• (2-04-2015, 07:03)   
  •   0   
  •  638 
Кожа клондайк

Естествена кожа - това е чудесен материал за зимни дрехи. А в следващия студен сезон той се използва и за производството на най-необичайни аксесоари, както и за декоративни облицовки. По-специално, много дизайнери в своите колекции са създали от естествена кожа кърпи на главата. Освен това те не са били crochet, че вече е доста обичайно за такива аксесоари, произведени от пълномаслено и кожени платна.

Шал от кожа


Такива актуални кожени шалове и кърпи вече слезе от подиума, и модата по целия свят през зимата, украсяват главите си с тези топли и красиви уборами.
Главно за производството на такива косынок се използва козината на норка. Тази кожа да изглежда много изящно и скъпо, и, което е важно, е много подходящ за нашите студеното време.
Кърпи от естествена кожа перфектно с от овча кожа палта, кожата и дори с пуховиками, в които има кожа тапицерия.
Модерен и практичен
Вземем това космато косынку спокойно може да се разглежда като достойна алтернатива на зимна шапка. Първо, шапка сдавливает кожата на главата и много се разваля полагане. Освен това, в сдавленном състояние на космените луковици, които не получават достатъчно кислород, в резултат на интензивна работа на мастните жлези косата много бързо губят свеж вид.
Така че като изход от ситуацията може да препоръча носенето на кожени шалове. Луксозна кожа шал от норка също не отстъпва на най-красивата шапка, нито в красотата, нито в топлина. А прическа при това страдат много по-малко.
И не отнемат на този аксесоар и практичност. Ако се замразява, след това накиньте на раменете си вземем това космато косынку като шал. Освен това, вие можете да носите кърпичка от кожа върху горната дреха или равенство шал на врата .
Грижа за косынкой от кожа на норка добре дошли внимателен - на първо място, не си струва да я носи и в дъжд или мокър сняг, на второ място, когато се прибрах у дома, внимателно подсушете я, предварително силно разклащане.
Кожа клондайк

Кожа клондайк

Кожа клондайк

Кожа клондайк

Кожа клондайк

Кожа клондайк

Кожа клондайк

Кожа клондайк

Кожа клондайк
Заедно с"Кожа клондайк" също четат: