксесоар, в края на краищата, самата кърпа е изработена от красив коприна или сатен, а кант е направен от кожа. Кожа цвят можете да изберете въз основа на личните вкусове и предпочитания, ами и не забравяйте, че на прическа трябва все пак и отчитането на бюджета преди покупката, за да бъде уверен в това, че това нещо наистина да се изправи.
Красиви зимни шалове на главата могат да бъдат леко модифицирани, тогава самият е пришита качулка от кожа, а край шал представляват коприна отрез.
Вижте компилация от нашите снимки, как елегантно, стилно, впечатляващо и изглеждат женствени момичета в платках на главата! Такъв прост аксесоар, както и много възможности за избор как и с какво може да се носи и мач. Ярки, пъстри или спокоен и обикновен, дамски шалове на главата може да се превърне в истинско постижение в гардероба си, с помощта на тях ще можете да създавате уникални снимки, да се променя и същевременно да си остане загадъчна и стилна през цялата година.
Не спирайте своя експеримент, защото това, което понякога изглежда абсолютно неприложимо към вашия начин, може да стане основният оръжие.
Кърпичка върху главата на

Кърпичка върху главата на

Кърпичка върху главата на

Кърпичка върху главата на

Кърпичка върху главата на

Кърпичка върху главата на
Интересен по темата
Плажен шал
Плажен шал
Шал - той е красив, модерен и просто необходим на плажа прическа. Ние споделяме с вас няколко интересни начини, като връзване на такъв аксесоар.
Като връзване на шал на главата?
Като връзване на шал на главата?
Шал - това е много популярен и модерен аксесоар за жените във всички времена. Изобретателен момичетата знаят маса начини, как можете да го носите на
Красиви шалове на главата
Красиви шалове на главата
В арсенала на шапки всяко момиче или жена, непременно ще има един красив шал на главата. Това може да бъде както на традиционните голяма носна кърпа
Начини за връзване на шалове на главата
Начини за връзване на шалове на главата
Обикновен забрадка е способен на много неща. В зависимост от начина, по който го повязывания, можете да създадете елегантен, романтичен, задорный или
Как да се носят павлопосадские шалове?
Как да се носят павлопосадские шалове?
Много съвременни дизайнери черпят вдъхновение в традиционни руски носии, пищни табла, вдъхновени техните мотиви и на общините. Шик павлопосадские
Как да връзвам кърпа на главата си?
Как да връзвам кърпа на главата си?
Има много начини, като красиво, модерно и стилно завърже кърпата на главата си. Някои от тях са известни на всяка жена, а някои - само за малко.
Начини за връзване на шалове
Начини за връзване на шалове
Начин на приложение женски шал няма сметка! Можете да го вържеш на връхни дрехи, защитава зоната на деколтето и шията от вятър, се използва като
Как да връзвам кърпа на главата?
Как да връзвам кърпа на главата?
Сред многото начини за връзване на шал на главата си, всяко момиче може да намери точно този, който ще я да се изправи, изгодно подчертае външния си
Колко красива вратовръзка кърпичка?
Колко красива вратовръзка кърпичка?
Много от съвременните дами използват в своите образи шалове, които изглеждат много добре, разбира се, при условие правилен избор и интересни начини