Всичко от света на
модата
» » Шапка-ушанка вязаная спици

Шапка-ушанка вязаная спици

2-04-2015, 07:00
1054
0
Шапка-ушанка вязаная спици

Шапка ушанка - това не е обикновен аксесоар, който е выдуман онзи ден и е вдъхновен от модата на а-ла-Коко Шанел. Това е част от руската култура, и шапка ушанка с произход от взаимодействието на руски и на монголците. Смята се, че историята шапки те покриват започва с конусовидной малахаи от овча кожа, на която са били големи отвороты. Хората с течение на времето са решили да се реже на дълги отвороты по стените и останалите части от тях, свързани на гърба си, за да е удобно.

Много дълго шапка ушанка е изключително мъжки аксесоар, защото му носели военни. В началото на 20 век тя активно е използвана армия Колчака, и също така я нарича, - "калчаковской". През 1934 година с представители на военно-морския флот, а през 1940 - армия и полиция.

Нещата военни - това, на първо място, удобство, защото да си представя вояку в обтягивающих дънки или кожени вълна на фигурата е просто невъзможно - в критична ситуация човек ще позволи на облекло и отклоняват вниманието му. Затова дрехи на военните често мигрират в гражданската тълкуване в средствата за масово ползване. Не е изключение, се превърна в и шапка ушанка, удобство която оценило вече не едно поколение.

И така, каква хубава шапка ушанка? Първо, тя не се плъзга в очите ви и почти не изисква поправления. Тя има специална изкопаването за очите и веждите с оглед на структурата на черепа. На второ място, шапка ушанка позволява затвори ушите при лошо време, а в по-топло и тихо - издигане на "ушите". Облекло трансформатор през зимата винаги е актуална. Ако задължителни извършва от вълна от натурални нишки, с малко добавка на синтетични да козина не предизвиква сърбеж, а след това тя е добре да запази топлината по време на студ, ако няма силен вятър.


Дамски възли шапки те - с какво се носи?Днес плетени шапка ушанку с какво само не се носят: и с яке, и с палто, а понякога дори и с шуба. Не може да се каже, една от тези комбинации - грубо нарушение на стил, но все пак, шапка ушанка - това е първоначално милитари, и сега, в краен случай - кэжуал стил. Оттук правим заключение - якета и палта с военната стил и кэжуал отлично в хармония с препълнена ушанкой.

Но връхни дрехи - това още не е всичко, с което трябва да се комбинира ушанка. Интересна комбинация и комплекти те покриват с рукавичками и жилетка.

Един и същ задължителни, еднакъв цвят и е един и същ кожа тапицерия - отличителни черти на тези групи, които изглеждат стилно и интересно.
Обувки, с които да носят шапки те, също така се отнася до стила на кэжуал. Това може да бъде обувки и ботуши от дантела с изразени релефни подметки - няма класически сапожек на висок ток .

Вязанная шапка ушанка - изберете цвятЦвят на те - това е абсолютно различни, защото става дума за вязке. Различни нордические моделите са интересни, пестры и позволяват забавно да се играе както на полутонах, така и на абсолютно контрастни цветове.

Избор на основните цветове шапки трябва да идват не само от личния си вкус, но и съображения сочетаемости с цветя връхни дрехи.

Днес е популярно омбре, което се използва не само като на боядисване на косата, но и в облеклото. Преминаването от тъмно към светло и обратно цветове прави нещо интересно и разширява се прилага в комбинация с други цветове.

Характеристики, намаляване и изолация зимни шапки ушанокЕстествени шапки те - това е комбинация от вълна и кожа, ако става въпрос за трикотажни продукти. Такива шапки топло посреща, са лесни и красиви.

За да се изолират област ушите, често се използват кожа само на челото и ушках шапки. В студено време ги потапя, понякога дори се връзват, и вятърът не прониква утепленную област.

Но често зимните crochet шапки състои се от обикновени плетени и не са затопляне, затова са предназначени само за умерено студено време.
Шапка-ушанка вязаная спици

Шапка-ушанка вязаная спици

Шапка-ушанка вязаная спици

Шапка-ушанка вязаная спици

Шапка-ушанка вязаная спици

Шапка-ушанка вязаная спици

Шапка-ушанка вязаная спици

Шапка-ушанка вязаная спици

Шапка-ушанка вязаная спици
Интересен по темата
Дамски шапки те
Дамски шапки те
Отличителна черта на "те" са отложные слушалки, които могат да се носят свободно спущенными или завързани на върха на панделка. По този начин, можете
Вязаная спици, капачка на тръбата
Вязаная спици, капачка на тръбата
Вязаная спици хет-тръба - това е аксесоар, който съчетава в себе си функциите на топло на убора и шал едновременно. Тя изглежда страхотно с всички
Кожа дамска шапка-ушанка
Кожа дамска шапка-ушанка
Кожа шапка-ушанка - това е традиционен шапки за зимата в Русия. Дизайнерите са направили това нещо по-модерно, и сега си избират дори и най-модерните
Шапки от чернобурки
Шапки от чернобурки
Капачка от чернобурки преобразява външния вид на всяко момиче. Тя може да озарява, да се начин на луксозни и солидно, тъй като кожа винаги се считат
Шапка с две pom-помераните
Шапка с две pom-помераните
Вашия начин не е достатъчно задора и положителни? - Тогава обърнете внимание на зимна шапка с две pom-помераните. През този сезон в магазините са
Вязаная шапка-ушанка
Вязаная шапка-ушанка
Вязаная шапка-ушанка ще се превърне в чудесно допълнение към изображения в най-различни стилове. Той може безопасно да се носят и със спортен и
Crochet шапки
Crochet шапки
Основното предимство на трикотажни шапки е в тяхната универсалност. Може би е трудно да се намери по-подходяща шапка за всички случаи на живота.
Каква шапка носят с пуховиком?
Каква шапка носят с пуховиком?
В последно време силно се е увеличил в популярност такава горната дреха, като пуховик. Много дами вече се присъедини към гардероба си стилен
С какво носи шапка-ушанку?
С какво носи шапка-ушанку?
Времената, когато шапка-ушанка е смятан за простонародным седалище убором, отдавна са отминали. Сега, всеки уважаващ себе си и модата знае, че