Всичко от света на
модата

Дамски шапки те

2-04-2015, 07:01
1386
0
href="/sites/default/files/dalia/zhenskie_shapki_ushanki_1.jpg">
Дамски шапки те

Нито един пълен комплект зимни дрехи, не е без мозък убора. Днес за тези цели дизайнери предлагат дамски множество възможности, като се започне с лаконичных спортни шапки на флисе, и завършва с елегантни модели с кожени гарнитури и богат интериор. Но най-оригиналната от всички, може би, е шапка ушанка. Този модел веднага се помни, благодарение на своя необичаен дизайн и отлична согревающей способност.

История на модата: женска шапка ушанкаПървоначално "ушанка" е детайл от мъжкия гардероб. Той е от монголски на убора под името "малахай". Първообраз на шапки представляваха конусовидна капачка, оформени от овча кожа. Тази шапка е незаменима при тежки студове: широки отвороты служи защита от виелици и ветрове.

С течение на времето отвороты малахая започнаха да режат от двете страни, в резултат на получените "уши", които при затопляне на контактува в задната част на главата. От малахая и са настъпили известни руски шапки-те, които носеха номади, полицаи и дори войници.

Днес шапки те са станали пълноправни неща в женския гардероб. Разбира се, пускането на такава шапка на момичето вече не се слива с тълпата, така че "ушанку" по-често избират эпатажные активни момичета.

Съвременните дизайнери предлагат дамски интересни зимни дамски шапки те, които имат различен дизайн. Най-популярни са следните модели:

 • Плета. Отвътре те утепляются флисом или изкуствена кожа. Могат да бъдат цветни или украшаться норвежки шарки, пайети и бродерия. Много интересно изглеждат те с много дълъг ушни отворотами, които в края завършват с джобове за ръце.

 • Естествени кожени шапки те. Може изцяло да се извършва от кожа или само украшаться им по ръба на продукта. За да те използва кожа песца, овча кожа на миеща мечка и т.н. Кожа ушанка много приятна и подходяща за зимата с студове.

 • Комбинираната зимни шапки те. Тези модели съчетават в себе си трико и вземем това космато завършек. Най-често кожа украшаются отвороты над главата и вътрешната част на те. • Освен това, има необичайна шапка ушанку за жени в стил хай-тек. Тя има LED дисплей, определени със речевки или определени ритми. Този вид прическа е по-често носен по време на масови мероприятия на открито и служи за привличане на вниманието.

  С какво се комбинират дамски шапки-те?  Тъй като това нещо по себе си са много ярки и запомнящо се, а след това и да си по-добре с по-спокойните неща, така че в резултат на това не се получи натрупване на оригинални части. С помощта на тази шапка може да създаде няколко модни зимни снимки:

 • Руската барыня. Вземете комплект от шапки, кожени тулупа и задължения. Ако тулупа не, заменете го с ватник или шуби. Препоръчително е да капачка е малко грубоватой: тъмни цветове, небрежно стърчащи отвороты.

 • Спортен стил. Изберете шапка с големи pom-помераните или цветни вложки. Добър вариант ще се превърне в шапка с горна част от непромокающей тъкан. Да комбинират прическа със спортно яке или паркой. От обувки са подходящи обувки за дебела подметка или дутики.

 • Нежен образ. Искате ли да създадете образ на бейби долари ? Вашият избор: розова или бяла шапка ушанка. Да комбинират я с бяла яке или полушубком. Краката също може да обуть в светли ботуши. Този комплект ще изглежда чудесно на фона на изпаднал сняг.

 • Кралицата на роботи. Ако имате палто от естествена кожа или палто с кожа яка, можете да вземете за тях вземем това космато ушанку. Не е задължително да беше направена от същия кожа, че и връхни облекла. Може да комбинирате с цвета на обувките или варежек.


 • Дамски шапки те

  Дамски шапки те

  Дамски шапки те

  Дамски шапки те

  Дамски шапки те

  Дамски шапки те

  Дамски шапки те

  Дамски шапки те

  Дамски шапки те
  Интересен по темата
  Шапка-ушанка вязаная спици
  Шапка-ушанка вязаная спици
  Вязаная шапка ушанка - това е по-декоративен и лек вариант, отколкото шапки от естествена кожа или овча кожа. Но, въпреки това, тази украса не говори
  Кожа дамска шапка-ушанка
  Кожа дамска шапка-ушанка
  Кожа шапка-ушанка - това е традиционен шапки за зимата в Русия. Дизайнерите са направили това нещо по-модерно, и сега си избират дори и най-модерните
  Crochet шапки с кожа
  Crochet шапки с кожа
  Кожа на финала на вязаной шапка - това е и допълнителна изолация на студено през зимата, и стилна декорация. Подобни шапки в този сезон на върха на
  Шапка с две pom-помераните
  Шапка с две pom-помераните
  Вашия начин не е достатъчно задора и положителни? - Тогава обърнете внимание на зимна шапка с две pom-помераните. През този сезон в магазините са
  Вязаная шапка-ушанка
  Вязаная шапка-ушанка
  Вязаная шапка-ушанка ще се превърне в чудесно допълнение към изображения в най-различни стилове. Той може безопасно да се носят и със спортен и
  Капачка под шуби
  Капачка под шуби
  Избор на шапки под шуби за някои модата не представлява проблем, а за други е много трудна задача. На какво освен на цвета и фасона кожуси трябва на
  С какво се носят вземем това космато шапка?
  С какво се носят вземем това космато шапка?
  Кожа капачка - избор на силни, уверени в себе си жени, които обичат да изглежда луксозно и в същото време сдържано. Кожа шапка разкаже на другите за
  С какво носи шапка-ушанку?
  С какво носи шапка-ушанку?
  Времената, когато шапка-ушанка е смятан за простонародным седалище убором, отдавна са отминали. Сега, всеки уважаващ себе си и модата знае, че