Всичко от света на
модата
» » Избираме между варежками и ръкавици!

Избираме между варежками и ръкавици!

2-04-2015, 07:26
984
0
Избираме между варежками и ръкавици!

Ръкавици и ръкавици без пръсти - това е необходимо нещо през зимата. Освен, че те предпазват ръцете от студа, те хармонично се допълват вашата зимна начин. Ръкавици за разлика от ръкавици носели още в Русия. Те са по-топли, при това имат не толкова елегантен вид като елегантни ръкавици. Така че мнението на жени, които са неясни по отношение на това коя от тези две аксесоари, по-стилен.

Елегантен начин

Ако отиват на светско парти или на тържествено събитие, на облеклото си, непременно трябва да бъде луксозно и изискано. В такъв случай своя избор по-добре да спре с ръкавици, отколкото на варежках. Идеалният вариант ще бъде по-дълги модел. Но не по-малко успешно ще изглежда съкратен ръкавици. Първият вариант на класически, така че той е печеливш, а вторият - екстравагантни, така че със сигурност ще се окажете в центъра на внимание. Дългите ръкавици са перфектно съчетани с луксозни кожата и полушубками с ръкав три четвърти. В различните сезони на върха на популярността може да бъде модел от лаковой или гладка кожа. Като украса могат да се използват кристали или скоби.
Създавайки изображение с дълги ръкавици, обърнете внимание на комбинация от нюанси. Универсални цветове:

 • черно;

 • кафяв;

 • в тон палто или палто. • Допълни елегантен стил, украса на върха на ръкавици. Особено ефектно изглеждат пръстени и гривни с големи камъни. Не трябва да има много. Ако сте поставили масивен пръстен, тогава гривна вече ще починем, и обратното.

  Бизнес стил

  За бизнес уверена бизнес-дама добър вариант ще класически кожени ръкавици, които са актуални във всички модни сезони. Аксесоар трябва да има скромен класически дизайн, а цветът трябва да бъде убита или класически (черен, червен). Не си струва изберете цветни ръкавици и от лаковой на кожата.

  Рукавички също за бизнес облекло съвсем не са подходящи, така че, избягвайте ги, като изображение.

  Спортен стил

  Спортен стил за един по-демократичен в избора на ръкавици и варежек. За него са перфектни и тези, и други.
  Оригинален вариант ще crochet митенки - ръкавици без пръсти. Тези ръкавици са перфектно топла длан, с пръсти да останат отворени. Митенки изключително популярен последните няколко сезона. Вторият не по-малко удачен вариант могат да бъдат crochet ръкавици с различни рисунки. Най-актуалния - това е зимна шарка.

  Ако сте решили да направят избор в полза на ръкавици, след това обърнете внимание на класически модел на рукавичек и ръкавици с отстегивающейся предната част. Последният вариант е практичен и оригинален-във всеки един момент можете да отваряте пръстите на ръцете, с дланите ще бъдат топли. За спортен стил най-добре да изберете ръкавици в полозку, тънка или широка.

  Уличен стил

  В уличном стил със сигурност ще има място и за ръкавици и за варежек. Но по-добре да се предпочитат най-новите. Дизайнерите предлагат огромен брой оригинални модели варежек, с интересен модерен дизайн. Рукавички се различават не само модел, но и дебелина конци. Днес все по-често могат да се срещнат ръкавици от дебела прежда. На тях по-трудно се представят някаква фигура, но при това те изглеждат доста ярко. Такива ръкавици идеално се съчетават с пуховиками и издължени сака.

  Ако обичате да носите през зимата вместо якета, елеци, надетые върху пуловери, тогава ще са идеални класически ръкавици или продълговати митенки. Последните перфектно подчертават оригиналността на вашия стил.

  До парка струва вземете митенки стандартна дължина, те ще са перфектно комбинирани. Свободна парк и оригинални ръкавици ще създаде интересен ансамбъл. Митенки си струва да вземете под цвят шал или в тон якета. Ако не се носят шал, тогава ръкавици може да изберете контрастен цвят към парка.
  Избираме между варежками и ръкавици!

  Избираме между варежками и ръкавици!

  Избираме между варежками и ръкавици!

  Избираме между варежками и ръкавици!

  Избираме между варежками и ръкавици!

  Избираме между варежками и ръкавици!

  Избираме между варежками и ръкавици!

  Избираме между варежками и ръкавици!

  Избираме между варежками и ръкавици!
  Интересен по темата
  Велурени ръкавици,
  Велурени ръкавици,
  Велурени ръкавици изглеждат скъпо и луксозно, така че те са в състояние успешно да допълни зимният имиджа на всяка дама. Нека да поговорим за това,
  Дълги ръкавици под шуба
  Дълги ръкавици под шуба
  Дълги ръкавици - този незаменим аксесоар за носене с кожа горната дрехи - независимо дали това е класическа палто, модел с в 3/4 ръкав , жилетка или
  Crochet ръкавици без пръсти
  Crochet ръкавици без пръсти
  Crochet ръкавици без пръсти - това е практичност и удобство в една колба с елегантност, женственост и стил. Те са много удобно и са подходящи, в
  Плетени ръкавици
  Плетени ръкавици
  Плетени ръкавици удобни, така че можете да ги използвате в качеството на стилен аксесоар дори в топло време, когато се носят вълнени или кожени
  Дамски ръкавици Pitas
  Дамски ръкавици Pitas
  Гама от ръкавици на марката Pitas е много широк. На производителя се грижи за това, че всяка модата е в състояние да се подбере подходящ чифт и,
  Ръкавици от еленова кожа кожа
  Ръкавици от еленова кожа кожа
  Кожата на елен е много популярен за създаване на различни аксесоари. А ръкавици от еленова кожа кожа са най-търсени сред модата от всички възрасти.
  Ръкавици митенки
  Ръкавици митенки
  Ръкавици митенки е стилен аксесоар, който може да подчертае красотата на женските ръце и да ви разкажа за изискания вкус на своите обладательницы.
  Ръкавици без пръсти с орнаменти
  Ръкавици без пръсти с орнаменти
  Ръкавици без пръсти с орнаменти - това е не само необходим аксесоар за зимата. Той може да бъде още много модерен и красив. Те са в състояние да
  Дамски ръкавици без пръсти
  Дамски ръкавици без пръсти
  Ръкавици - незаменим аксесоар за всеки, който не иска да замръзне в горчивата студ. Не напразно те са част от много национални костюми северните