Всичко от света на
модата

Вязаный шал качулка

2-04-2015, 07:08
930
0
Вязаный шал качулка

Какво може да бъде по-уютно, по-топло и по-приятно вязаной неща през зимата? Човечеството за цялото време на своето съществуване научилось създаване на различни материали, както и всички ние отново и отново тянемся до вязаным неща. За да следват модата и едновременно с това се открояват сред тълпата на същите модата (а това е цяло изкуство) днес може да изберете алтернатива на обикновена шапка - вязаный шал капор.

Изберете модерен възли зимни шалове: три интересни тенденцияЗа да сме имали възможност да изразят своята индивидуалност, съвременната мода демократична и разполага с обикновено са няколко варианта на стилове и цветове. Единственият последните изключение от това са обикновена поли в пода на киселинни нюанси на зелено, розово и жълто - тук изборът е малък, и по улиците и тогава са се срещали тези ярки и безкомпромисно цвят. С вязаными шалове качулки, за щастие, случаят е различен, и ние можем да избират, като минимум, от три модните стилове и цветови модни решения предлага огромен брой.

Вечната класика - елегантна ася

Crochet шалове за жените първоначално да отговарят на елегантния стил - това е тогава при него започнали да шият декоративни ушите, а понякога и крачетата, направи извънредно футуристичные фасоны.

Класически вязаный шал качулка е идеален за комбинация с всички връхни дрехи - може да се адаптира дори към спортен стил. Но все пак, класически дует този шал остават кожени палта, кожуси и дамски кожени якета .

Голяма задължителни в такъв универсалния шарфе изглежда не по-малко добре, отколкото на малките. Днес модни дизайнери се опитват да правят не само красиви, но и практични неща, и вероятно това обяснява и наличието на джобове този продукт.

Ако този шал изглежда прекалено лесно, може да спре избор на модели с кожени гарнитури, а ако към това добавите и кожени митенки и се получава интересен набор.
Шал качулка може да се раздели или пълнозърнест, под формата на скобата.

Оригиналност в фасоне - сладък котки

Любовта на човечеството към домашен любимец, а именно, към кошачьим в последно време особено се проявява в интернет. Галерии са пълни с коллажами с усатыми мордами, а снимката мурчащих печелят най-високите рейтинги.

Тази тенденция не може да не се прояви и в реалния живот: в момента на голяма популярност се радва на вязаный спици, шал качулка с уши. Те могат да бъдат реалистични форми, но в по-голямата си част "мультяшные", а понякога дори фэнтезийные. Такива модели за истинските оригиналок, на които не е чужда на самоирония. Всъщност, вязаный шал с качулка този фасона - отразяване на първоначалната "волчьих" кожени шапки.

Мач този шал с качулка малко по-трудно, отколкото класически - тук се дава воля на фантазията, защото самият модел е оригинално и не може хармонично да се впишат в обичайния гардероб повечето хора.

Но с твърдението може да се каже само едно: шарфу капюшону с ушите си по-близо яке пуховик, ярки кецове и издържат дънки, отколкото песцовая палто и обувки на висок ток.

Оригиналност в черно - шарен шал

Още една глобална тенденция, която се разпространява в почти всички неща на този сезон, и, включително, на вязаный на една кука шал качулка - малък задължителни с контрастни конци.

Комбинацията от около три цвята в шарфе капюшоне - това е "удар в десятката", ако си поставяте цел на мода да се облече.

Препоръчително е да фигура е хаотично и рябил, но все пак да се придържаме към една схема за предпочитане. Например, комбинация от синьо, тъмно синьо и лавандовых нюанси, за предпочитане е комбинация от зелено, жълто и черно, макар че този вариант също не е изключен.

Още една интересна игра с цвета можете да създадете с помощта на помпона - например цвят шал обикновен, слаб и сантиментален, а пискюл - ярък оптимистичен цвят.
Вязаный шал качулка

Вязаный шал качулка

Вязаный шал качулка

Вязаный шал качулка

Вязаный шал качулка

Вязаный шал качулка

Вязаный шал качулка

Вязаный шал качулка

Вязаный шал качулка
Интересен по темата
Шапки Moncler
Шапки Moncler
При Montclair за да можете да видите разнообразие от модели на шапки, но ги обединяват две черти - класическа форма и естествени материали. Какво
Вязаный на една кука взема
Вязаный на една кука взема
Искате да украсят и допълнят своя образ, и по този начин защитава главата от вятър и студ, или е точно обратното, слънцето? След това завържете или
Вязаный капор
Вязаный капор
Основната характеристика на вязаного капора в това, че той обхваща не само главата, но и предпазва шията от вятър и течение. Някои модели покриват и
Вязаная яке с кожа
Вязаная яке с кожа
Дамски вязаная яке с кожа - това е една чудесна възможност не само да се затопли в студено време, но и се открояват сред останалите си стил и
Crochet шапка от норка
Crochet шапка от норка
Търсите топло, оригинални и евтини шапки от кожа? След това погледни към шапочкам от вязаной дупки. Може да ги купи на разумна цена и при това, те ще
Жена топла жилетка с качулка
Жена топла жилетка с качулка
Не е чудно, че много дами предпочитат като горната дреха за есента красиви елеци. Спортни, възли, кожа - в днешно време, изборът е толкова голям, че
Зимни кожуси
Зимни кожуси
Гама от зимни дубленок тази година невероятно разнообразие. Подходящият модел може без труд да се намери и млада на модата, както и една дама на
Кожени палта с качулка
Кожени палта с качулка
Качулка на палто през този сезон се счита модерен тенденция. Той отлично ще допълни вашата зимна начин и ще се избегне необходимостта да се носи
Жена жилетка вязаный спици
Жена жилетка вязаный спици
Вязаный жилетка - това е много удобно и красиво нещо, което е различно от обичайното пуловери липсата на яката. Затова той повече се радва на