Всичко от света на
модата
» » Какъв е той, жена вратовръзка?

Какъв е той, жена вратовръзка?

2-04-2015, 07:35
1251
0
Какъв е той, жена вратовръзка?

Вратовръзка - това не е само мъжки аксесоар, но и жена. Той е в състояние да придадат образ на екстравагантност, строгост или дори сексуалност. Разнообразие от женски равенство абсолютно не отстъпва по-широк избор на мъжки.

Модели на равенство

Разбира се, повечето жени равенство позаимствованы от мъжкия гардероб. Но нежния пол и любительницы приятно можах да му придадеш мобилен аксесоар женственост, стил и елегантност.

За да създадете стил в 30-те години, струва изберете кратък широка вратовръзка, която може да се заеме от запознати мъжете. Широката част трябва да бъде значително по-кратък, отколкото в класическия вариант. Ако долната част ще надникнат, тогава подколите я с игла.

Не по-малко интересен вариант - тясна вратовръзка. Този модел при желание може да стане като строг, така и эпатажного стил. Тясна вратовръзка популярен сред мъжете, така че на една жена изглежда и секси, като риза с мъжко рамо. Задължително дополните този аксесоар туфлями на тесен ток.
Като вратовръзка, може да се използва тънък копринен шал навързани на възли. Първият, който е толкова оригинално използва носна кърпичка, беше любовница на Луи XIV. Именно тя се счита за първата жена, която се примерила истински мъжки аксесоар себе си.

Жена вратовръзка както и на други аксесоари, които не могат да бъдат без украса. Всяка година дизайнерите се опитват да им даде нов, свеж вид, да се адаптира под модни тенденции. Така се появяват нови стилни и нетрадиционни решения.
Първото нещо с което се експериментира дизайнери - това е върхът на вратовръзката. Отдавна остър ъгъл, спря да бъде единственият вариант, днес дизайнерите предлагат:

 • заоблени;

 • квадратен;

 • кривия. • Следващото нещо, което подверглось кардинальному промяна - това е плат. Понякога материалът за вратовръзка избира се мек, като по този начин напълно променя характера на аксесоар. Вратовръзка от мека материя придава на образа лекота, непринуденост. Фигура също има значение. Той може да варира в съответствие със стила и посоката. Така вратовръзка може да пробвам на себе си делови, вечерен или плажа начин. Смели жени се колебаят да опитат върху себе си вратовръзка с домашен любимец принтом, който на моменти може да бъде эпатажным аксесоар.

  Всяка година в модните колекции се появяват оригинални вратовръзки с кристали, брошами, уникален модел. Стилисти препоръчват да украсяват себе си тънки вратовръзки и шалове. Тази обстановка, като брошка ще даде заедно аристократичности и деликатност. Брошка ще бъде подходящ аксесоар в дрехи за светски събития, а също така и за вечерно излизане в ресторант или театър.

  Оригинални дамски вратовръзки

  Дамски вратовръзки оригиналния дизайн е трудно да се използват в ежедневния живот. Те не могат хармонично да се впишат в будничную дрехи или да украсяват себе си бизнес облекло. Те по-скоро са предназначени за тържества, ярки събития или тематични партита.

  На първо място, че могат да отделят творчески вратовръзка сред други модели - това е фигура. Той трябва да бъде светъл и леко чудаковатым, но в рамките на модните тенденции. Например, ако в модата леопардовый принт тогава фигура може да бъде изпълнена в златен цвят с бял или бежевом фон. Основният материал за този вратовръзка може да послужи като кожа или велур.

  Още един интересен вариант може да се счита за вратовръзки, които напълно украшенны камъни. Обикновено такива аксесоари са изработени от малки по размер, тъй като изобилие от лукс, може лошо да се отрази в женски образ. Кристали или дребни камъни също могат да бъдат облицовани с някаква фигура или инициали. Този модел може да се допълва, дори и вечерен костюм.
  Какъв е той, жена вратовръзка?

  Какъв е той, жена вратовръзка?

  Какъв е той, жена вратовръзка?

  Какъв е той, жена вратовръзка?

  Какъв е той, жена вратовръзка?

  Какъв е той, жена вратовръзка?

  Какъв е той, жена вратовръзка?

  Какъв е той, жена вратовръзка?

  Какъв е той, жена вратовръзка?
  Интересен по темата
  Crochet дамски шапки
  Crochet дамски шапки
  Шапки - това е такава детайл на гардероба, която модна винаги. И ако това все още и вязаная нещо, тогава имате възможността да се отличават със
  Като стилна вратовръзка шал?
  Като стилна вратовръзка шал?
  На пръв поглед няма нищо по-лесно, отколкото да се връзвам на врата си шал. Ако той се крие под горната дрехи, тогава, все пак, как да го направи -
  С какво се носят дълъг пуховик?
  С какво се носят дълъг пуховик?
  Дълъг пуховик - изключително практичен, почти идеалната връхни дрехи през зимата, особено при силен вятър, когато късите модели не са успели да
  Каква чанта за носене с пуховиком?
  Каква чанта за носене с пуховиком?
  Правилно вземете чантата на пуховику без помощта на стилист - задачата не е лесна, но е напълно изпълним. Най - важното-да знаете няколко прости
  Дамски колани за рокли
  Дамски колани за рокли
  Избор на лента за рокли - задача, не по-малко отговорна от избора на самото облекло. В крайна сметка, с правилния подход, този аксесоар може добре да
  Как да връзвам женски вратовръзка?
  Как да връзвам женски вратовръзка?
  Към днешна дата един от най-важните атрибути на модерния женски бизнес начина на много стилисти смятат вратовръзка. И не само класически вариант,
  Обувки под черна рокля
  Обувки под черна рокля
  Жена в черна рокля изглежда изящно и стилно. Но освен самия патрул голяма роля в успешното начина играят обувки. Те могат да съвпадат по цвят или
  Колко красива вратовръзка зимен шал?
  Колко красива вратовръзка зимен шал?
  Изглежда, че може да бъде по-лесно, отколкото да завърже шал на врата си? Приключи веднъж наоколо, да и се връзвам на прост възел. Но за съвременните